Ultima oră
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt

VIDEO EXLUSIV | Florin Răducioiu a desemnat omul meciului Universitatea Craiova - Farul Constanţa

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21468085/1/universitatea-craiova-farul-constanta-superliga-superbet-21-01-2024.jpg

Farul Constanţa a câştigat partida din această seară împotriva Universităţii Craiova. Meciul a fost transmis în direct pe Prima Sport 1.

Florin Răducioiu, aflat în studioul "Fotbal Show", a fost impresionat de evoluţia lui Louis Munteanu (21 de ani) care a înscris golul victoriei pentru Farul.

"Este omul meciului. Este un jucător care a fost tot timpul periculos, care dă profunzime echipei lui Hagi. Vorbeam şi cu Vio, asta făceam şi noi pe vremea noastră. Foarte multe ocazii pe care le-a avut Farul s-au datorat rapidităţii pe care o aveau coechipierii în verticalizarea lui, care are intr-adevăr un sprint important.

E adevărat, a ratat foarte mult, dar oricum a fost un pericol constant, pe axul central, acolo unde Maldonado a fost un adevărat dezastru în această seară.", a declarat Florin Răducioiu pentru Prima Sport.

 

Farul o bate pe Craiova şi urcă pe loc de play-off

Echipa pregătită de Gheorghe Hagi a deschis repede scorul în meciul de pe Oblemenco, prin reuşita lui Rivaldinho din minutul 14. Creţu le-a adus egalarea oltenilor în minutul 36, care s-au văzut conduşi din nou 7 minute mai târziu, Louis Munteanu stabilind scorul final al meciului, 1-2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele