Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”
Bomba momentului în fotbalul mondial! Pep Guardiola, revenire de senzaţie pentru a readuce Champions League în vitrina echipei

Bomba momentului în fotbalul mondial! Pep Guardiola, revenire de senzaţie pentru a readuce Champions League în vitrina echipei
VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Ultima etapă din play-out va fi incendiară! Oltenii şi Dinamo sunt pe loc direct retrogradabil VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Ultima etapă din play-out va fi incendiară! Oltenii şi Dinamo sunt pe loc direct retrogradabil
Bayern primeşte şi veşti bune. Kingsley Coman a reluat antrenamentele Bayern primeşte şi veşti bune. Kingsley Coman a reluat antrenamentele
Schimbare de antrenor la Union Berlin cu două etape înainte de finalul sezonului Schimbare de antrenor la Union Berlin cu două etape înainte de finalul sezonului

VIDEO ǀ FC U Craiova - FC Argeş, 1-0! Nicolo Napoli mai câştigă un meci cu oltenii

FC U Craiova 1948 Publicat pe 12 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20943353/2/fc-u-fc-arges.jpg

FC U Craiova 1948 a învins, luni, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, în etapa a 20-a din SuperLiga României, LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Chiţu, în minutul 62, după o eroare mare în apărarea formaţiei lui Marius Croitoru.

Tot luni se mai joacă meciul CS Mioveni - FC Universitatea Craiova.

FC U Craiova - FC Argeş 1-0 (Chiţu 62) 

Echipele de start: 

  • FC U Craiova: Gurău - Negru, Paramatti, Duarte, Huyghebaert - Achim, Albu - Baeten, Bauza, Bahassa – Iancu
    Rezerve: Mogoşanu - Blidar, Chiţu, R. Grigore, Marquet, Blănuţă, Sidibe, Van Durmen, Zanfir
    Antrenor: Nicolo Napoli
  • FC Argeş: Greab - Jakolis, M. Constantin, Cestor, Vianna - Meza Colli, Njike - Işfan, Şerban, Bertrand - Garita
    Rezerve: Micle - Alceus, Calcan, Covaci, G. Creţu, Dobrosavlevici, Pîrvu, Raynov, A. Stoica
    Antrenor: Marius Croitoru

Min. 90+3: Final de meci la Craiova, FC U se impune cu 1-0.

Min. 78: Chiţu se descurcă bine în careul Argeşului, dar Greab scoate în lateral. Formaţia lui Marius Croitoru, tot mai inexactă în apărare de când forţează în atac, e surprinsă descoperită.

Min. 76: Ocazie bună pentru FC Argeş! Bertrand trimite din prima din careu, cu piciorul stâng, în urma unei centrări, dar portarul Gurău scoate fără mari emoţii.

Min. 71: Se joacă mai intens după deschiderea scorului. FC Argeş iese, în sfârşit, din apărare şi forţează egalarea, oltenii încearcă să profite pe contraatac.

Min. 62: GOOOL FC U Craiova! Oltenii profită de o eroare incredibilă în apărarea Argeşului şi marchează prin Chiţu.

Min. 50: FC U Craiova începe bine şi partea a doua, dar FC Argeş se apără aglomerat în ultimii metri şi pune probleme. 

Min. 46: Începe partea a doua! 

Min. 45+2: Pauză la Craiova, 0-0. 

Min. 33: Ocazie foarte mare pentru FC U Craiova! Bahassa trage din careu, din cădere, dar portarul Greab scoate, iar ulterior Marius Constantin degajează în out de margine.

Min. 24: Multe erori de pasare la centrul terenului şi baloane respinse la distanţă de porţile echipelor, de ambele părţi.

Min. 19: Ultraşii oltenilor continuă disputa cu Adrian Mititelu, pe care îl înjură.

Min. 15: Joc cu ritm scăzut, după ce FC U Craiova a debutat în forţă. FC Argeş începe să aibă ceva mai mult posesia, iar oltenii intră în ritmul ei, unul cu pase lente în propria jumătate. 

Min. 5: FC U Craiova începe bine partida, cu prezenţă constantă în atac. Are deja două cornere formaţia lui Napoli.

Min. 1: Începe partida de pe ”Ion Oblemenco”! În tribune sunt câteva sute de fani. 


Ambele formaţii sunt departe de obiectivele stabilite la începutul campionatului. În loc de o poziţie de play-off, FC U Craiova se clasează pe 13, ce duce la barajul de supravieţuire în Superligă, cu 19 puncte câştigate. Nici FC Argeş nu se simte mai bine, chiar dacă se clasează pe locul 10. ”Alb-violeţii” au acumulat un avans de doar 3 puncte faţă de olteni, astfel că emoţiile retrogradării se simt şi la Piteşti. În plus, ocupanta locului 6, ultimul de play-off, Petrolul a strâns deja 29 de puncte înaintea rundei curente.

Nici forma din ultimele 5 partide nu este una încurajatoare. FC U Craiova a pierdut de 3 ori, a remizat o singură dată şi a câştigat, ce-i drept, în ultima etapă, chiar împotriva marii rivale Universitatea Craiova, cu 0-2, pe Ion Obelemco (în calitate de oaspeţi). De cealaltă parte, FC Argeş are tot un singur succes, dar două eşecuri şi două egaluri (chiar în ultimele două runde).

  • În tur, FC Argeş a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 0-2, de către FC U Craiova. La acel moment, antrenorul oltenilor era Marius Croitoru, actualul tehnician al piteştenilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri