Ultima oră
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor

VIDEO ǀ Farul o distruge pe FC Botoşani, 8-0! Alibec, omul meciului cu trei goluri

Farul Constanta Publicat pe 4 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20939754/1/farul-2022-12.jpg

Farul Constanţa a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 8-0, formaţia FC Botoşani, în etapa a 19-a din Superligă, LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplayro! Denis Alibec a marcat de trei ori.

Golurile au fost marcate de Grameni (11), Alibec (45+2, 77, 87), Pitu (51), Morar (66, 69) şi Kiki (81).

Din minutul 30, echipa din Botoşani a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Şeroni

Tot duminică se mai joacă meciurile CFR Cluj - Chindia şi FC Argeş - Rapid.


Meciul în format live-text + video cu golurile 

Farul – FC Botoşani 8-0 (Grameni 11; Alibec 45+2, 77, 88; Pitu 51; Morar 67, 69; Kiki 81) 

Echipele de start:

  • Farul Constanţa: Aioani - Sîrbu, Larie, Popescu, Kiki - Artean, Băluţă, Grameni - Torje, Alibec, Pitu
    Rezerve: Buzbuchi, Benzar, Casap, Borza, Nedelcu, Doukoure, Sali, Morar, Moldoveanu
    Antrenor: Gheorghe Hagi
  • FC Botoşani: Pap - Patache, Dican, Şeroni, Dragu - Sylla, Mussis, Zabou - Barbosa, Camara, Pinson
    Rezerve: Ureche, Ţigănaşu, Perianu, Ivanov, Petkovski, Tîrcoveanu, Roman II, Mailat, M. Dahona
    Antrenor: Marius Ciobanu

Min. 90+2: Final de meci, Farul se impune cu 8-0!

Min. 88. GOOOL Farul! Alibec duce scorul la 8-0.

Min. 81: GOOOL Farul! Kiki punctează la rândul său, cu şut de la distanţă, şi face 7-0! Execuţie la vinclu.

Min. 77: GOOOL Farul! Alibec profită de modul în care se apără moldovenii şi face şi el dubla.

Min. 69: GOOOL Farul! Morar face dubla, gol de la marginea careului.

Min. 67: GOOOL Farul! Morar punctează şi el şi duce scorul la 4-0. Constănţenii atacă în valuri. 

Min. 51: GOOOL Farul! Pitu îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor, cu un şut din afara careului, de la peste 20 de metri.

Min. 46: Începe partea a doua. 

Min. 45+6: Final de primă repriză. 

Min. 45+2: GOOOL Farul! Alibec punctează, cu noroc şi cu emoţii, pentru că execuţia de la punctul cu var e parată de Pap. Mingea revine la atacant şi marchează. 

Min. 45+1: Penalty în Farul – FC Botoşani, după minute bune de analiză VAR, după un henţ în careul moldovenilor comis de Dican.  

Min. 30: Eliminare pentru Şeroni! Fundaşul îl faultează pe Torje din poziţia ultimului apărător, iar arbitrul nu stă pe gânduri şi arată roşu direct.

Min. 25: Moldovenii, ocazie bună! Mussis trage de la marginea careului, Aioani respinge în lateral, iar balonul ricoşează la Camara, care şutează din prima, însă şi de această dată intervine bine portarul Farului.

Min. 24: Farul domină partida, are posesia, dar nu reuşeşte să facă diferenţa acolo unde contează, în ultimii metri. FC Botoşani încearcă să fie periculoasă pe contraatac şi la fazele fixe, dar deocamdată apărarea lui Hagi rezistă bine.

Min. 11: GOOOL Farul! Grameni deschide scorul pentru echipa lui Gică Hagi. Marchează cu stângul, din careu, dar şi graţie unei intervenţii greşite a portarului Pap.

Min. 1: Începe partida de la Ovidiu! 


Farul are nevoie să învingă pentru a menţine un ecart de patru puncte peste locul secund, CFR Cluj, având nouă meciuri la rând fără eşec în campionat. În plus, în ultimele cinci meciuri de SuperLigă a luat 11 puncte.

FC Botoşani e pe locul 12, cu 20 de puncte după 18 meciuri, fiind fără victorie în campionat în ultimele cinci meciuri, perioadă în care a adunat numai trei puncte.

Reacţia lui Gică Hagi, înaintea partidei:

Vrem să facem un meci foarte bun. Suntem la început de drum, cu o mentalitate foarte bună. Trebuie să mergem pe drumul nostru. Întâlnim o echipă foarte periculoasă, capabilă să facă rezultate bune pe toate terenurile din România. Trebuie să fim atenţi la tot ce facem pe teren, pentru că adversarul este foarte bun, cu experienţă mare în prima ligă.

Jucăm în şase zile trei meciuri. O programare foarte bună! Nu contează, trebuie să ne adaptăm. Jucăm şi noi ca la Mondiale

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele