Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

VIDEO ǀ Farul – Voluntari 1-1. Ilfovenii rămân în avantaj în lupta pentru locul al patrulea

Farul Constanta Publicat pe 7 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20696242/2/4a.jpg

Farul şi FC Voluntari au terminat la egalitate, 1-1, în direct la Prima Sport 2, primul meci al zilei în play-off-ul din Casa Liga 1. În urma acestui rezultat, ilfovenii îi menţin avansul de două puncte în lupta pentru locul al patrulea.
 
Animat. Aşa a fost startul din Farul - FC Voluntari, meci deschis de o fază frumoasă a lui Enes Sali încă din minutul 3. Dar Iancu a fost blocat, la fel cum Nemec (8) a avut două şanse la aceeaşi fază de a-l învinge pe Aioani, dar le-a irosit pe ambele. A urmat o perioadă de echilibru la mijlocul terenului, iar marinarii au lovit primii, în minutul 33: şut cu stângul Iancu, deviere a lui Ciobotariu şi Popa e păcălit.
 
Farul decide că e momentul să facă pasul în faţă, FC Voluntari prinde curaj şi aşa se intră într-o zonă a meciului în care ilfovenii trec la conducerea ritmului de joc. Fără mari ocazii, până în minutul 74, când Gheorghe a centrat bine în careu, Fulop a lovit bara, iar Droppa urmărit excelent pentru 1-1. Imediat (80), Nicolas Popescu a fost aproape de 2-1, dar Popa a avut un reflex superb şi a respins şutul bun al fiului lui Gică Popescu.
 
În timp ce FC Voluntari pune capăt unei serii de patru eşecuri la rând, Farul opreşte una de trei meciuri pierdute. Cu două etape înaintea finalului, echipa lui Ciobotariu are 31 de puncte, faţă de cele 29 strânse de marinari. Etapa viitoare se joacă FC Voluntari - FCSB şi Farul - FC Argeş.

Farul - FC Voluntari 1-1 (Ciobotariu aut. 33 / Droppa 74)

  • FARUL: Aioani - Mladen (Dussaut 73), Larie (cpt.), Artean, De Nooijer - Boboc (Borza 73), Nedelcu, Ciobanu (N. Popescu 73) - Iancu (Pitu 36), Moldoveanu, Sali (Radaslavescu 43)
  • REZERVE: Brănescu, Purece, Grameni, Omoh
  •  
  • FC VOLUNTARI: M. Popa - D. Ciobotariu, Tamaş, Armaş (cpt.), Briceag - Ricardinho (Costin 60), Meleke (Tavares 46) - Marcelo, Raţă (Droppa 46), I. Gheorghe - Nemec (L. Fulop 60)
  • REZERVE: Rîmniceanu, C. Achim, Al. Vlad, Al. Ilie,
Minutul 80: Farul cere penalty! Pitu îi driblează pe Tamaş şi Armaş, are un duel la limită în careu cu Tavares, cade şi solicită lovitură de la 11 metri, dar George Găman îi ignoră protestele şi lasă jocul să continue.



Minutul 78: Ocazie a Farului. Nicolas Popescu apare bine la o pasă în spate, şutează puternic, dar Popa scoate de sub bară.

Minutul 74: GOL FC VOLUNTARI! Gheorghe centrează bine, Fulop nimereşte bara cu capul, apoi Droppa urmăreşte excelent şi trimite mingea în poartă.



Minutul 69: Ciobanu mai încearcă un şut de la distanţă, dar nici de această dată nu nimereşte cadrul porţii.

Minutul 66: Ilfovenii cer penalty după o cădere a lui Ion Gheorghe în careul advers, dar George Găman lasă jocul liber.

Minutul 58: Farul are o lovitură liberă periculoasă de la 20 de metri, Ciobanu bate periculos, dar mingea sa e deviată şi trece pe lângă poartă.

Minutul 46: Repriza a doua începe cu două schimbări la oaspeţi: Tavares şi Droppa îi înlocuiesc pe Meleke şi Raţă.

Minutul 45+1: Pitu îşi creează spaţiu la 20 de metri, trage cu dreptul, mingea prinde pământul în faţa lui Popa, dar tânărul goalkeeper al ilfovenilor reţine.

Minutul 44: Moldoveanu pasează bine la Radaslavescu, dar şutul mijlocaşului se duce în tribună.

Minutul 39: Centrarea lui Ion Gheorghe, spre Nemec, e deviată de Aioani.

Minutul 33: GOL FARUL! Iancu şutează de la marginea careului de 16 metri, Ciobotariu intervine nefericit, iar devierea sa îl păcăleşte pe Popa. Imediat, Iancu e schimbat cu Pitu.



Minutul 28: Ciobanu trage tare din careu, însă nimereşte doar plasa laterală.

Minutul 27: Moldoveanu reia cu capul centrarea lui Boboc, dar mingea nu-i pune probleme lui Popa.

Minutul 8: Dublă ocazie a lui Nemec! Slovacul apare bine la centrarea lui Briceag, reia cu stângul din prima, dar Aioani respinge excelent. Apoi mingea sare tot la Nemec, care ratează finalizarea, de această dată cu dreptul.



Minutul 3: Ocazie a gazdelor! Sali are o incursiune superbă, îl serveşte ideal pe Iancu, dar şutul atacantului e blocat de Armaş.

17:30: Start joc la Ovidiu!


Este, cel mai probabil, ultima şansă pentru trupa antrenată şi patronată de Gheorghe Hagi să urce pe locul patru din clasament, poziţie ce poate conduce la barajul pentru preliminariile Conference League, dacă Universitatea Craiova reuşeşte să întoarcă rezultatul din manşa tur a semifinalei Cupei Românei cu Sepsi (2-1 pentru covăsneni) şi să îşi adjudece în ultimul act al competiţei trofeul. O victorie a ilfovenilor ar majora diferenţa faţă de Farul la 5 puncte cu două etape înainte de final, ceea ce ar face misiunea dobrogenilor aproape imposibilă.

Ambele formaţii au o formă slabă în play-off. În timp ce Farul a înregistrat trei înfrângeri consecutive, FC Voluntari a pierdut de patru ori la rând. În ultimele cinci jocuri disputate, dobrogenii şi ilfovenii au câştigat un singur meci şi au fost înfrânţi în alte patru dăţi.

În privinţa confruntărilor directe din actualul sezon, FC Voluntari s-a impus de două ori pe teren propriu cu 1-0 (o dată în turul sezonului regular şi a doua oară în turul play-off-ului), însă Farul şi-a câştigat meciul de la Ovidiu la scor de neprezentare (în returul sezonului regular).

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele