Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ştie care este problema FCSB-ului după ce a fost egalată de Craiova pe final de meci: ”Nu au antrenor. Nu găsesc în toată echipa lor un lider!”

FCSB Publicat pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21025311/1/captura-ecran-617.png

În direct la PrimaSport, Vasile Miruţă a identificat care este marea problemă a FCSB-ului după egalul cu Universitatea Craiova. 

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXVI-a din Superligă.

Au marcat: Edjouma ‘1 / Koljic ‘90+1. Pe finalul primei reprize, un cartonaş roşu primit de Ndong a fost anulat după consultarea VAR. 

La acest meci, Mihai Pintilii a decis să îl folosească pe Octavian Popescu în zonă centrală. Totuşi, mişcarea nu a părut una prea inspirată, iar decarul lui Gigi Becali nu a dat randamentul aşteptat. Octavian Popescu a fost schimbat în minutul 64, după ce a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă.

Vasile Miriuţă a fost prezent în studioul PrimaSport şi a dat verdictul după derby-ul din Liga 1. El consideră că GFCSB nu are antrenor şi nici lider, iar din această cauză nu poate gestiona un meci până la final. 

”Nu au antrenor. Nu găsesc în toată echipa lor un lider!”

”Au fost momente şi momente. FCSB a început bine şi a marcat. Pe parcurs, a avut şi Craiova iniţiativă. Au egalat pe final. La FCSB nu e prima dată când se întâmplă asta. Îţi spun eu slăbiciunea.

Nu are un lider. Nu are antrenor la echipă. Dacă luăm toţi jucătorii de pe linia de fund, nu are un lider în echipă în momentele când ar trebui să îi ţină conectaţi. FCSB nu are un lider, are jucători buni. Nu au antrenor, asta este”, a spus Vasile Miriuţă, la Primasport. 

FCSB ocupă locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce craiovenii sunt pe 5, cu 45 de puncte. Lider este Farul, care are 55 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele