Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | FC Hermannstadt continuă seria invincibilităţii şi mai face o victimă: 2-1 cu FC Voluntari, la Mediaş

Superliga Publicat pe 8 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20799800/2/fc-herm.jpg

FC Hermanstadt s-a impus cu 2-1 (2-1 la pauză) în meciul de pe teren propriu disputat luni împotriva formaţiei FC Voluntari, partidă contând pentru etapa a patra a SuperLigii României. Duelul a fost LIVE pe Prima Sport 2 şi pe www.primaplay.ro.

FC Hermannstadt a deschis scorul prin Alhassan, care a trimis în plasă o centrare de pe dreapta a lui Balaure, în minutul 23. În minutul 34 acelaşi Alhassan a marcat cu un şut puternic de la 25 de metri. Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 39, când Nemec a înscris cu o lovitură de cap.

Astfel, sibienii s-au impus cu 2-1.

Echipele utilizate:

  • FC HERMANNSTADT: Iliev - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - Biceanu (Răuţă 65’), Mino Sota, Alhassan (I. Petrescu 72’) – Balaure (Năstăsie 78’), Paraschiv (Hora 72’), Oroian (C. Popescu 65’). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu
  • FC VOLUNTARI: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - C. Costin (Merloi 56’), Meleke (Fulop 63’), Droppa (Helder Tavares 46’), Raţă, Vlad (Aliji 76’) – Marcelo Lopes (D. Florea 46’), Nemec. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FC Hermannstadt – FC Voluntari 2-1 (Alhassan 23, 34 / Nemec 39)

Echipele de start: 

  • FC Hermannstadt: Iliev - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - Biceanu, Mino Sota, Alhassan - Balaure, Paraschiv, Oroian
    Rezerve: Muţiu, Năstăsie, Hora, Iancu, Issah, Medina, Petrescu, Popescu, Răuţă
    AntrenorMarius Măldărăşanu
  • FC Voluntari:  M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - C. Costin, Meleke, Droppa, Raţă, Vlad - Lopes, Nemec
    Rezerve: Râmniceanu, Tavares, Aliji, Andres, Florea, Fulop, Ilie, Marrone, Merloi
    Antrenor: Liviu Ciobotariu

Min. 90+5: Final de meci! FC Hermannstadt se impune cu scorul de 2-1, după dubla lui Alhassan. Pentru FC Voluntari a punctat Nemec.

Min. 88: FC Voluntari forţează în aceste ultime minute, are o lovitură de colţ, dar centrarea lui Raţă e modestă şi fundaşii gazdelor resping simplu şi uşor.

Min. 83: Meciul se îndreaptă către scorul înregistrat în acest moment pe tabelă, 2-1 pentru gazde. FC Hermannstadt începe să tragă de timp, FC Voluntari arată destul de obosită.

Min. 59: Se joacă mult la mijlocul terenului, cu multe greşeli de pasare de ambele părţi. În continuare FC Voluntari are posesia, dar când ajunge în preajma careului mare al Hermannstadt-ului nu găseşte cele mai bune variante. Până acum, Marius Măldărăşanu nu a schimbat deloc.

Min. 52: Începe mai bine FC Voluntari această parte a doua, cu mai multă viteză pe faza de atac. Reia Nemec cu capul din careu, dar trimite pe lângă poarta lui Iliev.

Min. 46: Începe repriza a doua. 

Min. 45+2: Final de primă repriză, echipa lui Măldărăşanu conduce cu 2-1. 

Min. 39: GOOOL FC Voluntari! Nemec readuce FC Voluntari în joc şi e 2-1 pentru FC Hermannstadt.

Min. 34: GOOOL FC Hermannstadt! Alhassan iese din nou la rampă şi marchează iar cu o reuşită spectaculoasă. Şut în vinclu de la peste 20 de metri!

Min. 30: După golul marcat de gazde, FC Voluntari continuă să aibă posesia, însă, la fel ca până acum, nu poate pune mari probleme defensivei sibienilor.

Min. 23: GOOOL FC Hermannstadt! Prima ocazie pentru sibieni, primul gol! Alhassan reia spectaculos, din prima, din preajma punctului de la 11 metri, în urma unei centrări din dreapta şi marchează.

Min. 18: Ceva mai insistentă e FC Voluntari, are mai mult posesia, dar până acum formaţia lui Marius Măldărăşanu se apără bine şi nu oferă spaţii. Nemec pare că va fi din nou foarte periculos pentru ilfoveni.

Min. 8: Început fără ocazii de poartă, cu tatonare între cele două echipe. 

Min. 1: Începe jocul de la Mediaş! 


FC Voluntari a început destul de bine acest sezon în SuperLigă şi reuşit să adune 6 puncte din trei partide. Ilfovenii au câştigat în prima etapă, în faţa Petrolului, 1-0, iar în etapa a treia au învins-o pe UTA cu un răsunător 3-0, dar au înregistrat şi o înfrângere în faţa celor de la FC Botoşani, 1-0.

FC Hermannstadt este echipa nou-promovată din SuperLigă, care se descurcă cel mai bine până în acest moment. Sibienii au înregistrat o victorie cu 3-0 în faţa celor de la CS Mioveni şi au încheiat la egalitate partidele cu Chindia Târgovişte, 1-1 şi cu FC Botoşani 1-1.

La capitolul ultimelor înfruntări directe, Hermannstadt are trei victorii, un egal şi o înfrângere, dar de când formaţia ilfoveană a fost preluată de Liviu Ciobotariu Voluntari a devenit o echipă mult mai bună, drept dovadă sunt intrarea în play-off sezonul trecut, accederea în finala Cupei Românei şi începutul bun din stagiunea actuală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele