Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Viorel Moldovan distruge doi jucători de la FCSB: ”Parcă e legat de picioare, să vezi ce carenţe are!”

FCSB Publicat pe 22 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21132016/1/screenshot-202.png

Viorel Moldovan nu a avut milă de Joyskim Dawa şi Iulian Cristea, fundaşii centrali de la FCSB care i-au pus titlul pe tavă lui Gheorghe Hagi în urma gafelor comise de aceştia în ”finala campionatului” cu Farul Constanţa.

Singura şansă de succes pentru FCSB

Analistul emisiunii Fotbal Show a ajuns la concluzia că FCSB trebuie să îşi cumpere doi fundaşi centrali în perioada de mercato de vară pentru a avea speranţe reale la titlu.

Fostul mare atacant al Românei a remarcat carenţele generale din jocul lui Dawa şi pasivitatea lui Iulian Cristea, despre care a spus că lasă senzaţia că ”parcă e legat de picioare”.

”Lăsând la o parte golul, cum pleacă, dar greşeala lui Cristea...pasa la adversar, acea pasivitate, parcă e legat de picioare...e incredibil cât de uşor e depăşită apărarea FCSB-istă!

FCSB trebuie să îşi aducă doi fundaşi centrali sezonul viitor, altfel nu au cum. Dacă stau şi disec jocul lui Dawa, şi din prima prima repriză, să vezi ce carenţe are.

Cât de uşor poţi să îl aspiri din zona lui. Când trece inter, în zona mijlocaşului central, iese foarte mult în zonele laterale, deci e incredibil!”, a declarat Viorel Moldovan în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi a devenit noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele