Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO ǀ FC Botoşani traversează o perioadă extrem de complicată. ”Criza este profundă”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20944846/2/ciobanu.jpg

Formaţiile UTA Arad şi CS Mioveni s-au calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României Betano, terminând pe primele două poziţii grupa B a competiţiei. FCSB, locul trei în grupă, a fost eliminată din competiţie.

FCSB a învins cu o echipă formată în mare parte din puşti de la echipa secudă, cu 2-0 pe FC Botoşani, golurile fiind marcate de Muşi ’53 şi Tănasă ’90.

Mihai Ciobanu s-a arătat extrem de supărat, pentru faptul că cei de la Botoşani au pierdut în faţa unor jucători fără experienţă.

”E dureros că mergem din eşec în eşec. Se pare că e o criză profundă în ceea ce priveşte jocul echipei. Mai avem două etape, deja trebuie să ne gândim că am coborât atât de mult nivelul încât mi-e teamă să nu ne scufundăm.

Doar jucătorii, vestiarul, doar ei pot rezolva. Ei tot aşteaptă ceva, de undeva. Ei ştiu de unde... azi n-am reuşit să ne detaşăm de o echipă improvizată. Noi am fost previzibili, deseori surprinşi. Nu se poate aşa ceva! Trebuie să ne schimbăm fundamental atitudinea.

Parcă suntem rupţi de realitate, iar jocul arată asta. Avem nevoie de altă atitudine, iar asta nu se găseşte de cumpărat.

Am încercat să le ridic moralul, dar a fost o înfrângere care ne-a umilit cu Farul. Acum ne aruncă în infern acest joc. Ce facem!? Unii dintre jucători au făcut rezultate formidabile cu echipa, dar gata! Să ne trezim cumva!”
a spus Ciobanu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele