Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | FC Botoşani s-a impus cu greu la Chindia Târgovişte! Ocaziile le-au aparţinut elevilor lui Săndoi, dar le-a lipsit inspiraţia la finalizare

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20670870/2/chi-bot.jpg

FC Botoşani a obţinut cele trei puncte în deplasare, în faţa Chindiei Târgovişte, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro

Gazdele au deschis scorul în minutul 41, prin Chamed. Nici n-au apucat să se bucure bine, că au fost şi egalaţi. Mihai Roman II a marcat 2 minute mai târziu. 

Scorul final a fost stabilit de căpitanul moldovenilor, Enriko Papa, în minutul 66. 

După această victorie, FC Botoşani a egalat-o pe Rapid în clasament, având 32 de puncte. Chindia se menţine în zona roşie, pe 13, cu 22 de puncte.

Chindia Târgovişte - FC Botoşani 1-2

Final de meci.

Min. 85: Ocazie mare Botoşani! Moldovan a respins fantastic şutul foarte frumos expediat de Roman II.

Min. 82: Ocazie Chindia! Sila a şutat puternic puţin pe lângă vinclu.

Min. 71: Ocazie mare Chindia! Dican l-a deposedat fabulos pe Chamed, în momentul în care acesta era 1 la 1 cu portarul. Parcă a apărut de nicăieri şi i-a furat mingea din picioare.

Min. 66. GOOOL Chindia! Enriko Papa a reuşit să marcheze cu o execuţie complicată. Cu spatele la poartă, căpitanul moldovenilor a prelungit cu capul direct la colţul lung.

Min. 64. Ocazie Chindia! Doru Popadiuc a tras bine dintr-o poziţie foarte grea, dar i-a lipsit norocul.

Min. 57: Roman II cade în zona liniei de careu şi botoşănenii cer penalty. Faza este destul de complicată.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 43: GOOOL Botoşani! Mihai Roman II a egalat după doar 2 minute, după ce l-a păcălit pe Piţian la o centrare.

Min. 41: GOOOL Chindia! Chamed s-a poziţionat perfect în careu, apoi s-a înălţat în alergare şi a trimis direct în plasă din centrarea lui Cornel Dinu.

Min. 25: Ocazie importantă Chindia! Passaglia a ratat complet şutul, dintr-o poziţie foarte promiţătoare. Mingea i-a venit puţin cam tare şi nu a putut să redirecţioneze cu precizie.

Min. 6: Ocazie mare Chindia! Pap a oprit pe linia porţii şutul puternic trimis de Şerban, din interiorul careului.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Chindia: D. Moldovan – Butean, Piţian, P. Iacob(c), C. Dinu – A. Şerban, M. Dulca, Passaglia, Popadiuc – Chamed – D. Florea;
  • FC Botoşani: E. Pap – Braun, E. Florescu, A. Şeroni, Ţigănaşu – Papa(c), Dican, Haruţ – Santos, M. Roman II, Mailat;

Ştire iniţială

Moldovenii caută să iasă din pasa proastă în care se află, după înfrângerile suferite cu Rapid şi Sepsi. De cealată parte Chindia Târgovişte vine după un rezultat pozitiv obţinut în faţa penultimei clasate din Casa Liga 1, Academica Clinceni.

Botoşani se află pe locul 9 în campionat, la 7 puncte de adversara sa din această după-amiază, care se situează pe locul 13. Partidele disputate în sezonul regulat dintre cele două echipe s-au încheiat cu rezultate de egalitate: 1-1 şi 0-0.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele