Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO | FC Argeş - ”U” Craiova 1-0. Formaţia lui Mirel Rădoi nu îşi mai găseşte ritmul

CS Universitatea Craiova Publicat pe 7 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20881446/2/fc-arges-universitatea-craiova-superliga-superbet-7-10-2022.jpg

FC Argeş a învins surprinzător pe teren propriu, pe Universitatea Craiova, cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 52.

În minutul 89, de la Universitatea Craiova a fost eliminat Papp.

VIDEO | FC Argeş - ”U” Craiova 1-0 (Calcan 52). LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start:

  • FC Argeş: Straton - Tofan, M. Constantin, Cestor, Vianna - Njike, Raynov, Alceus - Işfan, Garita, Calcan
  • Universitatea Craiova: Lazar - Papp, Raul Silva, Bg. Mitrea - Vătăjelu, Al. Creţu, Screciu, N. Bancu - Nistor - Markovic, An. Ivan

Minutul 90+4: Fluier final! FC Argeş se impune cu 1-0.

Minutul 90+2: Ivan înscrie, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 89: Garita scapă singur cu portarul, Papp este nevoit să îl faulteze din postura de ultim apărător şi vede cartonaşul roşu.

Minutul 85: Şansă mare pentru FC Argeş. Gazdele pleacă pe contraatac, dar Garita nu îl poate învinge din poziţie 1 vs 1 pe Lazar.

Minutul 78: Câmpanu trimite cu efect din lovitură liberă de la 20 de metri, Straton se întinde şi reuşeşte să boxeze.

Minutul 68: Bancu centrează din banda stângă, Markovic apare la prima bară, dar deviază puţin pe lângă.

Minutul 52: GOL FC Argeş! Gazdele pleacă pe contraatac, Garita se descurcă excelent de lângă doi adversari şi trimite în careu, Lazar respinge până la Calcan, care înscrie din câţiva metri, deşi nu a lovit prea bine balonul.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 44: Şansă mare pentru cei de la FC Argeş, după o desincronizare a defensivei adverse. Işfan trimite nemarcat din interiorul careului peste poarta lui Lazar.

Minutul 27: Lazar îl blochează excelent pe Tofan, iar la faza imediat următoare oltenii sunt foarte aproape de deschiderea scorului. Straton respinge spectaculos voleul lui Bancu.

Minutul 24: Mitrea trage în forţă la poartă, dar Straton este la post şi respinge.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------

Înainte de startul rundei, FC Argeş e pe locul 11, cu 13 puncte, iar formaţia lui Mirel Rădoi se situează pe locul 6, cu 18 puncte. Ultimul meci direct dintre piteşteni şi olteni a avut loc în aprilie, la Piteşti, iar U. Craiova s-a impus cu 4-0.

Universitatea Craiova, despre cazul Mangia

Universitatea Craiova a oferit, luni, explicaţii despre un "posibil comportament reprobabil al antrenorului Devis Mangia" în perioada în care acesta pregătea gruparea olteană. Craiovenii susţin că a existat o sesizare făcută de către familia unui jucător, s-a declanşat o anchetă internă, iar mai multe elemente au conturat, mai degrabă, o situaţie diferită.

Totuşi, craiovenii spun că au decis încheierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Devis Mangia în perioada imediat următoare.


"Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, cu privire la un posibil comportament reprobabil al antrenorului Devis Mangia, suntem în măsură să facem următoarele declaraţii publice: La vremea respectivă, a existat o sesizare făcută de către familia unui jucător şi, aşa cum era firesc, clubul nostru a declanşat o anchetă internă, în baza căreia să putem lua o decizie corectă. În urma cercetărilor, aspectele sesizate nu s-au confirmat, existând mai multe elemente care au conturat, mai degrabă, o situaţie diferită.

Singurele dovezi erau afirmaţiile familiei, care nu s-au coroborat cu nicio altă mărturie sau probă fizică. Menţionăm că, la vremea respectivă, membrii familiei ne-au expus o versiune mult mai puţin detaliată a celor ce s-au întâmplat, multe dintre amănuntele dezvăluite astăzi lipsind din narativul domniilor lor sau fiind contrare celor afirmate atunci.

În ciuda acestor aspecte, pentru a proteja clubul, jucătorul şi celelalte persoane implicate, am preferat să încheiem pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Devis Mangia în perioada imediat următoare. Apreciem că, tot din dorinţa de a-şi proteja copilul, aşa cum am făcut şi noi, membrii familiei au păstrat tăcerea asupra acestor presupuse acte reprobabile timp de trei ani.

Clubul nostru asigură opinia publică de faptul că nu tolerăm nicio astfel de conduită, care se abate de la regulile admise de societate, a unuia dintre angajaţii noştri", anunţă Universitatea Craiova.

Conform presei sportive, Alexandra, mama lui Răzvan Popa (25 de ani) susţine că fiul său a fost hărţuit sexual de Devis Mangia în primul sezon în care cei doi au lucrat în Bănie, respectiv 2017/2018.

Selecţioner al Maltei, Devis Mangia, a negat, săptămâna trecută, acuzaţiile de coomportament nepotrivit, după ce consiliul de administraţie al Asociaţiei de Fotbal din Malta l-a suspendat din funcţie.

Mangia a fost suspendat de FA, după ce un jucător l-a denunţat din cauza unei presupuse abateri sexuale. Ulterior, un al doilea jucător al echipei naţionale s-a prezentat, acuzând un comportament similar.
 
Mangia a transmis presei italiene prin avocatul său că neagă categoric toate acuzaţiile.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt