Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ FC Botoşani – Petrolul Ploieşti 5-0. Moldovenii i-au umilit pe ”lupii galbeni”, după ce au marcat trei goluri în prima parte

FC Botoșani Publicat pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21003299/7/fc-botosani-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-06-03-2023.jpg

FC Botoşani a învins luni, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 5-0, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă.

Meciul de la Botoşani a început practic de la 2-0 în favoarea gazdelor. Mailat a deschis scorul încă din primul minut, marcând cel mai rapid gol al acestei ediţii de campionat, iar în minutul 4 acelaşi Mailat a pătruns în careul oaspeţilor şi l-a servit pe Mihai Roman II, care a dus scorul la 2-0.

 În minutul 25 gazdele au înscris pentru a treia oară, prin Andrei Dragu. Pe final de repriză Irobiso a reuşit să trimită mingea în poarta moldovenilor, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid. Mailat a reuşit dubla în minutul 69, iar scorul final a fost stabilit de Şeroni, din penalti, în minutul 90+9.

 5-0 pentru Botoşani care este neînvinsă în acest an, adunând trei victorii consecutive.

FC Botoşani – Petrolul Ploieşti 5-0 (Mailat S. 1', 69', M. Roman II 4', Dragu A. 25', Şeroni A. (p) 90+9)

Echipele de start:

  • FC Botoşani: Pap - Patache, Mutomboo, Şeroni, Mboko - Florescu, Dican, Zabou - Dragu, M. Roman II, Mailat
  • Rezerve: Ducan, Sadiku, David, Pinson, M.Roman I, Golofca, Cărăuşu
  •  
  • Petrolul: Leitner - Borţa, Meijers, Mathaus, Ţicu - Dumitriu, Purtic - R. Moldoveanu, Budescu, Grozav - Irobiso
  • Rezerve: Moroz, Pashov, Tucaliuc, Seto, Doua, Bratu, Olaru, Achim, Gabriel

Min. 90+9: Final de partida! Botoşani se impune cu un zdrobitor 5-0.

Min. 90+9: GOOOL marcat de Botoşani! Umilinţa totală pentru Petrolul! Centralul partidei este chemat la monitorul VAR şi decide să acorde lovitură de la 11 metri, iar Şeroni transformă fără emoţii şi moldovenii se impun cu 5-0.

Min. 82: Paradă senzaţională a lui Pap! Irobiso trimite excelent în careu, dar şutul lui Tucaliuc este respins de portarul lui FC Botoşani.

Min. 69: GOOOL marcat de FC Botoşani! Moldovenii continuă recitalul şi în repriza a doua, prin acelaşi Sebastian Mailat, care face 4-0 cu un şut plasat.

Min. 57: Ocazie pentru Petrolul, Gicu Grozav trimite un şut bun de la distanţă, dar Pap se opune şi va fi corner pentru ploieşteni.

Min. 51: Constantin Budescu trimite un şut periculos din afara careului, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 45+2: Fază de ”cascadorii râsului”! Ratare incredibilă pentru FC Botoşani! Leitner scapă inexplicabil mingea din mâini, dar Mihai Roman II nu profită de gafa portarului şi trimite pe lângă poartă.

Min. 25: GOOOL marcat de FC Botoşani! Se trece şi Dragu pe lista marcatorilor, după ce a fost servit perfect şi a finalizat printre picioarele portarului ploieştenilor.

Min. 4: GOOOL marcat de FC Botoşani! Senzaţional! La doar trei minute după ce moldovenii au deschis scorul în primul minut, Mihai Roman II dublează avantajul lui Botoşani, în urma unei respingeri eronate a lui Leitner.

Min. 1: GOOOL marcat de FC Botoşani! Sebastian Mailat primeşte o pasă excelentă şi deschide scorul cu un şut în forţă, în secunda 55.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ambele formaţii sunt angrenate direct în lupta pentru play-off. FC Botoşani ocupă înaintea începerii rundei curente locul 8, cu 27 de puncte (20-34 golaveraj). Petrolul Ploieşti se află pe locul 7, cu 30 de puncte acumulate (22-27).

În privinţa formei, gruparea moldavă traversează o perioadă bună în campionat, în care a legat două victorii consecutive: 2-0 în deplasare cu FC Argeş şi 1-0 pe teren propriu cu Universitatea Craiova. La polul pus, ”lupii galbeni” au obţinut în ultimele 4 partide doar un egal: eşec 2-1 pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, înfrângere 1-0 în deplasare cu CS Mioveni, remiză 1-1 acasă cu FC ”U” Craiova şi eşec 3-1 în Giuleşti contra Rapidului.

În turul sezonului regular, Petrolul Ploieşti – FC Botoşani s-a terminat 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele