Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Farul - FCSB 0-4! Gazdele au pierdut umilitor pentru a doua etapă la rând. ”Roş-albaştrii” nu au avut emoţii

FCSB Publicat pe 25 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20683217/9/farul-constanta-fcsb-play-off-liga-1-casa-pariurilor-25-04-2022.jpg

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 6-a din play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor. FCSB s-a apropiat la 2 puncte de liderul CFR Cluj, după un meci în care Florin Tănase a marcat de trei ori.

Golurile au fost marcate de Tănase 24', 40' (penalti), 64' şi Olaru 34'.

0-1: Tănase a primit o pasă de la Olaru, l-a driblat de Aioani şi a marcat.

0-2: Olaru a dublat avantajul oaspeţilor din pasa lui Coman.

0-3: Tănase a transformat un penalti acordat după un fault al lui Dussaut asupra lui Coman.

0-4: Tănase a reuşit tripla, după o greşeală a lui Aioani.

Farul: Aioani - Dussaut (Boboc 42'), Larie (Ciobanu 46'), Mladen, De Nooijer - Radaslavescu (Purece 68'), Artean, Grameni - G. Iancu (Omoh 68'), Moldoveanu (Sali 72'), Pitu. Antrenor: Gheorghe Hagi

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Şut, Fl. Tănase (Stoica 75') - Cordea (Oaidă 46'), Fl. Coman (Edjouma 75'), Oct. Popescu (Musi 75'). Antrenor: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Iancu 30', Dussaut 32', Mladen 46'

Arbitri: Marcel Bîrsan – Mircea Mihail Grigoriu, Mihai Marius Marica – Andrei Antonie

Observatori: Eduard Dumitrescu, Marin Petrache

Duminică, CFR Cluj a învins FC Voluntari, scor 1-0, iar luni, Universitatea Craiova a dispus de FC Argeş, scor 4-0.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 48 de puncte, 2. FCSB – 46, 3. Universitatea Craiova – 42, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

Farul – FCSB 0-4 (Tănase 24, 40, 67, Olaru 34)

Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Dussaut, Larie (cpt.), Mladen, De Nooijer - Radaslavescu, Artean, Grameni - G. Iancu, Moldoveanu, Pitu
  • Rezerve: Brănescu, Boboc, Dănuleasă, Borza, Martinovic, Purece, Ciobanu, Omoh, Sali
  • Antrenor: Gheorghe Hagi
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Şut, Fl. Tănase (cpt.) - Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu
  • Rezerve: Vlad, Perianu, Oaidă, Edjouma, Dumiter, I. Stoica, V. Gheorghe, Musi, Mamut
  • Antrenor: Toni Petrea

Min. 90 + 3: FCSB se impune cu scorul de 4-0 contra Farului. 

Min. 88: Ocazie pentru FCSB! Radunovic şutează din voleu, Aioani scapă mingea, însă reuşeşte să o reţină pe linia porţii. 

Min. 86: Ocazie pentru FCSB! Aioani are un reflex foarte bun la şutul lui Ianis Stoica. 

Min. 67: GOL FCSB! Florin Tănase îşi trece în cont ”tripla”, profitând de o degajare greşită a portarului Aioani. 

Min. 66: Ocazie pentru FCSB! Aioani respinge în corner lovitura de cap a lui Şut.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 1: La pauză Farul - FCSB este 0-3!

Min. 43: Dublă ocazie pentru Farul!

Min. 40: GOL FCSB! Florin Tănase transformă fără emoţii penalty-ul obţinut de Florinel Coman.

Min. 34: GOL FCSB! Florinel Coman îi suflă balonul lui Mladen şi îi pasează decisiv lui Darius Olaru, care marchează cu sânge rece.

Min. 26: Ocazie pentru Farul! Şutul lui Gabi de la distanţă îi creează mari probleme lui Târnovanu.

Min. 24: GOL FCSB! Florin Tănase deschide scorul după o pasă excelentă primită de la Darius Olaru. Tănase l-a driblat pe Aioani şi a trimis balonul în poarta goală. Căpitanul ”roş-albaştrilor” a ajuns la al 16-lea gol în campionat, devenind golgheterul Ligii 1. 

Min. 18: Ocazie consistentă pentru FCSB! Aioani respinge cu dificultate lovitura liberă executată din lateral de Florinel Coman. 

Min. 9: Ocazie pentru FCSB! Şutul lui Darius Olaru din careu este moale şi este reţinut fără mari probleme de către Aioani. 

Min. 6: Fază de meci pentru FCSB! Radunovic trimite o centrare puternică, care traversează careul Farului fără să ajungă la nimeni. 

Min. 1: A început meciul!


Informaţii înainte de meci 

Farul – FCSB, unul dintre cele mai interesante partide din etapa a 6-a a play-off-ului din Casa Liga 1, e LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. În turul grupei pentru campionat, la Bucureşti, gazdele s-au impus cu 2-0.

Farul a cedat în runda trecută, cu U. Craiova, scor 0-2, în timp ce FCSB a câştigat un meci care o menţine cu şanse reale la titlu. Formaţia pregătită de Toni Petrea a învins liderul CFR Cluj, la el acasă, cu 1-0.

Situaţiile din clasamentul din Casa Liga 1 sunt diferite pentru Farul şi FCSB. ”Marinarii” sunt pe poziţia a 5-a, cu 28 de puncte, în timp ce FCSB e pe 2, cu 43 de puncte.

Echipele probabile

  • Farul: Aioani -  Boboc, Mladen, Larie, De Nooijer - Artean, A. Ciobanu, Radaslavescu -  Pitu, Moldoveanu, Omoh.
  • FCSB: Târnoveanu - V. Creţu, I. Cristea, Miron, Radunovic - Ov. Popescu, Edjouma, Olaru -  Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu

Ioan Andone nu crede că FCSB poate lua titlul

FCSB a învins liderul CFR Cluj şi a strâns la doar două lungimi lupta pentru titlu. Formaţia lui Toni Petrea visează la titlu, pe care nu l-a mai câştigat din 2015.

Ioan Andone este de părere că echipa s-a axat prea mult pe atac şi prea puţin pe apărare şi de asta nu s-a mai câştigat recent titlul. Tehnicianul în vârstă de 62 de ani este de părere că ar trebui întărit compartimentul central al defensivei.

”De credeţi că FCSB-ul nu a reuşit să mai câştige campionatul? Pentru că echipa nu mai facea faza de apărare bine. Făcea faza de atac, făcea faza de atac. Tot timpul au fost lăudaţi pentru lucrurile acestea, dar faza de apărare le-a lipsit. Plus, nu au doi fundaşi centrali să zici >. Sunt o grămadă de lucruri”, a explicat Andone, pentru Pro Arena.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele