Ultima oră
Răzvan Lucescu pierde duelul cu Olympiakos şi cade pe 3 în Grecia Răzvan Lucescu pierde duelul cu Olympiakos şi cade pe 3 în Grecia
Va juca Ştefănescu cu FCSB? "A primit cartonaş galben" | VIDEO EXCLUSIV Va juca Ştefănescu cu FCSB? "A primit cartonaş galben" | VIDEO EXCLUSIV
Corona Braşov, succes în primul meci al finalei Diviziei A la volei Corona Braşov, succes în primul meci al finalei Diviziei A la volei
Incredibil! Unul dintre oamenii de bază de la Sepsi va reveni pe teren abia în 2025 | VIDEO EXCLUSIV Incredibil! Unul dintre oamenii de bază de la Sepsi va reveni pe teren abia în 2025 | VIDEO EXCLUSIV
”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova ”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova
Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci” Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci”

VIDEO ǀ FC Botoşani traversează o perioadă extrem de complicată. ”Criza este profundă”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20944846/2/ciobanu.jpg

Formaţiile UTA Arad şi CS Mioveni s-au calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României Betano, terminând pe primele două poziţii grupa B a competiţiei. FCSB, locul trei în grupă, a fost eliminată din competiţie.

FCSB a învins cu o echipă formată în mare parte din puşti de la echipa secudă, cu 2-0 pe FC Botoşani, golurile fiind marcate de Muşi ’53 şi Tănasă ’90.

Mihai Ciobanu s-a arătat extrem de supărat, pentru faptul că cei de la Botoşani au pierdut în faţa unor jucători fără experienţă.

”E dureros că mergem din eşec în eşec. Se pare că e o criză profundă în ceea ce priveşte jocul echipei. Mai avem două etape, deja trebuie să ne gândim că am coborât atât de mult nivelul încât mi-e teamă să nu ne scufundăm.

Doar jucătorii, vestiarul, doar ei pot rezolva. Ei tot aşteaptă ceva, de undeva. Ei ştiu de unde... azi n-am reuşit să ne detaşăm de o echipă improvizată. Noi am fost previzibili, deseori surprinşi. Nu se poate aşa ceva! Trebuie să ne schimbăm fundamental atitudinea.

Parcă suntem rupţi de realitate, iar jocul arată asta. Avem nevoie de altă atitudine, iar asta nu se găseşte de cumpărat.

Am încercat să le ridic moralul, dar a fost o înfrângere care ne-a umilit cu Farul. Acum ne aruncă în infern acest joc. Ce facem!? Unii dintre jucători au făcut rezultate formidabile cu echipa, dar gata! Să ne trezim cumva!”
a spus Ciobanu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele