Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Farul - FC Argeş 0-1. Execuţia lui Latovlevici dinamitează lupta pentru ultimul loc de play-off

Farul Constanta Publicat pe 21 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20609884/2/farul-constanta-fc-arges-liga-1-casa-pariurilor-21-02-2022.jpg

FC Argeş a obţinut o victorie crucială, pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, în primul meci al zilei din Casa Liga 1. În urma acestui rezultat, formaţia lui Gică Hagi îşi reduce şansele la un loc de play-off. Dobrogenii sunt pe locul 6 în acest moment, la un punct în faţa rivalilor de azi, dar au un program greu, în etapele rămase de disputat în sezonul regular.

Unicul gol a fost reuşit de Iasmin Latovlevici, din lovitură liberă, în minutul 89, după un fault aiurea comis de Nedelcu la peste 20 de metri.

Clasament Casa Liga 1: 1. CFR Cluj - 67 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. FC Voluntari - 46, 4. FC Botoşani - 45, 5. CS Universitatea Craiova - 42 de puncte, 6. Farul - 42, 7. FC Argeş - 41, 8. Rapid - 36, 9. UTA - 34, 10. Sepsi - 33, 11. Chindia - 29, 12. CS Mioveni - 28, 13. FC U Craiova - 27, 14. Gaz Metan Mediaş - 22, 15. FC Dinamo - 16, 16. Academica Clinceni - 11.

Farul - FC Argeş 0-1 (Latovlevici 88)

Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Grameni - Iancu, Betancor, Omoh
  • FC Argeş: Greab - Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Muşat - Colli, Raynov - Işfan, Şerban, Tănase - Said

Minutul 88: GOL FC Argeş! Latovlevici execută super o lovitură liberă de la 20 de metri, după un fault complet inutil comis de Nedelcu. Aioani are şi el o parte din vină, fiind surprins de traiectoria mingii.

Minutul 61: Purece centrează din banda dreaptă. Adi Petre reia din 3 metri în portarul Greab, după care Tofan respinge în corner.

Minutul 36: Replica piteştenilor a venit prin Cristi Tănase, care a şutat surprinzător de la 25 de metri, puţin pe lângă stâlpul stâng al porţii.

Minutul 32: Prima şansă mare a partidei. Greab este atent şi reuşeşte să salveze în ultimul moment din piciorul lui Jefte, după o centrare foarte bună venită de la Ciobanu.

Minutul 18: Raynov trage bine din afara careului, Larie este pe fază şi respinge în corner.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Farul şi FC Argeş vin după victorii în runda trecută de campionat. Dacă formaţia lui Gică Hagi a câştigat cu 8-2 restanţa cu Academica Clinceni, FC Argeş a trecut cu 1-0 de CS Mioveni, în urma unui autogol.

Partida este importantă şi prin prisma poziţiilor din clasament, ambele fiind în luptă pentru un loc de play-off. Acum, înainte de startul duelului, Farul are 42 de puncte, iar FC Argeş are 38.

FC Argeş îşi vinde cei mai buni jucători la FCSB?

FCSB îşi face deja planurile pentru perioada de transferuri din vară, iar trei dintre jucătorii doriţi evoluează în Casa Liga 1, la aceeaşi echipă, FC Argeş. Se pare că Gigi Becali a pus ochii pe trei tineri, fundaşul Grigore Turda (25 de ani) şi mijlocaşii Alexandru Işfan (22 de ani) şi Costinel Tofan (25 de ani).

Becali a rămas impresionat de cum au jucat cei trei până acum, dar despre interesul pentru Turda se ştia de mai mult timp. S-a spus că FCSB era dispusă să ofere o sumă de bani destul de consistentă în trecut, doar că mutarea nu s-a făcut. Astfel, potrivit sport.ro, patronul vicecampioanei a început iar să se gândească la o astfel de mutare, dar pregăteşte transferuri la pachet, alături de Işfan şi Tofan.

Belodedici al meu mai mic, Turda, care mă impresionează de la meci la meci, marchează. De aceea şi când am venit aici mi-am dorit foarte mult să rămână în lot, chiar dacă alţii au vrut să îl împrumute pe la Bacău, când am venit în luna decembrie.

Mi-a plăcut foarte tare cum arată, îl vedeam pe Belo, cel puţin la fizic, e greu să îl egalezi. Are multe din el, pe lângă răutate, agresivitate, el încearcă foarte mult acum să se pună la punct cu pasa, aici mai suferă. E un copil pe care te poţi baza, a jucat meci de meci şi a făcut-o foarte bine. Mi se pare un fundaş central de perspectivă”, îl caracteriza Jean Vlădoiu pe Grigore Turda.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele