Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

VIDEO | FC Argeş - Academica Clinceni 1-0! Fatai a adus toate cele trei puncte la Piteşti printr-un gol marcat dintr-o poziţie suspectă de offside

FC Argeș Publicat pe 6 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20595254/1/fc-arges-1.png

Formaţia FC Argeş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Fatai, în minutul 62.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Argeş: Greab – Dobrosavlevici (Isfan 46’), Turda, Boldor, Latovlevici – Viana, Meza Colli, Rainov (Şerban 58’), Cr. Dumitru – Arias (Tănase 58’), Fatai (Dumitraşcu 78’). Antrenor Andrei Prepeliţă;

Academica: Ureche – Holzmann, Sterian, Ştefan – Dumitrache, R. Ion, Moulin, Obedeanu (Cristea 88’), C. Ioniţă (Lis 80’) – Longher (Dima 67’), Ruben Goma (Melniciuc 46’). Antrenor John Ene;

Cartonaşe galbene: Fatai 74’ / C. Ioniţă 25’, R. Ion 61’

Arbitri: Andrei Moroiţă - Florin Păunescu şi Doru Lucaciu - Viorel Flueran;

Observatori: Adrian Comănescu şi Ion Ion.

FC Argeş ocupă locul 8 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Academica Clinceni este pe 16, cu 11 puncte. Lider este CFR Cluj, care are 60 de puncte.

FC Argeş - Academica Clinceni 1-0 (Fatai 62), ACUM pe Look Sport

Min. 90 + 3: Fluier final! FC Argeş învinge Academica Clinceni cu 1-0. 

Min. 89: Ocazie pentru FC Argeş! Andrei Ureche reuşeşte o nouă paradă, de data aceasta la lovitura de cap trimisă lângă bară de Işfan. 

Min. 79: Ocazie pentru FC Argeş! Iasmin Latovlevici trimite un voleu de la distanţă, dar Ureche este pe fază şi trimite balonul în corner. 

Min. 62: GOOOL Argeş! Fatai a deschis scorul pentru piteşteni. Cristi Dumitru a trimis în bară în prima fază, la o centare, iar mingea a ajuns în faţa lui Fatai. Atacantul a plonjat şi a împins-o în plasă.

Min. 61: Ocazie mare Clinceni! Dumitrache s-a demarcat perfect, la limita ofsaidului, dar nu a reuşit să treacă mingea pe lângă Greab.

Min. 60: Fanii piteşteni îi cer demisia lui Prepeliţă.

Min. 56: Ocazie mare Clinceni! Melniciuc scapă bine în zona laterală, după o pasă excelentă printre adversari, şi dă un şut bun la colţul scurt. Unghiul n-a fost unul prea bun şi Greab a reuşit să respingă.

Min. 50: Ocazie mare Argeş! Işfan primeşte bine în gaură, avansează cu mingea la picior şi execută puternic la colţul scurt. Ureche are din nou o intervenţie foarte bună.

A început repriza secundă.

Pauză. 

Min. 45: Ocazie mare Argeş! Kehinde Fatai a scăpat bine în flanc, a sprintat spre careu şi a driblat un adversar, dar s-a împotmolit la finalizare.

Min. 40: Celor de la FC Argeş li se anulează al doilea gol, pentru ofsaid! Şi de această dată decizia arbitrilor pare a fi corectă.

Min. 35: Ocazie mare Argeş! Raynov nu trimite strălucitor din faţa porţii şi mingea este respinsă de un adversar în corner.

Min. 30: Gol anulat şi pentru Clinceni! Arbitrul de tuşă a ridicat fanionul pentru ofsaid. Decizia pare a fi corectă.

Min. 29: Ocazie importantă Argeş! Jafar trimite slab cu capul, din doar câţiva metri. A irosit o oportunitate foarte bună.

Min. 11: Ocazie uriaşă Argeş! Ureche a reuşit o paradă fabuloasă şi i-a salvat pe cei de la Clinceni.

Min. 6: FC Argeş a înscris prin Cristi Dumitru, dar reuşita a fost anulată de arbitrul central pentru un fault în atac.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start: 

  • FC Argeş: Greab – Dobrosavlevici, Turda, Boldor, Latovlevici – Viana, Meza Colli, Raynov, Cr. Dumitru – Fatai, Arias.
    Rezerve: D. Croitoru, J.Miguel, Muşat, Şerban, Honciu, Dumitraşcu, Cr. Tănase, Palic, Işfan.
    Antrenor: Andrei Prepeliţă.
  • Academica Clinceni: Ureche – Ştefan, Holzmann, Sterian – Dumitrache, R.Ion, Obedeanu, Ioniţă – Longher, Goma.
    Rezerve: Lis, Cristea, Melniciuc, Dima.
    Antrenor: John Ene

FC Argeş - Academica Clinceni se joacă azi, de la 14:30. Partida face parte din etapa a 24-a din Casa Liga 1 şi e live pe Look Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro. În tur, piteştenii s-au impus la limită, cu 1-0.

FC Argeş încă mai speră la play-off-ul din Casa Liga 1, chiar dacă acum e abia pe locul 9, cu 31 de puncte. Înaintea disputei cu Clinceni, e la patru puncte de locul 6, Farul, 35 de puncte.

De partea cealaltă, ilfovenii sunt pe ultimul loc în campionat, pe 16, cu numai 11 puncte adunate în 22 de meciuri jucate. E la un punct de următoarea clasată, Dinamo, care are însă şi o partidă în plus.

Runda trecută din Casa Liga 1, FC Argeş a pierdut cu FC U Craiova, scor 0-1, în timp ce Clinceni a fost învinsă de CS Mioveni, scor 1-3.

Fanii Piteştiului îi cer demisia lui Andrei Prepeliţă

Rezultatele din ultima perioadă i-au făcut pe fanii Argeşului să reacţioneze. Suporterii piteştenilor au cerut, printr-un comunicat emis pe Facebook, plecarea lui Andrei Prepeliţă, aşa cum s-a întâmplat cu principalul din acte, Mihăiţă Ianovschi. Rămâne de văzut dacă şi fostul mijlocaş al FCSB-ului va face acest pas, ţinând cont de presiunea pusă după ultimele etape din Casa Liga 1.

Fanii Argeşului îl acuză pe Prepeliţă că ţine de scaun cu orice preţ, dorind să conducă în continuare echipa, în ciuda rezultatelor nu foarte bune, care au coborât-o în clasament. Cu subiect şi predicat, Peluza Nord Piteşti cere demiteresa sau demisia lui Andrei Prepeliţă.

Academica Clinceni, fără Adrian Falub?

Academica Clinceni poate intra în faliment cât de curând, iar traiectoria echipei e dată şi de ultimele informaţii. Mai mulţi oameni au fost daţi afară din club, iar antrenorul Adrian Falub se pregăteşte să plece, din pricina problemelor cu banii, dar şi a faptului că lotul Clinceniului e conturat, mai mult, din tineri.

Sabin Ilie a fost dat afară de la echipa ilfoveană de fostul preşedinte, Iulian Stoica, iar Academica Clinceni nu pare să mai aibă viaţă lungă. În plus, stă foarte rău şi din punct de vedere sportiv, retrogradarea în Liga 2 fiind aproape.

Nu ştiu de ce mă întrebaţi pe mine despre Academica Clinceni, pentru că în urmă cu trei săptămâni am fost dat afară de fostul preşedinte, Iulian Stoica. Mi-a spus că nu am ce căuta acolo. Mi-a reproşat faptul că din patru etape, oricine poate lua şapte puncte. Ce s-a întâmplat la Academica Clinceni în mandatul acestui domn a fost de domeniul fantasticului.

A dat afară pe toată lumea. E foarte greu de spus ce se va întâmpla cu această echipă în viitorul apropiat. Eu am încă un contract valabil cu Academica Clinceni. O să văd ce se va întâmpla mai departe.

Din ce ştiu eu, nici Falub nu mai e acolo”. a declarat Sabin Ilie pentru Telekom Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele