Ultima oră
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”
Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României
Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară
Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri
Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj

VIDEO ǀ Farul Constanţa - FC Voluntari 4-1. Rezervele lui Hagi se descurcă perfect în Superliga

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21260620/2/far-vol.jpg

Farul Constanţa a învins pe teren propriu, scor 4-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

Ilfovenii au deschis scorul, dar campioana a revenit şi a beneficiat de trei penalty-uri, toate transformate de Larie.

Merloi a deschis scorul în minutul 9, cu un şut din interiorul careului. În minutul 28 arbitrul Ionuţ Coza a dictat penalty la un contact în careul ilfovenilor, între Carnat (care a şi părăsit terenul, accidentat) şi Armaş.

 Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Larie, în minutul 29. În startul reprizei secunde Nemec a trimis în bară (min. 47), însă cei care au înscris au fost tot constănţenii, din penalti, în minutul 54, prin acelaşi Larie. Voluntari a mai avut o bară în minutul 63, prin Doru Andrei, pentru ca în minutul 65 Ionuţ Vînă să înscrie pentru 3-1. Scorul final a fost stabilit din penalti de Larie, în minutul 90+6. Farul s-a impus cu 4-1 şi a făcut şase puncte în clasament.

Farul Constanţa - FC Voluntari 4-1 (Larie 29-penalty, 54-penalty, 90+6-penalty, Vînă 65 / Merloi 9)

Echipele de start:

  • Farul: Buzbuchi - Sîrbu, Larie, Queiros, Vianna - Vînă, T. Băluţă, Bassong - Mateus, Carnat, Sali 
  • FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Armaş, Matricardi, Aliji - Răduţ, Crepulja, Raţa - Merloi, Nemec, D. Andrei

Minutul 90+8: Fluier final! Farul se impune cu 4-1.

Minutul 90+4: Raţă îi pune piedică în careu lui Vînă şi se dictează din nou penalty. Larie transformă şi realizează ”hattrick-ul”.

Minutul 65: GOL Farul! Vînă reia din 10 metri şi înscrie primul gol în Superliga, după un an şi jumătate.

Minutul 63: Tânărul Andrei trage în bara transversală, cu o execuţie în forţă de la distanţă.

Minutul 52: GOL Farul! O nouă fază discutabilă, după ce Ricardinho îl faulteză pe Rivaldinho în careu. Se dictează din nou penalty şi acelaşi Larie transformă.

Minutul 47: Nemec trage elegant de la distanţă, dar mingea zguduie bara.

Minutul 45+6:Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 29: GOL Farul! Carnat şi Armaş se lovesc în careu, iar după consultarea VAR se dictează în mod bizar penalty. Larie transformă.

Minutul 9: GOL FC Voluntari! Acţiune foarte bună a oaspeţilor, iar Merloi reia din 10 metri.

Minutul 1: A început partida!


Ambele grupări au început cu dreptul noua stagiune. Campioana României s-a impus în deplasare, cu 1-0, în faţă trupei Hermannstadt, în timp ce Voluntari a câştigat acasă cu 2-1 în faţa Botoşaniului. Farul Constanţa trebuie însă să uite eliminarea din turul I al Champions League în favoarea echipei din Republica Moldova, Sheriff Tiraspol.

Discursul dur al lui Gheorghe Hagi

”Încep cu primul meci, de acasă, ştiam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, ştiam că ne aşteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!

Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!

Când nu joci fotbal, e clar, îi aşteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă şi de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră!

În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenţi, previzibili, munca noastră...”
, a răbufnit Hagi, la finalul meciului din Republica Moldova (3-0 pentru Sheriff după 1-0 pentru Farul în tur).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele