Ultima oră
”E drama a vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama a vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!

VIDEO ǀ FC Argeş ajunge la 17 meciuri la rând fără victorie şi retrogradarea e tot mai aproape! FC Botoşani, victorie cu 1-0

FC Botoșani Publicat pe 9 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21089562/1/fc-arges-fc-botosani-superliga-superbet-29-01-2023-2.jpg

FC Botoşani a învins duminică, pe teren propriu, formaţia FC Argeş, în etapa a treia din play-out-ul Superligii. Duelul a fost LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro!

Sebastian Mailat a deschis scorul pentru gazde şi a stabilit scorul final, înscriind unicul gol al meciului în minutul 63. Cu această victorie FC Botoşani este pe locul 3 în clasamentul play-out-ului, cu 23 de puncte, iar FC Argeş, cu doar 14 puncte, rămâne pe locul 9.

  • FC BOTOŞANI: Ducan - Petro, Mutombo (Şeroni 8), Pius, Ţigănaşu - Ivanov, E. Florescu (Sekou Camara), Dican – Dragu (Sadiku 76), J. Tallo (M. Roman), Mailat (Cioiu 76). ANTRENOR: Flavius Stoican
  • FC ARGEŞ: Micle - Tofan, Turda, Dobrosavlevici (Jobello 78), B. Da Silva, Rizzi – Jakolis (Koubemba 66), Njike, Biai – Calcan (Bertrand 77), Garita. ANTRENOR: Bogdan Argeş Vintilă

Golul marcat de Sebastian Mailat 


Meciul în format live-text

FC Botoşani – FC Argeş 1-0 (Mailat 63)

Echipele de start:

  • FC Botoşani: Ducan - Petro, Mutombo, Pius, Ţigănaşu - Ivanov, Florescu, Dican - Dragu, J. Tallo, Mailat
    Rezerve: Pap, Şeroni, Patache, Sadiku, Cioiu, A. Burlacu, Pinson, M. Roman II, S. Camara
  • FC Argeş: Micle - Tofan, Turda, Dobrosavlevici, B. Da Silva, Rizzi - Jakolis, Njike, Biai - Calcan, Garita
    Rezerve: Micu, Moisie, Jobello, Koubemba, M. Colli, G. Creţu, B. Hanne, D. Bertrand, I. Şerban

Min. 90+5: Final de meci! Moldovenii se impun cu 1-0! 

Min. 63: GOOOL Botoşani! Moldovenii atacă şi deschid scorul până la urmă, prin Mailat. Execuţie frumoasă din interiorul careului. 

Min. 54: Camara, şansă foarte bună! Scapă singur spre poarta Piteştiului, dar Micle scoate în lateral. Ratarea părţii a doua.

Min. 46: Se reia partea a doua.

Min. 45+3: Final de primă repriză. 0-0 în Moldova, între FC Botoşani şi FC Argeş. Piteşenii lovesc bara la ultima fază, în urma unui corner, prin Calcan. 

Min. 5: Problemă pentru Flavius Stoican! Mutombo respinge o minge dintr-o zonă periculoasă, dar se accidentează grav. Fundaşul iese cu targa de pe teren şi este înlocuit cu Şeroni.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cu o victorie şi un egal în play-out în primele două partide, FC Botoşani începe etapa de pe locul 10 în Superligă, cu 20 de puncte acumulate. Formaţia moldavă nu este scăpată de emoţiile retrogradării, însă nici nu stă cu sabia deasupra capului.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre FC Argeş, penultima clasată din play-out, cu doar 14 puncte. Gruparea ”alb-violetă” a pierdut şi primele două meciuri de după sezonul regular şi ocupă un loc retrogradabil. Orice pas greşit de acum încolo îi poate costa scump pe ”vulturi”.

În turul sezonului regular, FC Botoşani – FC Argeş s-a terminat cu o remiză albă. Piteştenii au cedat însă pe teren propriu (0-2) în faţa moldovenilor, în retur.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele