Ultima oră
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul

VIDEO | FC ”U” Craiova - CFR Cluj 3-1, la Prima Sport 2! Oltenii au produs surpriza şi i-au dominat autoritar pe clujeni

FC U Craiova 1948 Publicat pe 24 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20787441/12/fc-u-craiova-1948-cfr-cluj-superliga-24-07-2022.jpg


FC ”U” Craiova 1948 a oferit surpriza startului de campionat reuşind să învingă, duminică, pe CFR Cluj cu scorul de 3-1, într-un meci contând pentru etapa a doua a Superligii.
 
Deac a deschis scorul la Craiova, pentru CFR, în minutul 14, dar reacţia gazdelor a fost foarte bună şi van Durmen a egalat în minutul 32, din pasa excelentă a lui Juan Bauza.
 
În startul reprizei secunde, Bălgrădean a respins la Baeten, însă Compagno a fost pe fază şi a înscris al doilea gol al craiovenilor (min. 46).
În minutul 72, van Durmen a stabilit scorul final, 3-1 pentru FC ”U” Craiova 1948.
 
FC ”U” Craiova 1948: Popa – Negru (R. Grigore 90’), Duarte, Paramatti, Huyghebaert - Asamoah, Achim – Baten (Marquet 80’), Bauza (Sidibe 90’), van Durmen (Chiţu 86’) – Compagno. Antrenor: Marius Croitoru
 
CFR Cluj: Bălgrădean - Braun, Graovac, Yuri Matias, Camora - Deac, Boateng (Hoban 78’), Muhar (Bordeianu 63’) - Ad. Păun (Hammershoy-Mistrati 46’), Debeljuh (Jefte Betancor 46’), Petrila (Gîdea 78’). Antrenor: Dan Petrescu
 
Cartonaşe galbene: van Durmen 26', Compagno 57' / Deac 45'+1, Bordeianu 67', Boateng 72', Hoban 84'
 
Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Radu Adrian Ghinguleac, Andrei Constantinescu – Bogdan Dumitrache.
 
Arbitri VAR: Radu Petrescu – Vlad Bârleanu
 
Observator: Andrei Ioniţă.

FC ”U” Craiova - CFR Cluj 3-1 (Van Durmen 31, 72, Compagno 46 / Deac 14), live pe Prima Sport 2 ACUM. Echipele de start:

  • FC ”U” Craiova 1948: R. Popa – Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Bauza, Van Durmen – Campagno
  • Rezerve: Mogoşanu, R. Grigore, Albu, Blidar, Sidibe, Marquet, Bahassa, Chiţu, Bălan.
  •  
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Braun, Graovac, Yuri, Camora – Deac, Boateng, Muhar – A. Păun, Debeljuh, Petrila
  • Rezerve: Scuffet, Manea, Bălan, Hoban, Bordeianu, Gidea, Hammershoy, Yeboah, Jefte.

Min. 90 + 3: Fluier final! FC ”U” Craiova învinge CFR Cluj cu 3-1!

Min. 90 + 1: Schimbare dublă la FC ”U” Craiova: ies Bauza şi Negru, intră Grigore şi Sidibe.

Min. 88: Jefte risipeşte o ocazie de gol pentru CFR Cluj! Lovitura sa de cap dintr-o poziţie bună este anemică şi nu îi creează probleme portarului Popa. 

Min. 85: Van Durmen este înlocuit cu Chiţu la FC ”U” Craiova. 

Min. 84: Hoban (CFR Cluj) încasează cartonaşul galben. 

Min. 80: Schimbare la FC ”U” Craiova: Marquet îl înlocuieşte pe Baeten. 

Min. 78: Dublă schimbare la CFR Cluj: intră Gîdea şi Hoban, ies Petrila şi Boateng. 

Min. 75: Şutul în forţă al lui Bordeianu de la distanţă trece puţin pe lângă poarta apărată de Popa.

Min. 72: GOL FC ”U” Craiova! Van Durmen îşi trece în cont dubla. Achim a executat repede o lovitură liberă, iar apărarea ardelenilor a fost surprinsă.

Min. 71: Boateng vede cartonaşul galben pentru un fault la Bauza.

Min. 67: Bordeianu (CFR Cluj) încasează cartonaşul galben pentru un henţ. 

Min. 66: Ocazie pentru CFR Cluj! Popa are o intervenţie excelentă la lovitura de cap trimisă de Petrila. 

Min. 62: Schimbare la CFR Cluj: intră Bordeianu, iese Muhar. 

Min. 62: Şansă pentru FC ”U” Craiova! Bauza este găsit cu o pasă foarte bună, ajunge la minge în careu, însă nu reuşeşte să o cadreze pe poartă periculos. 

Min. 57: Campagno (FC ”U” Craiova) vede cartonaşul galben. 

Min. 51: Baeten de la FC ”U” Craiova şutează din voleu de la distanţă pe lângă poarta campioanei CFR Cluj.

Min. 48: Ocazie FC ”U” Craiova! Baeten este lăsat singur cu Bălgrădean de pasa lui Achim. Portarul CFR-ului evită dublarea avantajului de către olteni. 

Min. 46: GOL FC ”U” Craiova! Negru îi centrează lui Baeten, care reia cu capul. Bălgrădean respinge, însă Campagno are prezenţă de spirit şi marchează ca un veritabil număr 9!

Min. 46: A început a doua repriză! Dublă schimbare la CFR Cluj: ies Debeljuh şi Păun, intră Jefte şi Hammershoy-Mistrati.

Min. 45 + 3: La pauză scorul este 1-1!

Min. 45 + 2: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Popa îi blochează şutul lui Debeljuh în situaţie de 1 vs. 1 cu piciorul. Faza se termină cu reluarea atacantului CFR-ului cu capul peste poartă. 

Min. 45 + 1: Ciprian Deac vede cartonaşul galben pentru proteste.

Min. 44: Şansă pentru FC ”U” Craiova! Bauza pătrunde periculos până la marginea careului, însă execuţia sa este slabă de această dată.

Min. 31: GOL FC ”U” Craiova! Van Durmen finalizează sigur pasa primită de la Bauza în urma unei faze superbe construite de olteni. Se restabileşte egalitatea la 1.

Min. 30: Ocazie pentru FC ”U” Craiova! Compagno reia cu capul, însă Yuri blochează şi acordă corner.

Min. 29: Ocazie pentru FC ”U” Craiova cu Bauza în prim-plan!

Min. 26: Van Durmen (FC ”U” Craiova) este sancţionat cu cartonaşul galben. 

Min. 21: Ocazie pentru CFR Cluj! Graovac reia cu capul peste poarta apărată de Popa centrarea venită din corner.

Min. 14: GOL CFR Cluj! Ciprian Deac primeşte o pasă superbă de la Păun şi îl învinge pe Popa cu un lob superb. Campioana deschide scorul, deşi oltenii au avut două mari ocazii până acum. 

Min. 12: Ocazie pentru FC ”U” Craiova! Bauza trimite din lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri, poziţie centrală, un pic pe lângă vinclul porţii apărate de Bălgrădean. 

Min. 8: Prima mare ocazie a meciului le aparţine celor de la FC ”U” Craiova. Asamoah reuşeşte o pasă superbă pe poziţie viitoare, care îl lasă singur pe Negru cu Bălgrădean. Portarul campioanei iese la timp şi îi închide unghiul fundaşului dreapta al oltenilor, astfel că şutul a fost blocat. 

Min. 1: A început meciul!


FC U Craiova şi CFR Cluj se întâlnesc, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 2, în al doilea meci al zilei din SuperLigă.

Partida, programată iniţial sâmbătă seară, se va disputa pe o temperatură foarte ridicată, la 38 de grade Celsius, iar condiţiile de joc îl nemulţumesc pe Dan Petrescu:

"Vine un meci, care, sincer, nu mi-aş fi dorit să vină aşa repede din mai multe motive: căldură, deplasare şi ceva probleme de lot. Trebuie să jucăm dacă s-a programat meciul. Sper să nu păţească nimeni nimic. Sincer, mie îmi e cam frică de acest meci. 
 
Sper să nu păţească vreun jucător ceva, mai ales că vor fi 40 de grade la ora jocului. Poate numai la Mondialul din '94 a fost căldura asta. După meci, doctorul ne cântărea şi spunea că am pierdut 4 kg. Sper să nu fie chiar aşa de cald şi să putem juca în condiţii normale", a spus antrenorul campioanei, la conferinţa de presă de dinaintea meciului.
 
mail-share icon Email
viewscnt