Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

VIDEO ǀ FC Botoşani, victorie importantă în lupta pentru play-off cu Sepsi OSK! Enriko Papa a marcat unicul gol al partidei

Superliga Publicat pe 24 ian 2022
mail-share icon Email

FC Botoşani s-a impus în faţa lui Sepsi OSK, scor 1-0, la capătul unei partide dominate de covăsneni. Moldovenii au fost însă mai eficienţi şi luat punctele. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Această victorie i-a adus pe botoşăneni cu un pas în play-off, având 37 de puncte acum şi ocupând locul 4 în Casa Liga 1. Sepsi rămâne pe locul 10 după această înfrângere.

Unicul gol al partidei a fost înscris de căpitanul Enriko Papa, după o pasă senzaţională oferită de Mailat.  

FC Botoşani - Sepsi 1-0

Final de meci.

Min 90+1: Ocazie Sepsi! Mitrea şutează frumos din lovitură liberă, prinde cadrul porţii, dar Contra este atent şi plonjează spectaculos pentru a respinge.

Min. 78: Ocazie uriaşă Botoşani! Florescu putea închide meciul, dar a ratat incredibil. Mijlocaşul a scăpat singur cu portarul după o recuperare nesperată la mijlocul terenului şi a trimis în bară la finalizare.

Min. 73: Ocazie mare Sepsi! Golofca iroseşte o nouă oportunitate uriaşă. După o incursiune de faze, mingea a ajuns la el şi era faţă în faţă cu Mario Roman. Golofca a trimis direct în portar, iar mingea a ieşit afară.

Min. 68: Ocazie mare Sepsi! Golofca nu profită de respingerea greşită a unui adversar şi şutează pe lângă poartă. Poziţia era una foarte bună.

Min. 64: Ocazie Botoşani! Dimitrov se apără foarte slab şi este aproape să gafeze decisiv. Mingea centrară l-a sărit pe fundaşul covăsnean, fiind deviată la Mailat. Mijlocaşul şi-a făcut mingea şi a şutat puţin pe lângă bară, la colţul lung.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 41: GOOOL Botoşani! Mailat l-a lăsat singur cu portarul pe Enriko Papa, cu o pasă absolut superbă. Balonul a fost trimis peste adversari, printre care s-a strecurat perfect Papa. A preluat şi l-a învins cu ceva emoţii pe Niczuly.

Min. 38: Ocazie Sepsi! Mario Contra are ceva emoţii la şutul lui Golofca. O fracţiune de secundă a lipsit ca un adversar să profite de mingea scăpată de portar.

Min. 34: Ocazie importantă Sepsi! Covăsnenii au scăpat excelent pe un contraatac, Aganovic a primit în bandă, a driblat scurt şi şi-a făcut mingea pentru şut. Din păcate, balonul trimis cu efect a trecut puţin pe lângă vinclu.

Min. 27: Ocazie Botoşani! Moldovenii fac o acţiune frumoasă, care se termină cu finalizarea lui Edjouma. Nu a fost una strălucitoare, iar Niczuly nu a avut probleme.

 

Min. 24: Ocazie Botoşani! Mailat trimite un şut promiţător din afara careului, însă mingea trece foarte puţin pe lângă vinclu.

Minutul 20: Ocaziile au lipsit până acum.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • FC Botoşani: M. Contra - Braun, Racoviţan, Şeroni, A. Dragu - E. Papa, Edjouma, E. Florescu - J. Silva, M. Roman II, Mailat 
  • Rezerve: Neciu - D. Croitoru, Ongenda, Fili, Lupeta, B. Filip, Ţigănaşu  
  •  
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Tincu, B. Mitrea, R. Ispas - E. Gonzalez, Fofana, Aganovic - Golofca, Damaşcan, Ashkovski 
  • Rezerve: Gedo - Bojic, Luckassen, Achahbar, M. Ştefănescu, A. Dumitrescu, Vaşvari, Bărbuţ, Tudorie 

Gazdele au o situaţie mai bună în clasament, iar în cazul unui succes ar urca pe locul 4, peste Universitatea Craiova şi la doar un punct de ultimul loc de pe podium, deţinut surprinzător de FC Voluntari.

De cealaltă parte, covăsnenii au nevoie neapărat de victorie pentru a mai spera la un loc de play-off. Trupa lui Cristiano Bergodi ocupă locul 9, iar un rezultat negativ le dinamitează obiectivul.

„Echipa noastră pune mult suflet în toate meciurile şi va avea determinare în lupta pentru Play-off. Evoluţiile bune ale Botoşaniului au născut rivalităţi, una dintre ele este cu Sepsi. Sperăm să valorificăm avantajul terenului propriu”, a spus Marius Croitoru, înainte de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele