Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

VIDEO ǀ FC Botoşani – FC 'U' Craiova 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90! Echipa lui Mutu e fără victorie în ultimele 6 meciuri

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 26 sep 2021
mail-share icon Email

FC Botoşani a remizat pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 1-1, în etapa a zecea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Echipa pregătită de către Marius Croitoru a egalat în minutul 90 şi putea să dea lovitura de graţie în prelungiri, dar portarul Robert Popa a făcut un meci remarcabil pentru oaspeţi.

FC Botoşani a ratat mai multe ocazii clare de gol şi putea să primească un penalty în minutul 72. Raportul şuturilor pe poartă a fost 8-4 pentru gazde.

FC Botoşani a urcat pe locul 2 în Liga 1, la trei puncte de CFR Cluj. FC U Craiova este fără victorie în ultimele 6 meciuri.


FC Botoşani – FC 'U' Craiova 1-1 (Dawa 90' / Sidibe 60'), pe Look Sport şi primaplay.ro

  • Botoşani: Pap – Braun, Dawa, Racoviţan, Ţigănaşu – Florescu (Tîrcoveanu 46'), Edjouma, Ongenda (cpt) – Jaja (Mateus Santos 61'), Sila, Kage (Roman 66').
  • FC U Craiova: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Albu (cpt), Van Durmen – Sidibe (Bauza 66'), Bălan, Ondaan (Raicea 59') (Pop 74').

Rezerve neutilizate:

Botoşani: Contra – Patache, Remacle, Fili, D. Croitoru, Petkovski. Antrenor: Marius Croitoru.

FC U Craiova: Mogoşanu – Gajic, Paramatti, Blidar, Compagno, Buşu. Antrenor: Adrian Mutu.


//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20404011/13/clasament-botosani.jpg

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! 1-1!

Min. 90+2: Ocazie mare pentru FC Botoşani! Roman a centrat în careu, iar Racoviţan a trimis mingea cu capul către poartă. Popa a avut o intervenţie excelentă şi a respins mingea în corner.

Min. 90: GOL pentru FC Botoşani! 1-1! A înscris Dawa, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Braun din banda dreaptă.

Min. 74: Raicea, introdus pe teren mai devreme, s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Pop.

Min. 73: Ocazie pentru FC Botoşani! Roman a şutat din careu, în diagonală, dar portarul Popa a reţinut mingea.

Min. 72: FC Botoşani putea să primească un penalty! Diallo a avut o intervenţie imprudentă şi l-a lovit cu piciorul în cap pe Roman.

Min. 71: Ocazie pentru FC U Craiova! Raicea a luat o acţiune pe cont propriu, a driblat doi adversari şi a încercat să trimită mingea printre picioarele portarului, dar Pap a fost atent.

Min. 67: Schimbare la FC U Craiova! Sidibe a suferit o accidentare musculară şi a fost înlocuit cu Bauza.

Min. 60: GOL pentru FC U Craiova! 0-1! A înscris Sidibe, cu un şut la vinclu, din careu, cu piciorul stâng.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la FC Botoşani: a ieşit Florescu, a intrat Tîrcoveanu.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Min. 34: FC Botoşani a cerut penalty! Sidibe l-a împins pe Ţigănaşu în careu, dar arbitrul Horaţiu Feşnic a lăsat jocul să continue.

Min. 29: Ocazie pentru FC Botoşani! Florescu a şutat în forţă de la 20 de metri, iar portarul Popa a respins mingea în corner.

Min. 26: Ocazie pentru FC U Craiova! Van Durmen a centrat din banda stângă pentru Bălan, care a trimis o lovitură de cap din centrul careului. Mingea a fost parată de către Pap.

Min. 23: Ocazie pentru FC Botoşani! Jaja l-a driblat senzaţional pe Negru, în marginea careului, apoi a şutat slab la colţul scurt.

Min. 17: Ocazie pentru FC Botoşani! După o eroare imensă în apărarea oaspeţilor, Ongenda a încercat o finalizare spectaculoasă, cu exteriorul, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 14: Ocazie imensă pentru FC Botoşani! Sila a scăpat singur cu portarul, dar şutul său modest a fost parat de către Popa.

Min. 13: Ocazie pentru FC Botoşani! Florescu a şutat de la 20 de metri de poartă, iar Popa a respins mingea în lateral.

Min. 12: Ocazie pentru FC U Craiova! Şutul lui Albu a fost blocat, apoi mingea a ajuns la Van Durmen în centrul careului, dar şutul belgianului a fost modest, pe centrul porţii.

Min. 9: Bogdan Racoviţan (FC Botoşani) a primit cartonaşul galben.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele