Ultima oră
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”

VIDEO | Farul Constanţa a făcut legea cu FCSB! Prestaţie dezastruoasă a „roş-albaştrilor”: CFR are 11 puncte avans acum. Formaţia lui Hagi, cu un pas în play-off

FCSB Publicat pe 27 feb 2022
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20615695/3/fcsb-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-27-02-2022.jpg

Farul Constanţa s-a distrat cu FCSB pe Arena Naţională, chiar dacă scorul final a fost doar 2-0. „Roş-albaştrii” n-au contat deloc în atac şi au avut o prestaţie dezastruoasă.

  • Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Scorul a fost deschis cu puţin timp înainte de pauză, în minutul 41, de golgheterul Jefte, după ce anterior constănţenii avuseseră două ocazii foarte mari. 

În minutul 59 a venit şi golul 2, orchestrat de cuplul de fundaşi centrali: Larie a pasat, Ghiţă a punctat. 

Singura acţiune cu adevărat periculoasă a FCSB-ului a venit abia în minutul 64, când Ianis Stoica a trimit un şut puternic puţin pe lângă. Poziţia era una excelentă. 

După această înfrângere usturătoare, formaţia antrenată de Toni Petrea a rămas la 11 puncte în spatele CFR-ului. 

Farul Constanţa a făcut un pas mare spre play-off, având 3 puncte diferenţă de FC Argeş - locul 7.

FCSB – Farul 0-2

Final de meci.

Min. 82: Ocazie foarte mare Farul! Jefte a ratat singur cu Andrei Vlad.

Min. 77: Ocazie imensă Farul! Robert Moldoveanu a semnat o nouă ratare uriaşă pentru tabăra elevilor lui Hagi.

Min. 64: Ocazie mare FCSB! Elevii lui Petrea reuşeşc prima acţiune periculoasă. Ianis Stoica a trimis puternic dintr-o poziţie foarte bună, dar n-a prins cadrul porţii.

Min. 59: GOOOL Farul! Larie câştigă un duel aerian şi îl serveşte perfect pe colegul său din defensivă, Ghiţă, care îl învinge la rândul său pe Vlad.

Min. 58: Ocazie Farul! Petre bate bine o lovitură liberă.

A început a doua repriză

Pauză.

Min. 45+1: Ocazie mare Farul! Radaslavescu a trimis un şut foarte, foarte bun de la o distanţă mare. Andrei Vlad a avut mari dificultăţi în a respinge în corner.

Min. 43: GOOOL Farul! Balonul l-a găsit perfect pe Jefte în mijlocul careului, liber, fără niciun marcaj, şi de data aceasta nu i-a mai iertat pe „roş-albaştri”.

Min. 30: Farul solicită penalty! Jefte se ciocneşte în careu cu un adversar şi se resimte destul de tare, dar nu este clar dacă ar fi trebuit arătat punctul cu var.

Min. 19: Ocazie mare Farul! Jefte a prins un voleu de zile mari, însă a nimerit un adversar şi mingea a trecut puţin pe lângă poarta apărată de Andrei Vlad. Portarul FCSB-ului nu ar fi avut probabil nicio şansă.

Min. 9: Ocazie uriaşă Farul! Adi Petre a semnat o ratare monumentală în debutul partidei. Grameni l-a lăsat singur cu portarul cu o pasă excelentă, peste defensiva „roş-albastră”.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • FCSB: A. Vlad - Ov. Popescu, Vinicius, I. Cristea, Şerban - Fl. Tănase, Edjouma, Oct. Popescu - Cordea, Dumiter, Fl. Coman
  • REZERVE: Târnovanu, A. Miron, Matei Tănasă, I. Stoica, Burlacu, V. Gheorghe, Perianu, Keşeru
  •  
  • FARUL: Aioani - Boboc, Ghiţă, Larie, De Nooijer - Radaslavescu, Mladen, Grameni - Jefte, Ad. Petre, Omoh
  • REZERVE: Brănescu, Dussaut, Sîrbu, Pitu, Moldoveanu, Enes Sali, Mălăele, Buta, N. Popescu

FCSB vine după şase meciuri fără înfrângere în acest an, trei victorii şi trei remize. Runda trecută a făcut un surprinzător egal, 1-1 cu CS Mioveni. Farul a avut evoluţii oscilante, iar în ultimele cinci meciuri a înregistrat două eşecuri, un egal şi două victorii. Unul din eşecuri a fost bifat etapa trecută, 0-1 cu FC Argeş.

Claudiu Keşeru, dorit de Sepsi!

Gigi Becali nu îi da nicio şansă lui Claudiu Keşeru. Atacantul pare că a intrat definitiv în gura patronului, care a dezvăluit ce discuţie telefonica a avut cu acesta.

Becali a explicat că a vrut să îl lase pe Keşeru să se transfere, dar fotbalistul nu a dorit.

Salvarea lui Keşeru ar putea veni de la alt club din Casa Liga 1. Cei de la Sepsi Sfântu-Gheorge prin patronul Laszlo Dioszegi sunt dispuşi să-l aducă pe atacantul de 35 de ani.

„Aş minţi dacă aş spune că nu-l vreau. Dacă ar vrea să vină la noi, eu l-aş aştepta cu braţele deschise”, a spus Dioszegi, pentru cei de la ProTV.

Pe lângă FCSB, Keşeru le mai are în CV pe: Nantes, Angers, Bastia, Al Gharafa, Ludogorets.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele