Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Fanii 'U' Cluj iau atitudine după scandalul de la nivelul conducerii! "U Cluj este mai presus de interesele și orgoliile personale"

U Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 21 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/19998454/1/fani-u-cluj.jpg

Daniel Stanciu şi-a anunţat plecarea de la Universitatea Cluj, unde ocupă funcţia de director executiv. Decizia vine ca urmare a unor presiuni din mai multe părţi, inclusiv ale unor foşti jucători, care ar dori să ocupe un post în conducere. Fanii ‘şepcilor roşii’ au venit astăzi la antrenamentul echipei şi au transmis un mesaj ferm către conducerea clubului.

În direct la Look Sport+, Daniel Stanciu şi George Florescu au vorbit despre problemele apărute la Universitatea Cluj. În plan sportiv, clujenii au două victorii în 2021.

"Cred că, atât timp cât echipa este în obiectiv, cel mai bine ar fi să-i lăsăm să-şi facă treaba, fără să intervenim. Nu pot să neg faptul că a existat o întâlnire, dar nu aş vrea să se interpreteze greşit. În momentul de faţă, sunt oameni angajaţi la club, care sunt în obiectiv, şi nu vreau să periclitez situaţia în care se află", a spus Florescu.

"Am fost foarte deranjat! Îl cunosc foarte bine pe George Florescu. E un proiect plecat de la 2-3 foşti jucători ai Universităţii Cluj, care de vreo 6-7 luni încearcă să pună presiune pe club. Ei trebuie să înţeleagă că faptul că dacă ai jucat la o echipă nu-ţi dă dreptul, că n-ai jucat gratis. Ei vorbesc despre un proiect, dar nu vin cu bani de acasă. Eu i-am propus lui George să vină la club! Sunt foşti jucători care au fost atraşi", a precizat Stanciu.

Fanii le-au transmis tuturor părţilor implicate că performanţa la 'U' Cluj ar trebui să reprezinte prioritatea clubului, nu anumite interese şi orgolii personale.

"În istoria lui, mai ales cea recentă, U a fost moneda de schimb pentru orgoliile și interesele personale a multora. Cel mai dureros este că cei implicați în aceste intrigi și acțiuni dăunătoare Universității, au fost oameni/sportivi care au reprezentat simbolul, "mari U-iști", care au transformat "bunele intenții" declarate, în războaie fratricide.

Acțiunile din aceste zile nu sunt diferite de cele amintite mai sus, din păcate! Indiferent că te cheamă Cordoș, Goga, Florescu, Abrudan, Giurgiu, Irimieș, Constantea, Boc, dacă ai respect pentru U și pentru ce reprezintă acest simbol pentru Cluj-Napoca, amintește-ți că ești în slujba lui U, nu invers.

Dacă valorile și principiile tale sunt Fidelitatea, Onoarea, Respectul, Tradiția, AJUTĂ U CLUJ SĂ AJUNGĂ ÎN ELITA FOTBALULUI ROMÂNESC! U Cluj este mai presus de interesele și orgoliile personale!

Într-un moment în care U Cluj luptă cu multe șicane și neajunsuri venite din exterior, din interior, cei care au pretenția că iubesc acest simbol, îl lovesc și mai rău. Dacă aveți pretenția că o să fiți buni manageri, ați dovedit că nu sunteți pregătiți pentru aceste responsabilități. Ați pus ambițiile personale mai presus de interesele UNIVERSITĂȚII CLUJ, v-ați ales neinspirat momentul când "să atacați", ați făcut-o fără discernământ, decență și onoare.

Veleitățile voastre manageriale strică o armonie fragilă și o direcție luată către un obiectiv la care toată suflarea U-istă visează de cinci ani!

U Cluj are nevoie de o mână sigură și minți lucide, competente care să îl cârmuiască! U nu are nevoie de gheare și minți avide după putere care să-l sfâșie!", este mesajul postat de către suporteri, pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele