Ultima oră
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga

VIDEO EXCLUSIV ǀ Vine Ilie Poenaru la FCSB? Răspunsul oferit de tehnician: ”Am şi eu principiile mele!”

FCSB Publicat pe 4 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20909863/1/fcsb-uta-arad-superliga-superbet-16-10-2022.jpg

Antrenorul Ilie Poenaru, plecat recent de la UTA, a dezvăluit în exclusivitate pentru Prima Sport că încă nu se pune problema momentan să preia conducerea tehnică a vicecampioanei FCSB.

Poenaru a recunoscut că nu a primit o ofertă oficială de la Gigi Becali. Tehnicianul, însă, s-a arătat deschis unei eventuale discuţii cu patronul ”roş-albaştrilor”, în care, fără să ofere prea multe detalii, a lăsat să se înţeleagă că i-ar impune anumite condiţii legate de implicarea latifundiarului la echipă.

(n.r.- dacă vine la FCSB) Nu, deocamdată nu este vorba de absolut nimic! Sunt acasă cu familia, n-am primit nicio ofertă, nu am discutat cu absolut nimeni.

(n.r.- dacă ar putea lucra în condiţiile de la FCSB) Deocamdată nu sunt acolo, nu am avut nicio discuţie. Şi dacă este să fie ceva cu adevărat, în momentul în care voi avea o discuţie cu domnul Becali, ştim ce vrea dânsul, dar am şi eu principiile mele, am şi eu lucrurile pe care mi le doresc, şi vom vedea dacă se va ajunge aici sau nu., a declarat Ilie Poenaru, în cadrul unei intervenţii telefonice, la emisiunea Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele