Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

VIDEO | Farul - CS Mioveni 2-1. Trupa lui Hagi ”smulge” cu greu victoria

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20906105/3/farul-constanta-cs-mioveni-superliga-superbet-4-11-2022.jpg

Farul Constanţa a învins greu, pe teren propriu, formaţia de pe ultimul loc din Superligă, CS Mioveni, scor 2-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 28, iar oaspeţii au egalat în minutul 37, pe contraatac, Carnat înscriind golul echipei din Mioveni.Golul victoriei gazdelor a venit în minutul 85, când Torje i-a pasat lui Robert Moldoveanu şi acesta a înscris.

Farul este în fruntea clasamentului Superligii, cu 40 de puncte, la opt puncte distanţă de Rapid, care are un meci mai puţin disputat.

VIDEO | Farul - CS Mioveni 2-1 (Pitu 28, Moldoveanu 85 / Carnat 37), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, T. Băluţă, Grameni - Torje, Alibec, A. Pitu
  • CS Mioveni: I. Popescu - Garutti, Al. Iacob, Burnea - Oancea, D. Toma, Lixandru, V. Popa, Şerbănică - Carnat, Krasniqi

Minutul 90+4: Final de meci! Farul se impune cu 2-1.

Minutul 85: GOL Farul! Torje îl angajează foarte bine pe Moldoveanu, care deviează din alunecare în poartă. Mingea a lovit bara interioară.

Minutul 67: Popescu are o paradă de senzaţie la şutul lui Torje.

Minutul 53: Krasniqi are şansă mare de a marca, dar trimite în plasa laterală.

Minutul 49: Torje înscrie, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 42: Alibec trimite puţin peste poartă din lovitură liberă de la 20 de metri.

Minutul 37: GOL Mioveni! Carnat pleacă foarte bine de la limita offside-ului şi îşi valorifică viteza. Atacantul oaspeţilor egalează din poziţie de singur cu portarul. Reuşita a fost validată de VAR.

 

Minutul 28: GOL Farul! Torje pasează excelent la Pitu. Tânărul atacant scapă singur cu portarul advers şi marchează al treia sa reuşită stagională.

Minutul 17: Torje trimite în forţă din interiorul careului peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------

Farul merge perfect în campionat, unde nu a mai pierdut de şapte runde şi se află pe primul loc, la cinci puncte de locul doi, ocupat de Rapid. Elevii lui Gică Hagi nu au făcut o partidă grozavă cu FCU Craiova, dar au obţinut cele trei puncte în final şi acum ţintesc o nouă victorie în confruntarea cu ”lanterna roşie” a SuperLigii României.

CS Mioveni este opusul constănţenilor când vine vorba de forma din campionat, unde nu au mai obţinut o victorie de la începutul lui septembrie, când reuşeau să o învingă surprinzător pe Sepsi, 1-0. Piteştenii au făcut o primă parte bună împotriva revelaţiei din Liga 1, Hermannstadt, dar au cedat în a doua repriză şi meciul s-a încheiat 2-0.

În ultimele trei întâlniri oficiale dintre cele două echipe, două au fost câştigate de Farul şi una s-a încheiat cu rezultat de egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele