Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

VIDEO | FC Hermannstadt - ”U” Cluj 1-2. Nistor aduce victoria ”şepcilor roşii” din penalty, în minutul 90+5!

Superliga Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21126384/1/her-ucj.jpg

Hermannstadt a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, cu formaţia Universitatea Cluj, în primul meci al ultimei etape din play-out-ul Superligii.

Meciul de la Sibiu nu a beneficiat de tehnologia VAR. Gazdele au deschis scorul în minutul 24, prin Raul Opruţ, care a reluat superb în plasă o pasă primită de la Silviu Balaure. Pe finalul reprizei, Silviu Balaure a acuzat probleme de respiraţie şi, cu acordul arbitrului, a părăsit terenul, îndreptându-se spre ambulanţa prezentă la stadion. El a fost transportat la spital, pentru investigaţii.

Golul egalizator a venit în minutul 58, când Bic a înscris profitând de o greşeală a apărării sibiene. Oaspeţii au reuşit golul victoriei în minutul 90+4, după un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Biceanu asupra lui Filip. Nistor a transformat şi Universitatea Cluj are 33 de puncte, ocupând locul al patrulea în clasament.

FC Hermannstadt se află pe locul al cincilea, cu 31 de puncte.

VIDEO | FC Hermannstadt - ”U” Cluj 1-2 (Opruţ 22 / Bic 58, Nistor 90+5-penalty), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Hermannstadt: Muţiu - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - Balaure, Biceanu, Limaj, Oroian - G.Iancu, D. Paraschiv
  • ”U” Cluj: Gorea - Oancea, Martic, Miron, Piţian, Chipciu - Remacle, Simion, Bic - D. Nistor, Thiam

Minutul 90+6: Final de meci! Se termină 2-1 pentru Universitatea Cluj.

Minutul 90+4: GOL Universitatea Cluj! Nistor aduce victoria, după ce transformă o lovitură de pedeapsă.

Minutul 58: GOL ”U” Cluj! Gorcea degajează lung, iar defensiva sibienilor este prinsă pe picior greşit. Bic profită şi egalează.

Minutul 51: Ocazie mare pentru Hermannstadt! Paraschiv îl găseşte excelent pe Limaj în careu, dar Gorcea reuşeşte să blocheze.

Minutul 45+1: Pauză! Hermannstadt conduce cu 1-0.

Minutul 32: Opruţ este aproape de ”dublă”, dar Gorcea intervenine şi salvează în corner.

Minutul 22: GOL Hermannstadt! Gazdele execută un corner, iar Opruţ reia din alergare în forţă şi deschide scorul!

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

FC Hermannstadt nu are dreptul de a participa în cupele europene, astfel că cele două poziţii ce duc în play-off-ul pentru un loc în calificările Conference League nu îi interesează. Sibienii vin după victoria cu 1-0 în faţa Petrolului.

De cealaltă parte, ”U” Cluj se află pe locul 6 în play-out şi nu au emoţii în privinţa rămânerii în Superliga, dar nici nu vor participa la play-off-ul pentru un loc în cupele europene. Clujenii vin după victoria, scor 2-0, în faţa Chindiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele