Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | FC ”U” Craiova - UTA 1-1! Postolachi a salvat ”Bătrâna Doamnă” de o nouă înfrângere

FC U Craiova 1948 Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20988651/7/u-craiova-1948-uta-arad-superliga-superbet-23-01-2023.jpg

FC ”U” Craiova a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, cu formaţia arădeană UTA, scor 1-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 22-a din Superligă, transmis în direct de Prima Sport 2. Duelul nu a beneficiat de VAR.

Gazdele au deschis scorul în minutul 22, prin Baeten, care a împins în plasă un balon trimis de Bauza.

Postolachi a egalat pentru arădeni în minutul 72, când a primit de la Ubbink şi l-a învins pe Gurău cu un şut de la marginea careului.

Partida de la Craiova nu a beneficiat de sistemul VAR, din cauza unor probleme tehnice la instalaţia electrică. A fost al 12-lea meci consecutiv fără victorie pentru UTA, care are 20 de puncte şi este pe locul 15. FC ”U” Craiova este pe poziţia a 10-a, cu 24 de puncte.

FC ”U” CRAIOVA: Gurău - Negru, Duarte, Paramatti- Huyghebaert - Asamoah, Albu - Baeten, Bauza, Bahassa (Mascarenhas 87’) - Chiţu (G. Ganea 73’). ANTRENOR: Nicolo Napoli

UTA: F.Iacob - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu (Chindriş 46’) – Cascini (Anton 65’), Ubbink, Batha – Stahl (Postolachi 57’), Keşeru (Miloevic 65’), Pop (Şteaua 85’). ANTRENOR: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: Asamoah 40’ / Cascini 63’, R. Anton 81’

ArbitrI: Kovacs Szabolcs - Danşa Ciprian Florin, Orbuleţ Mircea – Moroiţă Andrei

Observator: Nicolae Marodin


FC ”U” Craiova - UTA, 1-1 (Baeten W. 22 / Postolachi 72), LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro

Echipele de start:

  • FCU Craiova: Gurău - Negru, Duarte, Paramatti- Huyghebaert - Asamoah, Albu - Baeten, Bauza, Bahassa - Chiţu
  • Rezerve: R. Popa, Zanfir, R. Grigore, Matheus, Van Durmeun, Blidar, Ganea, Jibril
  •  
  • UTA: F.Iacob - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu - Cascini, Ubbink, Batha - Stahl, Keşeru, Pop
  • Rezerve: Mociu, Erico, Postolachi, Şteau, Chindriş, Milosevici, Benzar

Min. 90 + 5: Fluier final: FC ”U” Craiova - UTA se termină 1-1!

Min. 72: GOL UTA! Ubbink îl lansează cu o pasă pe poziţie viitoare pe Postolachi, care îl învinge singur cu portarul pe Gurău cu o execuţie sigură.

 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză FC ”U” Craiova – UTA este 1-0!

Min. 37: Ocazie pentru UTA! Rareş Pop îi pasează lui Claudiu Keşeru, care trage bine din careu, însă portarul Gurău are o intervenţie bună.

Min. 22: GOL FC ”U” Craiova! Baeten deschide scorul marcând cu poarta goală, după ce anterior Bauza l-a lobat elegant pe Iacob şi i-a furnizat o pasă superbă de gol.

Min. 4: Prima ocazie a partidei îi aparţine lui FCU Craiova! Bahassa s-a desprins frumos de fundaşul dreapta al arădenilor, dar şutul lui a fost blocat de Iacob.

Min. 1: A început meciul!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

FC ”U” Craiova – UTA, partidă din etapa a 22-a a sezonului regular din SuperLiga României, se vede LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. E primul meci oficial din 2023 pentru cele două formaţii. În tur, în august, scorul a fost 2-1 pentru arădeni.

FC ”U” Craiova şi UTA vor juca aproape sigur în play-out, oltenii fiind, înainte de startul rundei, la nouă puncte de locul 6. În ultimele trei etape de anul trecut, formaţia lui Napoli nu a pierdut, obţinând două victorii şi o remiză.

De partea cealaltă, UTA a ajuns la 11 meciuri fără victorie în campionat, fiind în partea inferioară a clasamentului SuperLigii. Însă, în ultima rundă din 2022, formaţia arădeană a făcut 1-1 cu Rapid.

Încă un transfer anunţat de FC ”U” Craiova!

Fotbal Club Universitatea 1948 a anunţat, miercuri, că fundaşul central Danny Henriques, cu dublă cetăţenie (olandeză şi portugheză), a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

În vârstă de 25 ani, născut în oraşul Rotterdam, Danny Henriques a crescut în academia celor de la Excelsior, echipă care se află, în acest moment, pe locul 13 în Eredivisie.

Fundaşul olandez a debutat în fotbalul mare în iarna anului 2020, atunci când se afla în lotul celor de la B Sad, într-un meci din prima ligă din Portugalia, împotriva celor de la Santa Clara, pierdut cu scorul de 2-0.

De-a lungul ultimilor ani, el a mai trecut pe la echipe precum Excelsior, SC Cambuur, Vilafranquense şi B Sad.

În prima parte a acestui sezon, el a bifat 18 partide în tricoul celor de la B Sad şi a înscris un singur gol, într-un meci încheiat la egalitate cu Vitória Guimarães din Cupa Allianz, scor 2-2. De asemenea, el a fost căpitanul formaţiei din eşalonul secund al Portugaliei.

Danny Henriques va îmbrăca tricoul cu numărul 34 la Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri