Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3. Popadiuc face un meci stelar şi îşi apropie echipa de locurile de play-off

FC Voluntari Publicat pe 22 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20895322/2/vol-chi.jpg

Chindia Târgovişte a învins în deplasare, echipa FC Voluntari, scor 3-0, printr-o triplă reuşită de Doru Popadiuc. Meciul a contat pentru etapa a 15-a din Superligă.

 Popadiuc a deschis scorul la Voluntari, înscriind din pasa lui Daniel Popa în minutul 14. În minutul 29, Chindia a cerut penalti la o cădere în careu a lui Căpuşă, dar VAR-ul a decis că nu a fost fault. FC Voluntari a avut un gol anulat de VAR, Damaşcan în minutul 33, iar în minutul 49 arbitrul Cătălin Popa a dictat penalti pentru ilfoveni, după un contact în careu între Orozco şi Damaşcan. După analiza VAR, arbitrul a întors faza.

Oaspeţii au înscris al doilea gol în minutul 68, după ce Popadiuc a marcat singur cu portarul. Faza a fost analizată de VAR, pentru un presupus ofsaid, dar în cele din urmă golul a fost validat. Popadiuc şi-a completat tripla în minutul 82, cu un gol înscris de la jumătatea terenului. Chindia s-a impus cu 3-0 şi se află la a patra victorie consecutivă.

VIDEO | FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3 (Popadiuc 14, 68, 82), LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FC Voluntari: M. Popa - Meleke, C. Achim, Armaş (cpt.) - C. Costin, Govea, Tavares, Raţa - Damaşcan, Nemec, Aliji
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco, Dumitraşcu - Akhmatov, Vorobjovas - Şerban, Popadiuc, Neguţ (cpt.) - D. Popa

Minutul 90+5: Fluier final! Chindia se impune cu 3-0!

Minutul 82: GOL FABULOS Popadiuc! Jucătorul Chindiei îl vede ieşit pe portar şi marchează din propriul teren din cădere. Este probabil cea mai spectaculoasă reuşită din acest sezon.

Minutul 68: GOL Chindia! Popadiuc marchează din poziţie de singur cu portarul. Gazdele au cerut offside, dar decizia centralului de a valida reuşita a fost corectă.

Minutul 67: Voluntari bate rapid un corner, Achim este foarte bine poziţionat, dar trimite razant pe lângă stâlpul drept al porţii.

Minutul 49: Damaşcan este faultat în careu de Orzoco, iar centralul dictează penalty. Intervine VAR, care întoarce decizia pentru un fault anterior.

 Minutul 47: Daniel Popa prinde un şut în forţă din afara careului, dar portarul celor de la Voluntari respinge.

Minutul 45+3: Pauză! Chindia conduce cu 1-0.

Minutul 33: Tavares centrează din lovitură liberă, Damaşcan egalează, dar reuşita este anulată corect, pentru offside la Armaş.

Minutul 26: Celea îl scapă pe Damaşcan din marcaj, atacanul ilfovenilor este într-o poziţie excelentă de gol, dar Orozco are o intervenţie salvatoare.

Minutul 14: GOL Chindia! Oaspeţii creează o fază foarte frumoasă, iar la finalizare este Popadiuc. Mijlocaşul ofensiv a bifat al patrulea gol stagional.

Minutul 12: Chindia este foarte aproape să deschidă scorul, dar Popa trage în bară.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

În runda trecută de SuperLiga României, FC Voluntari a făcut 0-0 pe terenul formaţiei FC Argeş, în timp ce Chindia Târgovişte a trecut la limită, scor 1-0, de CS Mioveni.

Toni Petrea are un parcurs fabulos la Chindia, cu patru victorii din tot atâtea partide pe banca dâmboviţenilor în campionat.

”A fost un meci greu, disputat, aşa cum am anticipat. A fost închis în prima repriză, am întâlnit o echipă care s-a apărat bine. Pe mine mă bucură reacţia jucătorilor, atitudinea lor, faptul că au luptat pentru fiecare minge şi au crezut până la final.

Tot timpul le spun jucătorilor că trebuie să joace până la ultimul fluier al arbitrului, că se poate întâmpla orice, oricând se poate schimba rezultatul.

Ne bucurăm pe moment, că urmează o săptămână plină. Trebuie să ne refacem cât mai repede şi să ne pregătim pentru partidele viitoare. Echipa reacţionează bine. Cred că în trecut jucătorii au suferit la capitolul încredere, acum au căpătat mai multă încredere după evoluţiile bune şi rezultatele pe care le-am avut.

Chiar dacă erau într-o situaţie foarte dificilă şi contau punctele, mă interesa modul de exprimare în teren. Mă interesează să jucăm fotbal. Normal, ne adaptăm şi la ce oferă jocul, dar eu vreau să pregătim fiecare joc la victorie, indiferent de adversar.

Sunt încrezător în această echipă, putem facem lucruri bune, dovadă aceste victorii pentru care-i felicit pe jucători”
, a declarat Petrea, la finele partidei trecute, cu CS Mioveni, dar apoi a venit eşecul din Cupa României.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele