Ultima oră
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”
”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei ”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei
Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps

VIDEO ǀ Farul Constanţa - Sheriff Tiraspol 1-0. Victorie muncită contra unei echipe ce a avut ocaziile mari

Farul Constanta Publicat pe 12 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21239326/2/farul-constanta-sheriff-tiraspol-preliminarii-grupele-ligii-campionilor-12-07-2023.jpg

Farul Constanţa a învins  pe teren propriu, scori 1-0, formaţia moldovenească Sheriff Tiraspol, în meciul tur al primului tur preliminar din Liga Campionilor.

Farul a început tare şi Mazilu a scăpat cu portarul Koval, în minutul 2, dar goalkeeperul moldovenilor a scos în corner şutul atacantului român. Oaspeţii au replicat prin Garananga, în minutul 11, pentru ca în minutul 12 Mazilu să se afle din nou faţă în faţă cu portarul Koval, iar acesta să rezolve faza.

Scorul a fost deschis în minutul 56, de către David Kiki, care a primit de la Alibec şi l-a învins pe portarul Koval. Mbekeli a trecut pe lângă egalare în minutul 67, apoi a venit rândul lui Garananga să îl pună la încercare pe Aioani, care a intervenit fantastic în minutul 73. Farul a reuşit să-şi conserve avantajul până la final şi s-a impus cu 1-0.

VIDEO ǀ Farul Constanţa - Sheriff Tiraspol 1-0 (Kiki 56), pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Kiki, M. Popescu, Boli, Borza - Artean, Nedelcu, Băluţă - Mazilu, Rivaldinho, Alibec
  • Sheriff: Koval - Zohouri, Tovar, Garananga, Bueno, Apostolakis - Talal, Kyabou, Fernandes - Luvannor, Ngom Mbekeli

Minutul 90+7: Fluier final! Farul se impune cu 1-0.

Minutul 72: Şansă mare pentru Sheriff! Aioani are o super paradă la execuţia lui Garananga.

Minutul 62: Luvannor este găsit liber în careu, dar nu prinde cadrul porţii din 10 metri!

Minutul 56: GOL Farul! Artean recuperează excelent şi scoate pentru Kiki, care se descurcă de lângă mai mulţi adversari şi înscrie din interiorul careului.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0!

Minutul 44: Talal trece elgant de un adversar şi trage în forţă din afara careului. Mingea a fost cadrată pe centru, fără emoţii pentru Aioani.

Minutul 42: Rivaldinho înscrie, dintr-o poziţie complicată. Brazilianul a preluat însă cu mâna, iar reuşita este anulată corect.

Minutul 10: Garananga reia cu capul după o fază fixă din câţiva metri, dar Aioani prinde.

Minutul 2: Şansă mare pentru Farul! Mazilu se demarcă şi pătrunde în careu, dar trage în portaruk Koval.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Partida are loc miercuri, 12 iulie, de la ora 20:30 şi va putea fi urmărită online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se găsesc toate meciurile din Superligă, cele mai importante din Liga 2, majoritatea din Champions League şi din top 5 campionate (Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga şi Ligue 1).

Emoţiile pentru echipele româneşti se trăiesc la Prima Sport

De asemenea, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările, paradele spectaculoase, deciziile VAR şi alte momente-cheie ale confruntării.

Chiar dacă pe hârtie Farul Constanţa (21,23 milioane de euro, conform Transfermarkt) are un lot mai bine cotat decât Sheriff Tiraspol (13,33 de milioane de euro), campioana României nu va avea deloc o misiune uşoară în faţa campioanei din Republica Moldova.

În timp ce Farul este o necunoscută în fotbalul european, Sheriff a reuşit câteva rezultate notabile în ultimele sezoane, în cupele europene. În stagiunea trecută, de exemplu, a fost eliminată de Nice din optimile Conference League, participând înainte în grupele Europa League.

Moldovenii au fost mai impresionanţi cu două sezoane în urmă, când în grupele Champions League au învins Şahtior Doneţk şi Real Madrid (2-1 pe Santiago Bernabeu), după ce în preliminariile celei mai puternice competiţii intercluburi din lume au trecut de Steaua Roşie Belgrad şi Dinamo Zagreb.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele