Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

VIDEO | FC Sevilla - Celta Vigo 1-2. Cele două formaţii luptă să evite retrogradarea

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21527065/1/celta-sevilla.jpg

Celta Vigo a învins duminică, în deplasare, scor 2-1, gruparea FC Sevilla, în etapa a 29-a din La Liga.

Gazdele au marcat primele în meciul de pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, şi Youssef En-Nesyri a deschis scorul în minutul 18, după un contraatac. Oaspeţii s-au impus însă în repriza secundă.

Mai întâi Iago Aspas i-a pasat decisiv lui Carles Perez şi acesta a egalat, în minutul 72. După şase minute Jonathan Bamba i-a pasat în careu lui Jorgen Strand Larsen şi norvegianul a înscris golul victoriei, al zecelea pentru el în acest sezon din La Liga. FC Sevilla a cerut un penalti în minutul 80, dar după consultarea VAR lovitura de pedeapsă nu a fost acordată şi Celta Vigo a învins cu 2-1.

În clasament, Celta a ajuns la 27 de puncte şi ocupă locul 16, apropiindu-se la un punct de FC Sevilla, care este 15, cu 28 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele