Ultima oră
Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time
LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”

VIDEO | Farul - Oţelul 1-1. Gică Hagi mai are de tras pentru play-off

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21499825/2/farul-constanta-otelul-galati-superliga-superbet-24-02-2024.jpg

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, în deplasare, 1-1, cu echipa campioană, Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii.

La Ovidiu, Farul a primit penalti în minutul 27, după o fază analizată de VAR. Budescu a transformat în minutul 31 şi a adus în avantaj echipa lui Hagi.

Oţelul, fără Dorinel Munteanu pe bancă, şi-a anunţat intenţiile ofensive la şutul lui Miguel Silva, din minutul 51, pentru ca în minutul 68 Federic Maciel să trimită din afara careului, cu boltă, un balon care a intrat la vinclu în poarta lui Buzbuchi, şi gălăţenii au egalat. În minutul 88, gazdele au avut un gol anulat de VAR, pentru ofsaid, şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Farul are 41 de puncte şi este pe locul 4 în Superligă, iar Oţelul a ajuns la al 14-lea rezultat de egalitate în acest campionat, şi este pe 11, cu 32 de puncte.

VIDEO | Farul - Oţelul 1-1 (Budescu 31-penalty / Maciel 67), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Farul: Buzbuchi - Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki - R. Deaconu, Queiros, Grameni - Rivaldinho, Munteanu, Budescu
  • Oţelul: Pap - Rus, Cisse, Lovric, Silva - Cisotti, Zivulic, Teles - Maciel, Rusevic, Pop

Minutul 90+4: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 88: Larie îl lansează pe Kiki, care trimite la Vînă, ce reia cu poarta goală. Reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 78: Maciel este aproape din noul de gol, dar Buzbuchi salvează la execuţia sa din careu, ce a fost deviată.

Minutul 67: GOL Oţelul! Maciel trimite un balon ce părea a se voia a fi centrare. Buzbuchi a rămas simplu spectator.

Minutul 51: Miguel Silva preia un balon deviat şi trimite din careu puţin pe lângă poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Farul conduce cu 1-0.

Minutul 38: Rusevic se trezeşte nemarcat pe 10 metri, dar reia din prima foarte slab.

Minutul 26: GOL Farul! Queiros reia pe lângă poartă o centrare pe jos, însă jucătorul Farului a fost călcat de Silva. Centralul dictează penalty, după consultarea VAR. Budescu transformă fără emoţii.

Minutul 14: Rivaldinho recuperează şi reia din afara careului, dar Pap e la post.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Farul vine după victoria la limită de la Sfântu Gheorghe. Acel succes a propulsat formaţia lui Hagi până pe locul 4, cu 40 de puncte. Astfel, Farul este aproape sigură de prezenţă în play-off.

De cealaltă parte, Oţelul a pierdut cu Dinamo, iar acea înfrângere ar putea să îi coste scump pe Dorinel Munteanu şi compania. După 26 de etape, gălăţenii sunt pe locul 11, cu 31 de puncte, la 4 de locul 6, Petrolul.

În tur, Farul s-a impus cu scorul de 0-1, graţie reuşitei lui Larie, din minutul 79.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele