Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO | Fanii lui PSG s-au săturat! Doar Mbappe a scăpat de huiduielile suporterilor de pe Parc des Princes. Reacţia lui Pochettino

PSG Publicat de Răzvan Cîrceag pe 13 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20635712/1/profimedia-0665184089.jpg

PSG a ratat din nou şansa de a cuceri mult-râvnitul trofeu Champions League, chiar dacă are un lot pur şi simplu stelar: Messi, Neymar şi Mbappe conduc atacul parizienilor. Real Madrid i-a trimis acasă încă din optimi, cu un 3-2 la general. 

UPDATE: Întrebat despre reacţia dură a fanilor de pe Parc des Princes, antrenorul Mauricio Pochettino a transmis că-i înţelege pe suporteri, dar şi că datoria sa şi a jucătorilor este să câştige următoarele meciuri şi titlul din Ligue 1 pentru a le recăpăta încrederea:
 
"A fost foarte greu. Putem înţelege frustrarea şi dezamăgirea suporterilor. Şi noi simţim aceleaşi lucruri şi trecem toţi prin această frustrare de a nu ne califica mai departe în Champions League. Huiduielile au fost pentru toţi. Suntem o echipă, suntem împreună. Este o situaţie foarte tristă.
 
Trebuie să ne concentrăm să câştigăm titlul. Suntem în faţă. Situaţia este dificilă, nu putem schimba trecutul, dar trebuie să fim atenţi să câştigăm nu doar titlul, ci şi următoarele meciuri", a declarat sud-americanul, la finalul victoriei cu Bordeaux, scor 3-0.

După această eliminare dureroasă, fanii lui PSG s-au declarat foarte revoltaţi şi au anunţat că vor lua măsuri. În primul rând îl vor plecat din toate funcţiile de la club pe Nasser Al-Khelaifi. 

Fanii s-au ţinut de cuvânt şi i-au huiduit pe aproape toţi fotbaliştii echipei, în meciul care se dispută chiar acum, PSG – Bordeaux, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

În momentul în care crainicul le-a pronunţat numele jucătorilor, fanii i-au huiduit pe toţi în afara de Kylian Mbappe. Huiduielile s-au auzit cel mai tare la Neymar, Messi şi Pochettino. 

Antrenorul Mauricio Pochettino a decis să-l treacă pe banca de rezerve pe portarul Gianluigi Donnarumma, cel care a gafat la golul 2 înscris de Real Madrid. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele