Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | FC Argeş – FCU Craiova 0-2. Oltenii câştigă fără mari emoţii, după o prestaţie excelentă a lui Compagno

FC Argeș Publicat pe 12 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20809688/1/fc-u-craiova-12.jpg

Echipa FCU Craiova a reuşit o victorie la Piteşti, cu formaţia FC Argeş, vineri seară, scor 2-0, în primul meci al etapei a cincea din Superligă. Italianul Andrea Compagno a marcat o dublă.

În minutul 3 al meciului, Latovlevici a pasat neatent către portarul Greab, Compagno a interceptat şi a deschis scorul. În minutul 75, nou intratul Marquet a pasat în careu pentru Compagno şi acesta a înscris, reuşind dubla.

Este prima înfrângere pe teren propriu pentru FC Argeş, în acest sezon al Superligii.

FC Argeş - FCU Craiova, 0-2 (Compagno A. 3', 75')

Echipele de start:

  • FC Argeş: 12. Greab - 2. Tofan, 5. Turda, 92. Cestor, 3. Latovlevici - 4. Meza Colli, 6. Nijke - 27. Donisa, 11. Işfan, 24. Bertrand - 14. Garita
  • Rezerve: 1. Straton, 7. Rainov, 16. Vianna, 17. Dobrosavlevici, 20. Celestine, 77. Covaci. 23. M. Constantin
  •  
  • FCU Craiova: 31. R. Popa - 44. Enache, 27. R. Grigore, 25. Duarte, 5. Huyghebaert - 6. Vl. Achim, 77. Asamoah - 24. Baeten, 7. Iancu, 11. Chiţu - 33. Compagno
  • Rezerve: 50. Gurău, 14. K. Papadapoulos, 8. Dr. Albu, 9. Cl. Bălan, 51. Sidibe, 88. Marquet, 28. Bahassa

Min. 75: GOL marcat de FCU Craiova, acelaşi Compagno face ”dubla”, din pasa lui Marquet, după o execuţie simplă, din careu. 

Min. 59: Ocazie bună pentru piteşteni, Bertrand este găsit liber pe partea stângă şi trimite o centrare în care, la capătul căreia se află Garita, ce trimite puţin peste poartă.

Min. 54: Schimbare la FC Argeş, iese Cestor şi intră Vianna.

Min. 47: Andreas Calcan vede cartonaşul galben.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 46: Schimbare la FC Argeş, iese Donisa şi intră Calcan.

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 45+1: Ocazie mare pentru piteşteni, Bertrand scapă pe partea dreaptă şi trimite în careu, iar Donisa lasă balonul pentru şutul lui Njike, care ajunge în braţele portarului.

Min. 36: Schimabare la FC Argeş, iese Turda şi intră Constantin

Min. 16: Grigore vede cartonaşul galben.

Min. 11: Schimbare la FCU Craiova, iese Baeten şi intră Sidibe.

Min. 3: GOL marcat de FCU Craiova, Compagno înscrie după o greşeala imensă în apărarea piteştenilor.

Min. 1: A început partida!

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FC Argeş – FCU Craiova, meci din etapa a 5-a din SuperLiga României, e LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 21:30. Ambele au pierdut partidele din runda a 3-a a campionatului.

FC Argeş, pregătită de Andrei Prepeliţă, a cedat în faţa Rapidului, în Giuleşti, cu scorul de 1-2. De partea cealaltă, FC U Craiova a cedat în derby-ul Băniei, cu Universitatea Craiova, cu scorul de 1-2.

În clasament, cele două echipe sunt despărţite de două puncte. FC Argeş a adunat 6 puncte până acum şi este pe locul 8, în timp ce formaţia din Craiova e pe locul 10, cu 4 puncte.

Ultima partidă directă dintre cele două a avut loc în sezonul trecut, în campionatul regular, în Bănie, când oltenii au trecut de FC Argeş la limită, cu scorul de 1-0, în urma golului semnat de Sidibe.

Comisia Centrală a Arbitrilor iese în faţă. Precizările făcute după FC U Craiova - Univ. Craiova

În urma fazei în care brigada de arbitri a acordat penalti în prelungirile primei reprize, preşedintele CCA, Kyros Vassaras, a precizat că sistemul VAR a fost aplicat corespuzător.

“În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă.

Arbitrul a dictat penalti văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp şi aflată într-o poziţie nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia.

CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 şi va sesiza comisiile abilitate”, scrie frfr.ro.

Echipa CS Universitatea Craiova a învins-o duminică seara, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a SuperLigii. Toate golurile au fost înscrise din penalti, iar partida a fost oprită timp de zece minute, din cauza obiectelor aruncate din tribună de suporteri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele