Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

VIDEO | FC Argeş - CFR 0-6. Campioana se distrează în Trivale şi face din U. Craiova - FCSB un meci crucial!

CFR Cluj Publicat pe 7 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20698341/2/f1.jpg


CFR a făcut un nou pas mare spre titlu! În direct la Prima Sport 1, echipa lui Dan Petrescu a umilit FC Argeş în Trivale, scor 5-0, şi s-a distanţat la cinci puncte de FCSB, care are un meci crucial contra Universităţii Craiova (duminică, 19:30, în direct la Prima Sport 1).
 
De la 1-0 pentru CFR, aşa a început meciul de la Piteşti. Pe o acţiune simplă, cu degajare Letica şi deviere Debeljuh, Păun a preluat bine, a driblat scurt, a şutat şi mingea sa, deviată de Dobrosavlevici, l-a păcălit pe Greab. Era minutul 2...Peste alte 18 minute, Honciu a pus mâna pe minge în careu, Chivulete a dictat penalty, iar Deac a transformat sigur. În minutul 37, acelaşi Deac l-a servit pe Manea, iar bomba fundaşului dreapta s-a oprit în plasa porţii. Şi, pentru ca repriza să fie una perfectă, Debeljuh, servit de Deac, a făcut 4-0 pe contraatac.
 
Mulţumit în sfârşit, Petrescu a început să-şi odihnească jucătorii importanţi, dar nu înainte ca CFR să facă 5-0 în minutul 60, când Manea l-a lăsat singur cu poarta goală pe Debeljuh şi croatul nu a ratat. Incapabilă să riposteze, FC Argeş a rămas cu gândul la returul semifinalelor Cupei României, cu FC Voluntari, şi are o apărare horror în play-off: 23 de goluri încasate în opt meciuri!
 
Pentru CFR, succesul din Trivale e unul crucial, datorită căruia pune cinci puncte între ea şi FCSB înaintea deplasării roş-albaştrilor în Bănie.

FC Argeş - CFR 0-6 (Al. Păun 2, Deac pen. 20, Cr. Manea 37, Debeljuh 45+1, 60, Petrila 86), live pe Prima Sport 1 

  • FC ARGEŞ: Greab - Viana, Dobrosavlevici (Turda 64), Boldor, Muşat - Raynov (Meza Coli 64), Honciu - Işfan, Palic, Dumitraşcu (C. Dumitru 64)  - G. Ganea
  • REZERVE: Micle - Tofan, Latovlevici,, I. Şerban, Fatai, Arias
  •  
  • CFR CLUJ: Letica - Manea, Graovac (Yuri 46), Burcă, Camora - Deac (Dugandzic 82), Boateng (Cvek 70), Bordeianu - Păun, Debeljuh (Petrila 61), Birligea (Omrani 61)
  • REZERVE: Hindrich - Fl. Ştefan, Chipciu, Neguţ
Minutul 86: GOL CFR! Petrila driblează linia ofsaidului, e lăsat singur cu portarul de pasa excelentă a lui Cvek, apoi închide lejer setul la zero.



Minutul 83: Ocazie a CFR-ului! Camora îl serveşte pe Păun, al cărui şut e respins de Greab.

Minutul 75: Dan Petrescu se îndreaptă liniştit spre victorie. Şi începe să-şi odihnească titularii: după Debeljuh şi Birligea, a ieşit şi Boateng, înlocuit cu Cvek.

Minutul 60: GOL CFR! Manea pătrunde în viteză prin defensiva argeşenilor, pasează perfect în faţa porţii, de unde Debeljuh face dubla cu uşurinţă.



Minutul 56: Început calm în repriza a doua. CFR a redus motoarele, iar modesta linie ofensivă a lui Prepeliţă nu-i dă emoţii lui Letica.

Minutul 46: Începe repriza a doua. Iese Graovac, intră Yuri.

Minutul 45+1: GOL CFR! Birligea pasează la Deac, decarul găseşte un assist superb prin care-l lasă pe Debeljuh singur cu portarul, iar croatul marchează simplu pentru 4-0. Cea mai bună repriză din 2022 pentru ardeleni, iar Dan Petrescu pare în sfârşit mulţumit.



Minutul 37: GOL CFR! Deac pune mingea perfect pentru Manea, lateralul dreapta nu stă mult pe gânduri până şutează din prima, cu exteriorul, şi prinde o execuţie superbă, care-l lasă spectator pe Greab.



Minutul 22: Deac apare bine la centrarea lui Birligea, reia cu capul, dar Greab respinge de lângă bară.

Minutul 20: GOL CFR! Deac bate înalt o lovitură liberă din dreapta, mingea îi cade pe mână lui Honciu, iar Andrei Chivulete arată punctul cu var, corect. Deac bate sigur, fără şanse pentru Greab, iar campioana face un pas mare spre obţinerea celor trei puncte.



Minutul 2: GOL CFR CLUJ! Debeljuh deviază spre Păun degajarea lui Letica, mijlocaşul dribează scurt şi apoi şutează, iar mingea e deviată de Dobrosavlevici şi se duce în poartă. Start perfect al campioanei!



20:30: Start joc în Trivale!

19:50: Avem echipele de start.
Gafeurul Miguel e scos din lot şi înlocuit cu Boldor, în timp ce Birligea joacă primul meci ca titular la CFR.
 
După înfrângerea zdrobitoare de pe Arena Naţională. 0-4 cu FCSB, mei în care apărarea lui Andrei Prepeliţă a arătat îngrozitor, FC Argeş are şansa de a se revanşa în faţa liderului CFR Cluj. Calificată în semifinalele Cupei României, trupa din Trivale are cea mai slabă defensivă din play-off, cu 18 goluri încasate în şapte meciuri şi, în general, nu are un orizont vizibil pe finalul mini-campionatului care va decide titlul.
 
De partea cealaltă, CFR are din nou avantajul de a juca înaintea rivalelor FCSB şi Universitatea Craiova. În cazul în care va pleca învingător de la Piteşti, Dan Petrescu se va distanţa la cinci puncte de FCSB şi, în acelaşi timp, va scoate Craiova din lupta pentru titlu. Mai important pentru clujeni, trei puncte în Trivale vor pune o presiune teribilî înainte de U. Craiova - FCSB. Surprinzător, cumva, Dan Petrescu se gâneşte să înceapă în 3-4-3, cu Manea şi Camora pe cele două benzi şi cu un atac format din Deac, Debeljuh şi Petrila.
 
În acest sezon, CFR a învins de trei ori FC Argeş, de fiecare dată fără gol primit: 1-0 şi 1-0 în sezonul regular, 2-0 în turul play-off-ului.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele