Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

VIDEO ǀ FC Botoşani şi CS Mioveni au remizat, 0-0! Ambele echipe au plecat cu câte un punct

FC Botoșani Publicat pe 27 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20614043/1/cs-mioveni-afc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-23-10-2021.jpg

FC Botoşani a obţinut doar un punct acasă, în faţa celor de la CS Mioveni. Scorul final a fost 0-0, iar confruntarea a putut fi urmărită pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Duelul a fost unul lipsit de spectacol, ocaziile mari au lipsit cu desăvârşire. Putem spune că cele două formaţii s-au anihilat reciproc. Mioveniul lui Pelici s-a prezentat aşa cum ne-a obişnuit, cu o defensivă foarte bine organizată. 

FC Botoşani se îndreaptă încet şi sigur spre play-off, acum are 4 puncte avans de FC Argeş, prima echipă din afara acestei zone.

CS Mioveni este destul de departe de retrogradare, având 12 puncte avans faţă de Dinamo.

Botoşani – CS Mioveni 0-0

Finalul de meci a fost marcat de un incident între botoşăneanul Braun şi câteva persoane din staff-ul celor de la CS Mioveni. Nu este clar ce s-a întâmplat acolo şi de ce s-a enervat atât de tare fotbalistul lui Croitoru.

Min. 81: Oancea trimite un şut periculos de la distanţă. Insuficient totuşi pentru a-l surprinde pe portar.

Min. 75: Mingea se plimbă prin careul celor de la Mioveni. Moldovenii au început să pună presiune.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 26: Şansă pentru FC Botoşani! Mailat este blocat în ultima clipă de defensiva Mioveniului, la o fază în care se afla în poziţie ideală de a marca. 

Min. 9: Scarlatache de la CS Mioveni vede cartonaşul galben. 

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

  • FC Botoşani: Pap - Braun, V. Dican, Dawa, Ţigănaşu - E. Florescu, Papa, Târcoveanu - Mailat, M. Roman II, Mateus
  • Rezerve: M. Contra, Haruţ, R. Neciu, Petkovski, Patache, G. David, Lupeta, A. Dragu, C. Maxim
  •  
  • CS Mioveni: Ducan - A. Iacob, Scarlatache, I. Balaur - Rădescu, L. Dumitriu, Vereş, E. Dat - Blănaru, V. Rusu, Buziuc
  • Rezerve: I. Popescu, V. Mitrea, Cierpka, Coşereanu, A. Panait, Sanoh, Raicea, Şerbănică, Tomczyk

Meciul se anunţă extrem de important pentru ambele echipe. Cu 28 de puncte, CS Mioveni îşi continuă lupta cu FC ”U” Craiova, la o lungime în spate, pentru evitarea barajului de supravieţuire contra formaţiilor din Liga 2.

FC Botoşani, ocupanta locului 5 în clasament, se duelează cu Universitatea Craiova şi FC Voluntari, pe de o parte, pentru locul trei în Casa Liga 1. În timp ce moldovenii au adunat 45 de puncte, oltenii şi ilfovenii au un punct în plus.

Pe de altă parte, elevii lui Marius Croitoru au un avans de doar patru puncte faţă de FC Argeş, ocupanta locului şapte, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular. Ratarea calificării în play-off ar fi un adevărat dezastru la Botoşani, după cum a recunoscut chiar patronul echipei Valeriu Iftime.

”Ar fi dezastruos. Dacă nu vom fi în play-off, nu cred că aş mai putea veni la stadion. A nu fi în play-off, pentru mine înseamnă Liga 2! În acest moment, a nu fi în play-off ar fi o mare, mare cădere.”, a declarat Iftime, recent, pentru Gazeta Sporturilor.

Meciul tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1, pe terenul celor de la CS Mioveni.

Echipele probabile

  • FC Botoşani (4-3-3): Pap - Braun, Dican, Dawa, Ţigănaşu - Florescu, Papa, Târcoveanu - Mailat, Roman II, Mateus
  • Rezerve: Contra, Haruţ, Neciu, Petkovski, Patache, David, Lupeta, Dragu, Maxim
  • Antrenor: Marius Croitoru
     
  • CS Mioveni (3-4-3): Ducan - Iacob, Scarlatache, Balaur - Rădescu, Dumitriu, Vereş, Dat - Blănaru, Rusu, Buziuc
  • Rezerve: Popescu, Mitrea, Cierpka, Coşereanu, Panait, Sanoh, Raicea, Şerbănică, Tomczyk
  • Absenţi: Garutti, Burnea (suspendaţi)
  • Antrenor: Alex Pelici

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele