Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO ǀ FC Botoşani – CS Mioveni 5-1. Festival de goluri în Moldova

FC Botoșani Publicat pe 20 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21129892/1/fc-botosani-cs-mioveni-superliga-superbet-10-03-2023.jpg

FC Botoşani – CS Mioveni, meci contând pentru etapa a 9-a din play-out, ultima, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, sâmbătă, începând cu ora 14:45. Partida poate fi vizionată şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se găsesc toate meciurile din Superliga României şi cele mai importante din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale duelului precum golurile, ratările, deciziile VAR sau alte momente interesante ale jocului.

FC Botoşani – CS Mioveni 5-1 (Mailat S. 9',, 88, Dican V. 40', Mihai Roman 82, Florescu 90+2 / Guţea R. 45'), se vede la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro

  • FC Botoşani: Ducan - Ilas, Sadiku, Pius, Ţigănaşu - Ivanov, Dican, Cioiu - Dragu, M. Roman II, Mailat
  • Rezerve: Tomache - Petor, G. Dragomir, Mutombo, E. David, Cărăuşu, Burlacu, M. Roman I, Camara
  •  
  • CS Mioveni: Sima - Rădescu, Lixandru, Şerbănică, Pedroso - Guţea, V. Pop, A. Panait, D. Toma - Buziuc, Rusu
  • Rezerve: Bucur - Burnea, Coşereanu, Căprescu, Militaru, B. Krasniqi, Peştişor

Min 90+4. Final de meci!

Min 90+2. GOOOOOL FC Botoşani! Eduard Florescu marchează spectaculos din corner!

Min 88. GOOOOOL FC Botoşani! Sebastian Mailat marchează spectaculos de la 16 metri!

Min 83. GOOOOOOL Botoşani! Mihai Roman a reuşit să trimită mingea în poartă!

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 45: GOOOL marcat de CS Mioveni! Guţea reuşeşte să reducă din diferenţă după ce a depăşit doi adversari şi a finalizat perfect. 

Min. 40: GOOOL marcat de FC Botoşani! Mihai Roman I primeşte perfect, dar nu reuşeşte să înscrie. Mingea sare la Dican, iar acesta punctează pentru 2-0.

Min. 31: Ocazie pentru CS Mioveni! Lovitura de cap a lui Buziuc este prinsă fără probleme de Ducan.

Min. 24: Golul marcat de Mihai Roman I este anulat pentru poziţia de offside în care se afla Mailat. VAR-ul confirmă decizia luată de tuşier.

Min. 17: Mihai Roman I se află într-o poziţie bună, dar şutul său trece mult peste poartă!

Min. 9: GOOOL marcat de FC Botoşani! Cioiu îl găseşte perfect pe Mailat, iar jucătorul moldovenilor ia acţiunea pe cont propriu şi înscrie cu un şut plasat.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cu 8 înfrângeri din 8 meciuri în play-out, un golaveraj de 0-14 şi 11 puncte câştigate toate din timpul sezonului regular, CS Mioveni va încerca să lase o ultimă impresie bună la finalul stagiunii care o va readuce în Liga a 2-a după două sezoane consecutive în primul eşalon al fotbalului românesc.

Sigură de locul 12 ce garantează salvarea de la retrogradare, dar fiind obişnuită să se bată pentru un loc de cupele europene în anii precedenţi, FC Botoşani este obligată să o învingă pe CS Mioveni la final de sezon, iar ulterior conducerea clubului patronat de Valeriu Iftime trebuie să se gândească la un plan de a readuce gruparea moldavă printre echipele cu pretenţii din Superligă.

FC Botoşani are un palmares negativ în actuala stagiune în faţa codaşei CS Mioveni. Ambele partide din campionat s-au terminat la egalitate (0-0 în turul sezonului regular şi 1-1 în retur), iar în grupele Cupei României formaţia argeşeană s-a impus cu 1-0.  

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele