Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

VIDEO EXCLUSIV ǀ Vasile Miriuţă, remarcă interesantă după ce Farul a ieşit campioană: ”Aşa, CFR Cluj putea lua titlul”

CFR Cluj Publicat pe 22 mai 2023
mail-share icon Email

CFR Cluj nu a mai reuşit să meargă până la capăt în acest sezon, să aibă prestaţiile şi constanţa din anii trecuţi, motiv pentru care campioană a României a fost desemnată Farul, după victoria de duminică împotriva FCSB, scor 3-2. Vasile Miriuţă a declarat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că ecuaţia putea sta diferit dacă ardelenii nu ar fi avut anumite probleme.

Printre detaliile care au făcut diferenţa, în opinia lui Miriuţă, se află numărul mare de jucători accidentaţi, anumite decizii de arbitraj catalogate de el greşite, dar şi faptul că ardelenii au disputat multe meciuri până acum, şi în cupele europene pe lângă cele din campionat.

Am evidenţiat Farul ca şi constanţă, dar dacă CFR nu juca atâtea meciuri, dacă nu erau atâţia jucători accidentaţi şi nu erau problemele de arbitraj, ultima etapă se juca la Cluj, cu CFR, cu titlul pe masă!

S-au pierdut multe puncte la CFR Cluj, au fost erori de arbitraj, a şi jucat vreo 60 de meciuri în total echipa, iar Farul nu a jucat atât de mult. Nu vreau să iau din meritele lui Hagi, dar campionatul s-ar fi jucat şi acum dacă nu erau problemele astea la CFR”, a spus Vasile Miriuţă în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Cuvinte mari transmise de Ovidiu Sabău lui Gică Hagi

Titlul obţinut de Farul a adus laude din partea oamenilor din fotbalul românesc. Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universităţii Cluj, a declarat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că trupa lui Gică Hagi a meritat să ia campionatul. A avut cuvinte mari pentru ”Rege”, pe care îl consideră principalul actor în terminarea play-off-ului pe locul 1.

Ioan Ovidiu Sabău consideră că Gică Hagi a reuşit să formeze un vestiare perfect, din jucători cu experienţă, cu anumite realizări în anii trecuţi, dar şi cu tineri aduşi de la propria academie.

Farul are un antrenor foarte valoros, cu multă experienţă. A ştiut să aducă fotbalişti care în ultima vreme au jucat destul de puţin, dar în care Hagi a avut încredere, precum Băluţă, Munteanu, Alibec, dar şi jucători de perspectivă au venit, Mazilu printre ei.

Farul a dominat în marea majoritate a partidelor, mai puţin cu noi, cu Universitatea Cluj (n.r. – râde)... mai glumim. Tot respectul pentru ce a reuşit Hagi! A oferit această echipă pe tavă oraşului. A câştigat campionatul, dar e vorba şi de imaginea oraşului. Nu ai cum să nu apreciezi ce face Hagi pentru fotbal. El aşa era şi ca jucător, trăieşte sută la sută pentru fotbal! Puţină lume se aştepta să câştige Farul campionatul”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele