Ultima oră
Suedia a câştigat Golden League Suedia a câştigat Golden League
Pleacă sau rămâne la Rapid? Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani | VIDEO EXCLUSIV Pleacă sau rămâne la Rapid? Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani | VIDEO EXCLUSIV
Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
LIVE TEXT | Serbia - Anglia 0-1! Bellingham deschide scorul LIVE TEXT | Serbia - Anglia 0-1! Bellingham deschide scorul
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart

VIDEO EXCLUSIV | Visul fanilor nu se îndeplineşte! FCSB nu are puterea financiară să-l transfere le Nicolae Stanciu

FCSB Publicat pe 8 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20913050/1/stanciu-fcsb.jpg

Nicolae Stanciu are şanse să se întoarcă în Europa, după nici un an petrecut în China. Mijlocaşul român este dorit de mai multe cluburi, printre care şi CFR Cluj, însă unde are şanse foarte mici să ajungă se pare. Şi FCSB are probabilitate mică să îl ia pe Stanciu, dacă e interesant pentru clubul lui Gigi Becali.

Însă, problema e suma de bani pe care WH Three Towns o cere în schimbul lui Stanciu, de ordinul milioanelor de euro. Din acest motiv, Anamaria Prodan, impresarul fotbalistului, a afirmat că nu se pune problema revenirii la FCSB, mai ales că în România nu se plătesc nici câteva milioane de euro pentru un transfer.

Nu se pune problema ca Stanciu să meargă la FCSB, n-are Gigi bani pentru el. Nu-şi permite nimeni să dea un milion-două de euro în România pentru jucători. Gigi dădea bani, dar acum nu mai dă. Are dreptate, dacă nu ajunge departe în Europa, nu poate să dea şi nici nu are rost”, a spus Anamaria Prodan într-o intervenţie telefonică în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

Şanse mici ca Stanciu să ajungă la CFR Cluj. Echipe din Europa îl vor

Anamaria Prodan, agentul lui Nicolae Stanciu, a răspuns public informaţiei conform căreia mijlocaşul naţionalei României, acum la WH Three Towns, în China, poate reveni în ţară, la CFR Cluj. Impresarul a negat faptul că mutarea se poate face, declarând că suma de bani pe care asiaticii o cer e prea mare, pe care ardelenii nu şi-o pot permite să o achite.

Conform informaţiilor oferite de Anamaria Prodan în emisiunea Fotbal Show, e vorba de o sumă de ordinul milioanelor de euro, astfel că CFR Cluj trebuie să facă un efort financiar consistent pentru o astfel de achiziţie.

În plus, poate fi o adevărată licitaţie pentru Nicolae Stanciu, el mai fiind dorit şi de alte cluburi din Europa.

E foarte greu în acest moment ca transferul să se facă, e o sumă importantă şi sunt multe echipe interesate de Stanciu. Sumă măricică înseamnă câteva milioane bune, multe milioane de euro. Nici eu nu cred că se va face transferul la CFR Cluj, e foarte, foarte greu.

CFR e o echipă fabuloasă, dar nu cred că se va face transferul”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele