Ultima oră
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ””Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ””Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner

VIDEO ǀ FC Argeş – Rapid 1-1. Prestaţie sub aşteptări a giuleştenilor

FC Argeș Publicat pe 4 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20938137/1/rapid-bucuresti-fc-arges-superliga-superbet-6-08-2022.jpg

FC Argeş a încheiat la egalitate în deplasare, cu formaţia Rapid Bucureşti, scor 1-1, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

Pănoiu a deschis scorul încă din minutul 2, pentru Rapid, fructificând o centrare a lui Kait şi ieşirea greşită a portarului Greab. Egalarea a venit în minutul 60, de la Ionuţ Şerban, care a şutat la colţul lung.

Rapid se află pe locul al treilea în clasament, cu 34 de puncte.

VIDEO ǀ FC Argeş – Rapid 1-1 (Şerban 60 / Pănoiu 2), la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • FC Argeş: Greab - Tofan, M. Constantin, Cestor, Jakolis - Meza Colli, Njike - Işfan, I. Şerban, Calcan - Garita
  • Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, Onea - Kait, Crepulja, Emmers - Pănoiu, Dugandzic, Vojtus

Minutul 90+3: Fluier final! Partida se termină 1-1.

Minutul 60: GOL FC Argeş! Gazdele sunt răsplătite pentru momentele foarte bune de joc. Şerban egalează cu un şut la colţul lung.

Minutul 57: Garita încearcă o execuţie plasată de lângă Grigore, dar trage moale şi Moldovan nu are probleme în a prinde.

Minutul 45+1: Pauză! Rapid conduce cu 1-0.

Minutul 21: Emmers trage sub pară din marginea careului, Greab se înalţă şi respinge în corner.

Minutul 9: Dugandzic pătrunde în careu, dar trage moale, iar Greab prinde fără emoţii.

Minutul 2: GOL Rapid! Greab iese complet aiurea la o centrare expediată de Kait. Pănoiu îndeplineşte o simplă formalitate şi marchează primul gol stagional.

Minutul 1: A început partida! Ploaia dă serioase bătăi de cap.

--------------------------------

Golurile, ratările, momentele tensionate din joc, deciziile VAR, paradele sau alte faze spectaculoase ale duelului vor fi redate în format live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

Înainte de începerea etapei curente, FC Argeş se află mai aproape de locurile retrogradabile decât de cele de play-off, deşi obiectivul ”alb-violeţilor” este să prindă primele 6 poziţii la finalul sezonului regular. Piteştenii au strâns doar 21 de puncte în 18 meciuri, la doar 3 ”lungimi” peste Universitatea Cluj, ocupanta locului 13 de baraj pentru menţinerea în primul eşalon. Totuşi, play-off-ul nu este nici el foarte departe. Nou-promovata Hermannstadt, clasată pe locul 6, a adunat 27 de puncte.

Chiar dacă a ajuns la 8 puncte de lidera Farul Constanţa, Rapid (33 de puncte) continuă să spere la titlu în contextul în care punctele se înjumătăţesc în play-off. Elevii lui Adrian Mutu nu îşi mai permit niciun pas greşit de acum încolo dacă vor să menţină viu visul suporterilor ”alb-vişinii” şi, mai ales, pentru a nu începe să aibă emoţii reale în privinţa clasării în primele 6 echipe la finalul sezonului regular.

  • Partida din turul campionatului a fost una echilibrată. Rapid a reuşit să învingă pe teren propriu FC Argeş cu scorul de 2-1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele