Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Farul - Sepsi 2-0. Trupa lui Hagi, victorie entuziasmantă, contra unei echipe cu pretenţii

Superliga Publicat pe 28 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21035021/2/farul-constanta-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-28-02-2023-1.jpg

Farul Constanţa a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci al etapei a 28-a din Superliga.

Dobrogenii au deschis scorul în minutul 22, prin Băluţă, gol validat după analiza sistemului VAR. Prima repriză, dominată copios de gazde, s-a încheiat cu golul de 2-0, înscris de tânărul Adrian Mazilu, după o pătrundere şi un şut plasat.

Farul a avut un gol anulat, în minutul 59, când David Kiki a înscris spectaculos, dar analiza VAR a relevat că faza pornise dintr-o poziţie de ofsaid. Farul s-a impus cu 2-0, după un meci în care oaspeţii nu au putut emite pretenţii, evoluând foarte defensiv.

Constănţenii sunt lideri, cu 61 de puncte, iar Sepsi rămâne pe locul 6, cu 41 de puncte.

VIDEO | Farul - Sepsi 2-0 (Băluţă 23, Mazilu 45+3), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Boli, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, T. Băluţă, Grameni - Alibec, L. Munteanu, Ad. Mazilu
  • Sepsi: Began - D. Ciobotariu, Bălaşa, Ninaj, R. Ispas - N. Păun, Papa - I. Gheorghe, Achahbar, M. Ştefănescu - Rondon

Minutul 90+5: Fluier final! Farul se impune cu 2-0.

Minutul 63: Borza reia cu capul din 10 metri, dar Began este la post şi respinge în corner.

Minutul 59: Kiki reia artistic în poartă din centrarea lui Borza, dar reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 45+5: Pauză! Farul conduce cu 1-0.

Minutul 45+3: GOL Farul! Băluţă pasează la Mazilu, iar tânărul jucător al gazdelor trece fără probleme de fundaşii adverşi şi marchează cu un şut impecabil cu stângul, ce s-a dus lângă bară.

Minutul 32: Farul este foarte aproape de 2-0, dar Began prinde la execuţia lui Mihai Popescu, după o centrare excelentă de la Kiki.

Minutul 23: GOL Farul! Băluţă reia în poartă centarea din banda dreaptă expediată de Popescu. În primă fază reuşita nu este validată, pe motiv de offside, dar decizia este întoarsă la VAR.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Farul vine după victoria cu 1-0 în faţa celor de la UTA şi se află pe primu loc în campionat, cu un avans de două puncte în faţa ocupantei locului doi, CFR Cluj. Echipa antrenată de Gică Hagi a reuşit să lege cinci meciuri fără înfrângere, dintre care patru victorii.

De cealaltă parte, Sepsi se situează pe poziţia a şasea în campionat şi speră să rămână acolo, obiectivul principal al ”covăsnenilor” fiind accederea în play-off. Trupa lui Bergodi se bate pentru ultimul bilet în play-off-ul Superligii cu FCU Craiova.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria ”marinarilor” cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele