Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

VIDEO | FC Buzău - FC Voluntari 0-1! Ilfovenii merg în semifinalele Cupei României fără emoţii

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20486375/1/fc-botosani-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-28-11-2021.jpg

FC Voluntari a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa din Liga a II-a FC Buzău şi s-a calificat în semifinalele Cupei României.

A marcat: Achim 56' (p).

1-0, min. 56: Vîrtej l-a faultat în careu pe Fulop şi arbitrul a dictat penalti, transformat cu siguranţă de Achim.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Buzău: Stoian - Zamfir, Vîrtej, Wiktorski, Toma (Oltean 82') - Gaitan (C. Petre 78'), Cârstocea, Ciobanu (Kanda 71'), Ekollo - Paţurcă (Mondragon 70') - Chică-Roşă (Al. Munteanu 46'). Antrenor Cristi Pustai;

FC Voluntari: Rîmniceanu - Ricardinho, Achim, Armaş, Vlad - Tavares (Meleke 76'), N. Roşu (Tamaş 76') - Al. Ilie, L. Fulop (Raţă 63'), Merloi (Marcelo Lopez 63') - Golan (Paraschiv 64'). Antrenor Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Wiktorski 14', Vîrtej 56', Munteanu 67' / Golan 55', Tavares 70'.

Arbitri: Viorel Flueran - Adrian Popescu, Florin Păunescu - George Găman;

Observatori: Andrei Ioniţă, Aurel Ionescu.

În sferturi mai au loc meciurile Poli Timişoara - FC Argeş (miercuri, ora 18>30) şi AC Filiaşi - Universitatea Craiova (joi, ora 20>30).

A mai obţinut calificarea în semifinale Sepsi Sfântu Gheorghe, după victoria, scor 2-1, obţinută, marţi, în meciul cu Chindia Târgovişte.

FC Buzău – FC Voluntari 0-1 (Achim 56)

Echipele de start:

  • FC Buzău: R. Stoian (cpt.) – R. Şt. Zamfir, Vîrtej, Wiktorski, C. Toma, Gaetan, Cârstocea, Cr. Ciobanu, Ekollo, Paţurcă, Chică-Roşă
    Rezerve: Cr. Avram – Cip. Petre, Al. Munteanu, Ghinga, Kanda, A. Manea, Mondragon, Oteliţă, Tud. Oltean
    Antrenor: Cristian Pustai
  • FC Voluntari: Rîmniceanu – Ricardinho, C. Achim, Al. Vlad, Armaş (cpt.), Helder Tavares, N. Roşu, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Golan
    Rezerve: Mih. Popa – Briceag, Meleke, Cr. Costin, Gab. Tamaş, Raţă, Fl. Bălan, Marcelo Lopes, D. Paraschiv
    Antrenor: Liviu Ciobotariumin 

Min. 90: Vor fi cel puţin 3 minute de prelungiri! 

Min. 90: Ocazie pentru Buzău! Ekollo trage de la aproximativ 25 de metri, la un metru de poartă. Jucătorul a prins balonul bine, însă a alunecat în momentul execuţiei. 

Min. 76: Dublă schimbare la FC Voluntari: iese Tavares, înlocuit de Meleke. De asemenea, Tamaş intră în locul lui Roşu. 

Min. 70: Tavares (Voluntari) vede cartonaşul galben.

Min. 70: Schimbare la Buzău: iese Ciobanu, intră Manea.

Min. 66: Munteanu (FC Buzău) vede cartonaşul galben.

Min. 62: Triplă schimbare efectuată de Liviu Ciobotariu la FC Voluntari: ies Fulop, Merloi şi Golan, intră Raţă, Lopes şi Paraschiv.

Min. 61: Lovitura de cap a lui Ciobanu, din poziţie ideală de gol, se opreşte moale în braţele portarului Rîmniceanu.

Min. 56: GOL FC Voluntari! Cosmin Achim transformă fără emoţii lovitura de pedeapsă în faţa lui Stoian. Portarul Buzăului s-a aruncat în direcţia opusă execuţiei. 

Min. 55: Penalty pentru FC Voluntari! Vîrtej îl faultează pe Fulop în careu şi încasează cartonaşul galben. 

Min. 54: Golan de la FC Voluntari primeşte cartonaşul galben pentru un fault dur. 

Min. 46: A început a doua repriză! 

Min. 45 + 1: La pauză scorul este 0-0!

Min. 44: Ocazie pentru FC Voluntari pe contraatac! Ilie trage în forţă, pe lângă poartă, de la aproximativ 20 de metri, poziţie centrală, de poarta gazdelor. 

Min. 9: Fulop încearcă un şut de la marginea careului, dar execuţia sa trece peste poartă.

Min. 1: Începe partida! 


FC Voluntari are un sezon de vis. Ilfovenii au jucat sezonul trecut baraj de menţinere în primul eşalon, iar acum au ajuns pe locul trei şi au şanse foarte mari de o calificare în premieră în play-off. De Ziua Naţională, elevii lui Liviu Ciobotariu vor juca în sferturile de finală, în deplasare, pe terenul divizionarei secunde FC Buzău. Partida este în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay, de la ora 15:30.

Cei de la Buzău sunt pregătiţi de experimentatul Cristi Pustai, care are însă o misiune greu de gestionat, deoarece sâmbătă urmează un meci extrem de important în campionat, cu CSA Steaua, iar o victorie ar cimenta o clasare în primele şase la finalul sezonului regular şi implicit accederea în play-off-ul pentru promovare.

Astfel, Voluntariul pleacă cu prima şansă pentru a ajunge în semifinalele competiţiei pe care au câştigat-o surprinzător în 2017, la penalty-uri, într-o finală cu Astra Giurgiu. Ilfovenii erau pregătiţi pe atunci de Claudiu Niculescu.

”Am declarat că vom avea un meci greu. Ştiam spiritul de aici. Se câştigă foarte greu. Sunt o echipă solidă, puternică, cu o calitate fantastică de la mijloc în sus. A fost un joc echilibrat. Am făcut o primă repriză foarte bună. Am reuşit să şi marcăm. Exceptând zece minute în care am primit şi gol, a fost bine. Îmi felicit jucătorii. Ma bucur că plecăm de la Botoşani neînvinşi. Am făcut un joc destul de bun. Important e să rămânem cu picioarele pe pământ, mai sunt multe meciuri de jucat.

Ma bucură faptul că suntem în primele trei poziţii ale clasamentului. Acest lucru se datorează tuturor celor care fac parte din acest grup, nu doar titularilor, ci şi jucătorilor de pe bancă, staffului, dar şi la conducerea tehnică, administrativă. Avem un moral bun şi sperăm să rămânem pe aceeaşi linie. Nu am anticipat că în etapa 17 ne vom afla pe locul trei. Am luat meci cu meci. Jucătorii au conştientizat că trebuie să ne antrenăm bine. Se văd traseele de joc, se vede ce muncim la antrenamente. Mă bucur mult.

Ne aşteaptă o săptămână foarte grea. Vom pleca acum cu autocarul. Facem un antrenament, iar miercuri ne aşteaptă un meci greu cu Buzău. Nu îi subestimăm, chiar dacă sunt dintr-o ligă inferioară”
, a declarat Liviu Ciobotaru, după remiza din etapa trecută de campionat, cu FC Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele