Ultima oră
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă
VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde
Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă

VIDEO | Farul este noua campioană a României! Constănţenii s-au impus cu 3-2 în ”finala” din Superliga, după ce FCSB a condus cu 2-0

Superliga Publicat pe 21 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21129661/4/farul-constanta-fcsb-play-off-superliga-superbet-21-05-2023-1.jpg

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele ai revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

  • Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

FCSB a început tare la Ovidiu şi a condus cu 2-0 după golurile marcate de Şut, cu un şut superb de la distanţă, în minutul 9, şi de Compagno, din faţa porţii, în minutul 17. Gazdele au început să preseze, iar bucureştenii au avut o bară, prin Compagno, în minutul 40, însă insistenţa Farului a dat roade în minutul 42, când Mateus Santos a înscris cu o lovitură de cap, la o greşeală a portarului Târnovanu.

În partea secundă Tudor Băluţă a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 58, dintr-o centrare a lui Casap. În continuare s-a jucat pe contre, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 86, pin Louis Munteanu, aducând titlul în vitrina Farului.

Farul - FCSB 3-2 ( Mateus B. 42', Băluţă T. 59', Munteanu L. 86' / Şut A. 9', Compagno A. 18')

Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Kiki, Larie, Artean, Borza - T. Băluţă, Nedelcu, Grameni - Ad. Mazilu, L. Munteanu, Mateus Barbosa
  • Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, Boli, Doukoure, Casap, N. Popescu, V. Morar, Sali, I. Cojocaru
  •  
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Ad. Şut, Olaru - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad - Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea

Min. 90+5: Final de meci! Farul este noua campioană a României! Constănţenii s-au impus cu 3-2 în ”finala” din Superliga, după ce FCSB a condus cu 2-0.

Min. 90+1: Schimbare la FCSB, iese Coman şi intră Omrani!

Min. 88: Cartonaş galben văzut de Băluţă (Farul).

Min. 86: GOOOOL marcat de Farul! Constănţenii sunt la câteva minute de titlu! Sîrbu l-a servit pe Munteanu, iar acesta finalizează perfect.

Min. 81: Ocazie mare pentru FCSB! Florinel Coman ia acţiunea pe cont propriu şi trimite un şut puternic, apărat de Aioani. 

Min. 80: Schimbare la FCSB, iese Ovidiu Popescu şi intră Miculescu.

Min. 79: Ocazie pentru ”constănţeni”. Şutul lui Munteanu trece pe lângă poartă, dar este corner.

Min. 72: Ocazie imensă pentru Farul! Munteanu îl serveşte perfect pe Barbosa, dar acesta trimite mult peste dintr-o poziţie ideală.

Min. 71: Ocazie mare pentru ”roş-albaştrii”! Florinel Coman a bătut bine lovitura liberă, dar Artean respinge şutul periculos.

Min. 66: Dublă schimbare la Farul, ies Nedelcu şi Kiki şi intră Boli şi Sîrbu.

Min. 61: Cartonaş galben văzut de Nedelcu (Farul).

Min. 59: GOOOL marcat de Farul! Băluţă reuşeşte să egaleze din centrarea lui Casap, după ce Târnovanu salvase incredibil iniţial.

Min. 55: Dublă schimbare pentru ”marinari”, ies Grameni şi Mazilu şi intră Sali şi Casap.

Min. 52: Ocazie pentru FCSB! Cordea ia acţiunea pe cont propriu şi încheie cu un şut din afara careului, care este prins de portarul Farului.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 46: Dublă schimbare la echipa bucureşteană! Ies Tamm şi Oct. Popescu şi intră Cristea şi Cordea.

Min. 45+2: Final de primă parte!

Min. 42: GOOOL marcat de Farul! Mazilu centrează excelent, iar Mateus Barbosa reduce din diferenţă, ajutat şi de ieşirea eronată a lui Târnovanu.

Min. 40: Şansă mare pentru ”roş-albaştrii”! Compagno preia cu spatele la poartă, iar şutul său trece puţin pe lângă.

Min. 37: Ocazie pentru FCSB! Octavian Popescu se află într-o poziţie bună, dar şutul său este prins de Aioani.

Min. 30: Tamm (FCSB) a văzut primul cartonaş galben al meciului.

Min. 29: Ocazie mare pentru Farul! Mazilu îi trimite lui Munteanu, dar acesta nu poate devia decisiv şi Târnovanu reţine balonul.

Min. 22: Ocazie pentru Farul! Mateus Barbosa trimite pe lângă poartă dintr-o poziţie incomodă.

Min. 18: GOOOL marcat de FCSB! Florinel Coman s-a desprins superb de Kiki şi îl serveşte perfect pe Compagno, care face 2-0 fără probleme.

Min. 9: GOOOL marcat de FCSB! ”Roş-albaştrii” au deschis scorul, graţie execuţiei superbe din afara careului semnată de Adrian Şut.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________-

Farul vine după patru rezultate pozitive la rând, două remize, 1-1 cu Sepsi şi U. Craiova, şi două victorii, 1-0 cu CFR Cluj şi 7-2 cu Rapid. De partea cealaltă, FCSB are trei victorii la rând, 2-1 cu U. Craiova, 3-1 cu Sepsi şi 1-0 cu CFR Cluj.

În sezonul regular, Farul s-a impus în ambele dueluri contra FCSB-ului. A învins cu 3-1 la Ovidiu şi a trecut cu 2-1 pe Arena Naţională.

Înaintea meciului din această seară, Farul are 47 de puncte, iar FCSB are cu un punct mai puţin, 46.

Farul, acord cu Rivaldinho?!

Rivaldinho (28 de ani), plecat la începutul lunii de la Universitatea Craiova, înainte ca sezonul de SuperLiga României să se termine, îşi doreşte să continue în ţara noastră! Brazilianul analizează situaţia şi va decide cum va decurge din această vară cariera lui, dar ia în calcul, în mod cert, să rămână în România.

 Conform ultimelor informaţii, Rivaldinho va semna cu formaţia lui Gică Hagi, Farul, înaintea întâlnirii cu FCSB, de duminică. Atacantul brazilian a fost convins să îşi dea acordul pentru trecerea la Farul pentru un salariu de 10.000 de euro pe lună, conform Play Sport.

Rivaldinho va semna, se pare, pe doi ani, dar va exista în înţelegere şi o clauză care precizează prelungirea pe încă un sezon.

Cum va sărbători titlul Gigi Becali

FCSB are şanse foarte mari să cucerească titlu în acest sezon de Superliga, după opt ani de aşteptare. FCSB se află la un punct distanţă de liderul Farul, iar o victorie sau un egal în meciul direct de duminică ar putea face ca titlul să se joace în ultima etapă a play-off-ului. În cazul în care ”marinari” se vor impune la Ovidiu, atunci aceştia vor fi campionii României. 

Gigi Becali aşteaptă de opt ani un nou titlu în Superliga, după cel cucerit în 2015. Dumitru Dragomir e de părere că patronul ”roş-albaştrilor” va fi cumpătat la sărbătorirea acestui titlu, dacă echipa sa ar fi câştigătoare.

"Mai face o biserică cred. Nu vă gândiţi la nebunii şi la prostii de la Gigi Becali. Nu mai e ăla. Garantez că nici nu se bucură, reţineţi ce vă spun. Se duce, face mătănii, stă în genunchi vreo 600 de ore şi se roagă, îţi dai seama", a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele