Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | FC Botoşani - Petrolul Ploieşti 1-1. Gicu Grozav a avut gol anulat şi penalty ratat în prelungiri

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 24 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21263998/3/fc-botosani-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-24-07-2023.jpg

FC Botoşani a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei Petrolul Ploieşti, în cadrul etapei a doua din Superligă. În al 11-lea minut al prelungirilor, Grozav a trimis pe lângă poartă un penalty.

 Ploieştenii au deschis scorul la Botoşani, după o fază la care Grozav, din pasa lui Budescu, a şutat plasat la colţul lung, din marinea careului, în minutul 14. Gazdele au egalat în minutul 38, când Mihai Roman II a deviat în plasă un balon centrat în careu de Dican.

Petrolul a avut un gol al lui Grozav anulat în minutul 90, după consultarea VAR, pentru ofsaid. Ploieştenii au primit un penalti în minutul 90+9, când Dican l-a lovit pe Doua în careu, însă Grozav a ratat lovitura de la 11 metri, şutând pe lângă poartă în minutul 90+11.

VIDEO | FC Botoşani - Petrolul Ploieşti 1-1 (Roman 38 / Grozav 14), pe Prima Sport 2 şi online pe platforma PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FC Botoşani: Began - Patache, Mutombo, Şeroni, J. Pius - E. Florescu, Dican, Zabou - I. Petrişor, M. Roman II, Pinson
  • Petrolul: Zima - Doua, Papp, Garutti, Ţicu - Grozav, T. Seto, Jair, A. Musi - Petrovic, Budescu

Minutul 90+12: Final de meci! Se termină 1-1!

Minutul 90+10: Began respinge în faţă la o lovitură liberă, iar Dican îl calcă în careu pe Doua. Centralul dictează penalty. Grozav ratează însă de la punctul cu var!

Minutul 90+2: După o fază fixă, Gicu Grozav marchează cu un voleu extraordinar în forţă. Portarul fiind lăsat fără replică. După o amplă analiză VAR, reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 63: Ratare uriaşă! Doua scoate în faţa porţii pentru Jair, care trage pe lângă din 2 metri.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 38: GOL FC Botoşani! Fază prelungită în careul advers a gazdelor. Roman înscrie în cele din urmă, cu o execuţie fină.

Minutul 14: GOL Petrolul! Budescu scoate pentru Grozav, care deschide scorul dintr-un unghi complicat din interiorul careului. Mingea s-a dus în plasa laterală.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------

FC Botoşani a debut în Superligă cu o înfrângere. Echipa lui Valeriu iftime nu a găsit încă un antrenor consacrat, iar în prima etapă a fost învinsă de FC Voluntari, scor 1-2. 

În tabăra opusă, Petrolul a început Superliga puţin mai bine. Echipa prahoveană a remizat cu U Cluj, scor 1-1. În acest sezon, echipa ploieşteană are pretenţii mari şi îşi doreşte să se califice în play-off. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele