Ultima oră
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei

VIDEO | FC Voluntari - CFR Cluj 0-1. Sărbătorile pascale reaprind lumina titlului pentru trupa lui Dan Petrescu

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20684322/1/cfr.jpg

 

FC Voluntari - CFR Cluj a fost un meci extrem de important pentru lupta la titlu. Ardelenii au dat lovitura pe final şi s-au impus cu 1-0. Astfel sparg seria nefastă de două partide la rând pierdute.

Partida a început foarte bine pentru clujeni, care după 2 minute de joc au primit penalty, la o fază discutabilă. Deac a executat penalty-ul pentru campioana României şi  a marcat, dar centralul a cerut să se repete din cauza pătrunderii mai multor jucători în suprafaţa de pedeapsă în momentul execuţiei. A doua oară, portarul lui Voluntari, Mihai Popa a apărat şi scorul a rămas neschimbat.

Pe parcursul partidei CFR-ul a dominat, dar nu şi-a creat mari ocazii, până în minutul 83, când Boateng marchează simplu cu capul, în urma unui corner executat perfect de Deac şi stabileşte scorul final, cu care echipa lui Dan Petrescu se distanţează la 5 puncte de rivala FCSB. 

FC Voluntari - CFR 0-1 (Boateng 83')

Echipele de start:

  • FC Voluntari: 71. M. Popa - 24. Ricardinho, 30. Tamaş, 5. Armaş - 8. I. Gheorghe, 80. Fulop, 66. Droppa, 22. Raţă, 6. Briceag  - 77. Nemec ,14. Marcelo
  • CFR Cluj: 23. Letica - 6. Grahovac, 44. Yuri, 3. A. Burcă - 11. Chipciu, 37. Bordeianu, 21. A. Boateng, 45. Camora - 10. C. Deac, 22. Debeljuh, 27. Petrila

 

Minutul 90+5: Fluier final al partidei! 

Minutul 90+3: Manea ia cartonaş galben pentru tragere de timp.

Minutul 90+1: Ocazie mare pentru FC Voluntari, Nemec ajunge la o centrare înaltă, dar trimite în braţele lui Letica.

Minutul 90: Se acordă 3 minute suplimentare pentru această partidă.

Minutul 87: Dublă schimbare facută de Liviu Ciubotariu, intră Merloi şi Olawale şi ies Droppa şi Fulop.

Minutul 83: Gol CFR Cluj, Boateng marchează simplu cu capul, în urma unui corner executat perfect de Deac.

Minutul 80: O nouă schimbare la FC Voluntari, iese Raţă şi intră Tavares. 

Minutul 76: Cartonaş galben luat de Ricardinho.

Minutul 75: Schimbare la ambele echipe, la CFR Cluj a intrat Manea şi a ieşit Graovac, iar la FC Voluntari a intrat Vald şi a ieşit Briceag.

Minutul 71: O nouă dublă schimbare făcută de Dan Petrescu, îi scoate pe Petrila şi Bordeianu şi îi introduce pe teren pe Costache şi Birligea. 

Minutul 67: Jucătorul lui FC Voluntari, Gabi Tamaş, vede cartonaşul galben după ce a oprit o ocazie promiţătoare. 

Minutul 58: Dublă schimbare pentru CFR Cluj, intră Păun şi Dugandzic şi ies Chipciu şi Debeljuh. 

Minutul 46: Începe partea a doua a partidei!

Minutul 45+1: FInal de primă repriză!

Minutul 45: Se arată un minut de la margine pentru această primă repriză!

Minutul 34: Jucătorii lui CFR Cluj cer acordarea unui al doilea penalty, după duelul dintre Tamaş şi Debeljuh. Centralul partidei face semn că a fost un duel corect şi jocul continuă.

Minutul 24: Ocazie mare pentru CFR Cluj, Boateng trimite o pasă lungă în careu, Chipciu lasă mingea să treacă şi Popa are probleme mari în a respinge.  

Minutul 18: Dan Petrescu este avertizat cu cartonaş galben, pentru proteste.

Minutul 10: Burcă încasează primul cartonaş galben al partidei.

Minutul 3: Ciprian Deac marchează din penalty, dar arbitrul a cerut să se repete, după ce mai mulţi jucători intraseră în careu, înainte de executarea acestuia. Deac ratează a doua oară şi scorul rămâne 0-0.

Minutul 2: Arbitrul acordă lovitură de la 11 metrii, după o inprudenţă a fundaşului de la Voluntari. 

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

Tentativa lui Dan Petrescu de a face un pas important spre un al cincilea titlu consecutiv pentru CFR Cluj trece prin Voluntari, iar istoria meciurilor cu colegul de generaţie Liviu Ciobotariu îl ajută pe fostul fundaş dreapta al lui Chelsea. În ultimii 13 ani, SuperDan a câştigat toate cele patru meciuri directe, dar niciunul la o diferenţă mai mare de două goluri: de trei ori cu 1-0 şi un 3-1 în returul sezonului regular.
 
Din punct de vedere al clasamentului, FC Voluntari - CFR e o piatră de încercare pentru campioana venită după 0-1 pe teren propriu cu FCSB: dacă nu învinge, trupa din Gruia îi va da ocazia FCSB-ului fie să o egaleze la puncte, fie să o depăşească în clasament.
 
În meciul jucat la Voluntari în turul sezonului regular, CFR s-a impus cu 1-0 graţie unei reuşite semnate de Andrei Burcă în minutul 19, completând astfel un palmares pozitiv în Ilfov. Din cele opt meciuri jucate pe terenul echipei lui Ciobotariu, clujenii au câştigat de cinci ori, unul s-a terminat la egalitate, iar două succese le-au revenit gazdelor de duminică seară.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele