Ultima oră
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2

VIDEO | Fanii PSG-ului au protestat în stradă. Ce s-a întâmplat după excluderea lui Messi din lot

PSG Publicat pe 3 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21113871/1/fani-psg.png

Sute de suporteri ai Paris Saint-Germain au protestat, miercuri, în faţa sediului clubului francez, ei arătându-şi nemulţumirea faţă de situaţia echipei, relatează AFP.

Ne-am săturat de mercenari! Messi trebuie dat afară! Trebuie să fiie dat afară Nasser (Al-Khelaifi, preşedintele clubului)”, ”Conducerea, demisia!” sau chiar ”Paris suntem noi”, au scandat suporterii.

Unii fanii, cu fumigene în mână, i-au menţionat în special pe Messi şi Neymar şi au afişat bannere prin care le-au cerut acestora să depună eforturi pentru echipă.

Suntem sincer îngrijoraţi în privinţa viitorului clubului nostru”, se arată într-un comunicat al Collectif Ultras Paris, în care fanii se întreabă dacă “avionul mai are pilot”.

Duminică, echipa PSG a fost învinsă acasă de Lorient, scor 3-1, în etapa a 33-a a campionatului Franţei.

Marţi, PSG a decis ca starul argentinian Lionel Messi să fie suspendat pentru că s-a deplasat luni în Arabia Saudită pentru un contract de sponsorizare.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele