Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

VIDEO | Farul - FC Argeş 1-0. Trupa lui Hagi bifează o victorie de moral, într-o atmosferă de vacanţă

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 14 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20705033/1/es.jpg
 
Farul Constanţa a reuşit să se impună pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa celor de la FC Argeş, în primul meci al zilei din play-off-ul din Casa Liga 1. Pentru dobrogeni este o victorie de moral, venită în săptămâna în care au aflat că nu pot juca în cupele europene.

Într-o atmosferă de vacanţă, unica reuşită a venit de la Larie, în prima repriză. Căpitanul dobrogenilor a finalizat de pe linia porţi, un balon ce a ricoşat din bara transversală, după o lovitură cu capul expediată de Nedelcu.

Farul - FC Argeş 1-0 (Larie 34), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Boboc, Mladen, Larie,De Nooijer - Artean, A. Ciobanu, Grameni - Purece, Pitu, Ad. Petre
  • FC Argeş: Greab - Tofan, Dobrosavlevici, Turda, Muşat - Rainov, I. Şerban - Isfan, Palic, Cr. Dumitru - Fatai

Minutul 90+3: Fluier final! Farul se impune cu 1-0. Cei de la Argeş au presat pe final, dar fără succes.

Minutul 66: FC Argeş a avut cea mai mare ocazie de până acum. Tofan a tras în blocajul lui Larie, balonul a revenit la Honciu care a tras cu efect de la 20 de metri, Aioani a respins în corner.

Minutul 52: Greab are o intervenţie foarte bună la execuţia lui Grameni, care a recepţionat o pasă excelentă de la Pitu.

Minutul 45+2: Pauză! Farul conduce cu 1-0. Partida este până în acest moment săracă în ocazii.

Minutul 34: GOL Farul! Grameni bate un corner din partea stângă, Nedelcu este pe fază şi trimite cu capul în transversală, balonul se loveşte de Larie, care îndeplineşte o simplă formalitate din 2 metri. Este primul gol pentru căpitanul constănţenilor în acest campionat.

Minutul 15: Prima şansă a partidei. Nedelcu trage în forţă de la marginea careului. Execuţia sa trece puţin pe lângă buturile lui Greab.

Minutul 1: A început partida. Deşi vremea este foarte bună, în tribune nu sunt mulţi fani.
-------------------------------------
 
În ziua în care atenţia e captată de încercarea FCSB-ului de a învinge FC Voluntari şi a trece pe primul loc, peste CFR, după o lungă perioadă de timp, Gică Hagi şi Andrei Prepeliţă joacă un meci al consolării la Malul Mării. Farul şi FC Argeş sunt echipele care au obţinut cele mai puţine puncte în mini-campionatul care va decide câştigătoarea titlului: constănţenii au doar o victorie şi două egaluri (cinci puncte), în timp ce piteştenii au un singur succes, un 1-0 pe terenul celor de la FC Voluntari.
 
Dacă FC Argeş vine după un dezamăgitor 0-1 pe teren propriu contra ilfovenilor în returul semifinalelor Cupei României şi trei înfrângeri consecutive în play-off, Hagi şi elevii săi vor să întrerupă o serie de patru partide consecutive fără eşec. După trei înfrângeri la rând, marinarii au remizat cu FC Voluntari, scor 1-1, rezultat care le-a permis oaspeţilor de etapa trecută să păstreze avantajul în lupta pentru locul al patrulea.
 
În acest moment, FC Voluntari are 31 de puncte, în timp ce Farul are 29. În cazul unui succes al Farului cu FC Argeş, coroborat cu o victorie a FCSB-ului contra echipei lui Liviu Ciobotariu, Farul ar putea urca pe locul al patrulea, cu un singur meci rămas.
 
În turul play-off-ului, Farul a învins cu 2-0 în Trivale, iar întâietatea în sezonul regular i-a aparţinut echipei lui Prepeliţă, care a câştigat ambele meciuri, 2-1 pe teren propriu şi 1-0 în deplasare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele