Ultima oră
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar

VIDEO | FC U Craiova acuză o fază de arbitraj după eşecul cu U. Craiova. Marcel Puşcaş: ”Cred că Bancu merita al doilea galben, faza o reclama”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 14 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20604468/1/fc-u-craiova.jpg

Marcel Puşcaş, preşedintele echipei FC U Craiova, a comentat eşecul formaţiei pe care o reprezintă, cu Universitatea Craiova, scor 0-2, partidă transmisă în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Conducătorul a pus eşecul pe seama faptului că două inexactităţi au făcut ca adversarii să puncteze chiar de două ori.

Puşcaş a avut o remarcă şi la adresa lui Nicuşor Bancu, căpitanul Universităţii Craiova, care, din punctul lui de vedere, trebuia să vadă al doilea cartonaş galben la o fază din repriza a doua şi să fie eliminat. La momentul respectiv, scorul era 1-0.

”Două goluri luate pe greşeli individuale, gafe de apărare, au avut mai multe ocazii ca noi dar cred că puteam obţine mai mult. E o părere de rău pentru orgoliul care există. Ei ţintesc la play-off, noi la evitarea retrogradării, sunt alte obiective. Cu siguranţă vom evita retrogradarea, chiar dacă ne aşteaptă partide importante.

Cred că Bancu merita al doilea galben, faza o reclama. Se putea. E la aprecierea arbitrului, nu pot să mă leg, în mare, de arbitrajul de azi. A fost corect, golurile au fost valabile. N-a fost un arbitraj care să decidă un alt rezultat”, a spus Puşcaş la GSP.

VIDEO cu faza în urma căreia Bancu putea să vadă al doilea galben 

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Universitatea Craiova 1948, în ultimul meci al etapei a 26-a din Liga 1 Casa Pariurilor. Golurile au fost marcate de Gustavo '16 şi Baiaram '76.

Meciul a fost întrerupt de două ori, în minutul 4 şi minutul 10, din cauza petardelor şi torţelor aruncate în teren.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri