Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Farul Constanţa şi CFR Cluj s-au luptat asiduu, dar nu au strălucit! Meci fără goluri între Hagi şi Petrescu. FCSB poate profita

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20641411/3/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-liga-1-casa-pariurilor-19-03-2022.jpg


Farul Constanţa şi CFR Cluj au semnat o remiză albă, 0-0, în a doua etapă din play-off. Confruntarea din Casa Liga 1 a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Ambele formaţii au făcut un meci bun, cu ocazii şi dueluri foarte interesante, dar nu au strălucit la finalizare şi nu au reuşit să înscrie niciun gol. CFR a dominat teritorial, dar Farul a avut câteva ocazii foarte mari de a deschide scorul.

Jefte a fost autorul unei ratări monumentale, care l-a trimis direct în topul ratangiilor din această stagiune. Faza a avut loc în minutul 71. 

CFR Cluj continuă să conducă clasamentul din Casa Liga 1, play-off, dar FCSB se poate apropia la 5 puncte dacă învinge mâine FC Argeş.

Farul Constanţa are 25 de puncte şi ocupă penultimul loc din play-off, cu 2 puncte sub Voluntari şi unul peste Argeş.

Farul Constanţa - CFR Cluj 0-0

Final de meci.
Min. 70: Ocazie uriaşă Farul! Jefte a intrat în topul ratangiilor din actuala stagiune cu această fază.
Min. 63: Ocazie mare Farul! Hindrich a avut o intervenţie senzaţională la şutul violent al lui Petre.
Min. 58: Ocazie mare CFR! Deac a alunecat în momentul şutului, dar mingea tot a trecut foarte aproape de poarta Farului. Execuţia a venit din apropierea porţii.
A început repriza secundă.
Pauză. Ambele formaţii au luptat şi au arătat foarte bine după primele 45 de minute.
Min. 43: Ocazie CFR! Debeljuh şutează puternic, dar este execuţia este blocată de un adversar. Poziţia era una foarte bună.
Min. 30: Ocazie mare Farul! Jefte i-a pasat foarte bine lui Petre, dar acesta a şutat slab. Doar a împins balonul şi a fost insuficient pentru a-l bate pe Hindrich.
Min. 20: Ocazie importantă CFR! Burcă a plasat frumos un şut, dar mingea a trecut milimetric pe lângă bara lui Aioani.
Min. 5: Ocazie importantă CFR! Ardelenii au fost aproape să profite de organizarea proastă din defensiva Farului. Aioani a salvat situaţia şi a intervenit decisiv în faţa lui Debeljuh.
Minutul 1: A început partida!
Echipele de start:
  • FARUL: Aioani - Mladen, Larie, Artean, De Nooijer - Radaslavescu, Nedelcu, Grameni - Jefte, Ad. Petre, Omoh
  • REZERVE: Brănescu, Boboc, Sîrbu, Ciobanu, Purece, N. Popescu, Sali, Pitu, Moldoveanu
  •  
  • CFR CLUJ: Otto Hindrich - Susic, Graovac, Yuri, Burcă, Camora - Deac, Boateng, Bordeianu - Debeljuh, Omrani
  • REZERVE: Sava, Manea, Fl. Ştefan, Chipciu, Ad. Păun, Neguţ, Petrila, Costache, Dugandzic
 
Articol iniţial
 
La cinci zile după ce a pierdut un meci controversat contra celor de la FCSB, 0-2 pe Arena Naţională, Farul Constanţa întâlneşte marea favorită la cucerirea unui al cincilea titlu consecutiv în Casa Liga 1. Într-o etapă în care FCSB se deplasează la Piteşti (luni, 20:30, live pe Look Sport+), unde a pierdut cu 1-0 pe finalul sezonului regular, trupa din Gruia speră să închidă definitiv discuţia privind titlul din sezonul 2021/2022. CFR-ul are un avans de şapte puncte în faţa formaţiei patronate de Gigi Becali, iar un succes la Constanţa, dublat de un eşec sau semi-eşec al FCSB-ului în Trivale, ar fi echivalent cu pasul decisiv spre a opta coroană naţională pentru clubul clujean.
 
De cealaltă parte, Hagi are ca obiectiv declarat obţinerea locului al treilea în play-off, poziţie pentru care se va lupta cu FC Voluntari şi FC Argeş.

Hagi vs. Petrescu, episodul #11

Îbcepută în urmă cu 15 ani, cu un meci Unirea Urziceni - Steaua 1-0, rivalitatea dintre prietenii Dan Petrescu şi Gică Hagi va atinge, sâmbătă seară, al 11-lea episod. De-a lungul timpului, Petrescu s-a dovedit mult mai inspirat în încercarea de a câştiga duelul tactic cu Hagi, iar palmaresul direct arată şase succese în dreptul lui SuperDan, trei victorii pentru "Rege" şi un rezultat de egalitate. În sezonul regular, CFR-ul a făcut două meciuri excelente contra Farului, ambele câştigate fără să încaseze vreun gol: 1-0 în Gruia pe 13 august (gol Debeljuh) şi 2-0 la Constanţa pe 16 decembrie (reuşite semnate de Costache şi Chipciu).
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele