Ultima oră
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul

VIDEO | Farul - FCSB 3-1. Trupa lui Dică este de nerecunoscut

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 31 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20840513/2/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-31-08-2022.jpg

Farul Constanţa a dispus miercuri seara de FCSB, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă. Cu acestă victorie, trupa lui Hagi revine pe primul loc în clasament.

Constănţenii au deschis scorul din penalty, prin Alibec, în minutul 23. Doukoure a majorat diferenţa în minutul 45+2. Compagno a înscris în minutul 70 primul său gol pentru bucureşteni chiar la debutul în echipă, dar în minutul 77 Grameni a închis tabela.

VIDEO | Farul - FCSB 3-1 (Alibec 23-penalty, Doukoure 45+2, Grameni 77 / Compagno 70). Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - K. Doukoure, Nedelcu, T. Băluţă - Casap, Alibec, L. Munteanu
  • FCSB: Târnovanu - R. Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Dulca - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman - Compagno

Minutul 90+3: Fluier final! Farul se impune în faţa celor de la FCSB.

Minutul 77: GOL Farul! Grameni recepţionează o super pasă de la Pitu, defensiva celor de la FCSB este din nou prinsă pe picior greşit, iar atacantul marchează pentru 3-1.

Minutul 70: GOL FCSB! Coman driblează elegant un adversar şi trimite pe jos la Compagno, care marchează din câţiva metri şi reaprinde partida.

Minutul 64: Louis Munteanu profită de o nouă eroare a adversarilor şi rămâne demarcat. Şutul acestuia în forţă este respins de Târnovanu.

Minutul 55: Compagno reia o centrare din corner venită de la Dawa, Aioani iese şi îl blochează pe italian.

Minutul 45+2: Pauză! Farul conduce la pauză cu 2-0.

Minutul 45+2: GOL Farul! FCSB e de nerecunoscut. Tamm greşeşte, iar Doukoure trimite în poartă o centrare venită de la Mounteanu.

Minutul 43: Gică Hagi este nevoit să facă o schimbare. Nedelcu iese accidentat, iar în locul său este introdus Artean.

Minutul 23: GOL Farul! Arbitrul lasă foarte bine avantaj, iar dobrogenii duc o acţiune în vitză. Dawa îl trage de tricou pe Munteanu în careu, iar Alibec marchează din penalty cu o execuţie în forţă. Portarul Târnovanu a alunecat uşor şi astfel nu a putut para execuţia plasată aproape de centru.

Minutul 13: Coman centrează în mijlocul careului. Cordea este un pic prea în spate şi nu reuşeşte să lovească mingea, care se scurge prin faţa porţii.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Previziunile date de mulţi specialişti din fotbalul românesc la începutul sezonului plasau mai degrabă FCSB-ul în fruntea clasamentului după primele şapte etape ale sezonului regular, dar realitatea din teren e alta: în timp ce echipa lui Nicolae Dică a fost prinsă în morişca tururilor preliminare din Conference League şi a străbătut drumul spre grupe, Farul lui Gică Hagi a mers pe sub radar şi a acumulat 15 puncte din 21 posibile, suficient pentru a ocupa prima poziţie la startul etapei. Cu o linie de clasament foarte bună, zece goluri marcate, patru primite, patru victorii şi trei egaluri, Farul e neînvinsă, iar filosofia ofensivă a lui Gică Hagi pare că reîncepe să rescrie ordinea în fotbalul românesc.
 
La polul opus, FCSB a trecut printr-un amalgam complicat, cu startul dezamăgitor de sezon, înlocuirea lui Toni Petrea cu Nicolae Dică, revenirea în grupele unei competiţii europene şi meciurile slabe pe plan intern. După şase meciuri jucate în SuperLigă, roş-albaştrii au o singură victorie, patru rezultate de egalitate şi o înfrângere şi se zbat în coada clasamentului, cu doar şapte puncte. O situaţie care nu-i convine lui Gigi Becali şi care impune trimiterea pe teren a celei mai buni garnituri în meciul cu Farul. O garnitură din care va lipsi o piesă importantă, Malcom Edjouma accidentându-se după meciul cu Hermannstadt (2-2).
 
Devenit un clasic al ultimilor ani, Farul - FCSB s-a jucat de patru ori în stagiunea trecută, trei dintre victorii revenind roş-albaştrilor şi una echipei lui Hagi.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele