Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Viorel Moldovan le învârte cuţitul în rană fanilor FCSB după eşecul cu Farul: ”Mă gândeam la Middlesbrough, mai lipsea un gol”

FCSB Publicat pe 22 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21132116/1/screenshot-204.png

Viorel Moldovan consideră că Farul Constanţa a câştigat meritat Superliga României, după ce a reuşit să întoarcă scorul pe teren propriu în faţa rivalei din lupta pentru titlu, FCSB.

Analistul emisiunii Fotbal Show a scos în evidenţă prestaţia foarte bună a vicecampioanei în prima repriză, însă a punctat şi asupra faptului că în partea secundă a existat pe teren doar gruparea condusă de Gheorghe Hagi.

Comparaţia dureroasă pentru suporterii FCSB

Fostul mare atacant al României şi-a amintit, influenţat de desfăşurarea de forţe din meci, de cea mai mare dramă din istoria ”roş-albaştrilor” în cupele europene, semifinala din 2006 pierdută cu Middlesbrough în Cupa UEFA.

”Farul e îndreptăţită să fie campioană. A condus de la început. În plus, având în vedere jocul prestat, organizarea defensivă şi exprimarea, e corect. Mă bucur că fotbalul a fost premiat în acest sezon.

FCSB a avut o precizie incredibilă. A avut două acţiuni şi a dat de două ori. A fost foarte pragmatică. Farul a început cu frică şi timiditate. Dar, a revenit. Acel gol al lui Mateus le-a făcut bine celor de la Farul. Au intrat cu altă stare de spirit.

În repriza a doua am văzut o singură echipă. Farul a impresionat, a avut posesie şi acţiuni în viteză. A avut o dinamică mult mai bună.

De cealaltă parte, FCSB parcă a fost îngenuncheată. Ceva s-a întâmplat, din punct de vedere fizic. Mi s-a părut depăşită şi fără resurse. La 2-0, după revenirea Farului, am avut un deja vu. Mă gândeam la meciul de la Middlesbrough. A mai lipsit un gol. De la 2-0, Middlesbrough a revenit la 4-2. Acum Farul a revenit la 3-2. Mai lipsea un gol!”, a declarat Viorel Moldovan în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi a devenit noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele