Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Viorel Moldovan a oferit ultimele detalii despre negocierile cu ”U” Cluj: ”Am fost contactat!”

U Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 4 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21217774/1/screenshot-215.png

Viorel Moldovan, fostul mare atacant al României, în prezent analist al televiziunii Prima Sport, a vorbit despre posibilitatea de a deveni antrenor al Universităţii Cluj, în contextul în care Ioan Ovidiu Sabău şi-a dat demisia, deşi a obţinut nişte rezultate bune pe banca ”şepcilor roşii”.

”Moldo-Gol” a negat că ar fi primit o ofertă din partea şefilor de la ”U” Cluj. Totuşi, omul cu 25 de goluri în 70 de apariţii-n tricoul primei reprezentative a confirmat că a fost contactat de o persoană apropiată conducerii clubului, însă totul s-a rezumat doar la adresarea unei întrebări de principiu în perspectiva unei viitoare colaborări.

Totul se rezumă până acum la o întrebare

Viorel Moldovan a evitat să spună dacă ar merge sau nu la Universitatea Cluj din postura de antrenor, deoarece pentru a da un astfel de răspuns are nevoie să poarte discuţii concrete şi să vadă dacă este dorit cu adevărat.

”Nu e adevărat! S-a scris, nu ştiu cine a lansat ideea. Am fost contactat de o persoană apropiată conducerii, dar mi s-a pus o întrebare şi atât.

Nu pot spune dacă aş merge sau nu, până la a merge trebuie să ai anumite discuţii, să vezi anumite aspecte. Să vezi dacă e interes, dar n-am ce să discut din acest punct de vedere!, a declarat Viorel Moldovan în exclusivitate pentru Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

FC Vaslui, FC Braşov, Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti, România U21, Auxerre, Chindia Târgovişte şi Petrolul Ploieşti sunt echipele pe care le-a pregătit în calitate de antrenor principal Viorel Moldovan. Ultima sa experienţă a fost în tabăra ”lupilor galbeni” între august 2020 şi martie 2021.

  • Între octombrie 2014 şi iunie 2016, Viorel Moldovan a fost secundul selecţionerului Anghel Iordănescu la naţionala României.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele