Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ FC Voluntari a jucat dezastruos cu CS Mioveni! Disputa s-a terminat 0-0, fără niciun şut pe poartă din partea formaţiei ilfovene

CS Mioveni Publicat de Emanoil Ursache pe 4 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20593213/2/cs-mioveni-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-4-02-2022.jpg

CS Mioveni şi FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în cadrul unei dispute lipsite total de spectacol. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.

Prima repriză a fost una teribil de anostă, cu o singură ocazie şi niciun şut pe poartă.

În cea de-a doua parte, lucrurile s-au schimbat surprinzător. Mioveni a dominat şi a început să bifeze mai multe acţiuni periculoase. În timp ce formaţia lui Liviu Ciobotariu a terminat duelul fără niciun şut pe poartă şi în apărare, apărând un singur punct.

Totuşi, jocul superior nu a fost suficient pentru Mioveni pentru a înscrie un gol, iar după fluierul final scorul a rămas 0-0. Per total a fost poate cel mai slab meci al acestui sezon.

FC Voluntari este pe locul 3 în Casa Liga 1 în acest moment, şi cel mai probabil va juca în play-off. Ilfovenii au 42 de puncte.

CS Mioveni se mişcă bine şi jocul creşte de la meci la meci. Acum ocupă locul 11, cu 26 de puncte, la 9 distanţă de zona de play-off.

CS Mioveni – FC Voluntari 0-0

Final de meci.

Min. 70: Fotbaliştii pun tot mai multă presiune şi reuşeşc să contruiască o nouă fază periculoasă. Sanoh i-a trimis mingea în spate lui Toma, care a venit în viteză şi n-a reuşit un şut tocmai bun. A prins cadrul porţii, dar portarul advers a reţinut.

Min. 66: Ocazie importantă Mioveni! Rusu a primit bine de la Toma, dar putea şuta mult mai bine din interiorul careului. Popa n-a avut emoţii la această execuţie.

Min. 60: Constantin Budescu a fost introdus pe teren de Liviu Ciobotariu. Fulop a fost cel care a ieşit.

Min. 60: Ocazie Mioveni! Buziuc a fost aproape să reuşească o execuţie spectaculoasă. A trimis bine din lovitură liberă, balonul a trecut aproape de vinclul porţii lui Popa.

A început repriza secundă.

Pauză. Prima parte a meciului a fost una teribil de slabă. A existat o singură acţiune periculoasă şi niciun şut pe poartă.

Min 43: Ocazie Mioveni! În acest minut vine prima acţiune periculoasă a partidei. Buciuc l-a lansat foarte bine pe Blănaru, care a ratat în ultima secundă finalizarea. Armaş a avut o intervenţie de excepţie prin alunecare şi i-a lovit mingea fix în momentul finalizării

Min. 20: Până acum nu a existat niciun şut pe poartă sau vreun eveniment notabil.

Minutul 1: A început partida!

  • CS Mioveni: Ducan - Al. Iacob, Scarlatache, Garutti - Oancea, Toma, Panait, Şerbănică - Buziuc, Blănaru, Coşereanu
  • Rezerve: Popescu, Burnea, Veres, Cierpka, Sanoh, Rădescu, Raicea, Tomczyk, Rusu
  • Antrenor: Alex Pelici
  •  
  • FC Voluntari: M. Popa - Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag - Meleke, Ricardinho - I. Gheorghe, L. Fulop, Raţă - Nemec
  • Rezerve: Rîmniceanu, C. Achim, Tavares, Droppa, Al. Ilie, Budescu, Golan, Merloi, Lopes
  • Antrenor: Liviu Ciobotariu

Situaţia celor două echipe în clasament:

  • CS Mioveni: locul 11 (cu două puncte în plus faţă de Gaz Metan Mediaş de pe 13, poziţie ce duce la barajul de supravieţuire în Liga 1), 23 de meciuri, 6 victorii, 7 egaluri, 10 înfrângeri, 16 goluri marcate, 28 de goluri primite, 25 de puncte câştigate.
  • FC Voluntari: locul 3 (cu trei puncte în plus peste FC Botoşani, ocupanta locului 4), 23 de meciuri, 12 victorii, 5 egaluri, 6 înfrângeri, 28 de goluri marcate, 21 de goluri primite, 41 de puncte câştigate.

Forma în ultimele 5 meciuri din Casa Liga 1:

  • CS Mioveni: egal 0-0 în deplasare cu Chindia Târgovişte (locul 12), victorie acasă 3-1 cu Academica (locul 16), egal 0-0 în deplasare cu FC ”U” Craiova (locul 14), victorie acasă 2-1 cu Dinamo (locul 15) şi înfrângere în deplasare 1-0 cu CFR Cluj (lideră).
  • FC Voluntari: victorie acasă 3-1 cu Gaz Metan Mediaş (locul 13), egal 0-0 în deplasare cu Chindia Târgovişte (locul 12), victorie 2-1 acasă cu UTA (locul 10), egal 0-0 în deplasare la Clinceni (locul 16), egal 1-1 acasă cu Universitatea Craiova (locul 5).

În meciul tur al sezonului regular, FC Voluntari s-a impus, pe teren propriu, cu un categoric 4-0 în faţa formaţiei CS Mioveni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele